FK UNIS Vogošća

unisovac
Kontakt:

Re: FK UNIS Vogošća

Post Postao/la unisovac » 25 jan 2012, 02:03

FKKrajina je napisao/la:
unisovac je napisao/la:samo tebi da kažem u Cazinu,da će mnogo godina da prođe a možda nikada neće to vrijeme ni stići do vas,da TRAMVAJ kroz Cazin ide,a i klub isto,šta ste vi,ko ste,reci mi samo gdje ste igraliprije rata,kako se zvala liga,ko su igrači vaši da su negdje igrali,i tako to,kad znaš reci istotiju Krajine iz Cazina

FK Krajina je puno prije osnovana u odnosu na Unis. Samim tim sto smo stariji, molim te da nas persiras ubuduce ,jer se starije osobe moraju persirati, a i nije lijepo da se tako prica s trenutno vodecim klubom na tabeli, narocito vi jer ste zadnji :D

U novije vrijeme, poslije rata, pamtim nastupe Krajina u nasoj najboljoj ligi, kada je Cazin bio neosvojiv i za Zelju i za Sarajevo itd....
http://www.bihsoccer.com/Premijer-liga- ... -2000.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kuci nas skoro niko nije mogao dobiti, Sarajevo palo 3-0, Zeljo u zadnjem kolu izgubio u Cazinu izgubio titulu porazom 1-0, pobjedili za nase komsije , za Jedinstvo :D A Sarajevo je u tu sezonu uslo kao trenutni prvak.
ti bolan pojma nemas,neznas kad je ko ni osnovan,u ovoj zemlji posle rata je sve naopako pa i fudbal,ne trazim nista od tebe nego samo da kazes u kojoj ligi ste igrali prije rata i koji vam je domet bio naj veci prije rata,samo to,nista vise,sad ovaj period posle rata ja ne racunam ni usta,a doce vrijeme normale samo polako,a i TRAMVAJ vam mozda prodje nekad.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 25 jan 2012, 02:13

unisovac je napisao/la: ti bolan pojma nemas,neznas kad je ko ni osnovan,u ovoj zemlji posle rata je sve naopako pa i fudbal,ne trazim nista od tebe nego samo da kazes u kojoj ligi ste igrali prije rata i koji vam je domet bio naj veci prije rata,samo to,nista vise,sad ovaj period posle rata ja ne racunam ni usta,a doce vrijeme normale samo polako,a i TRAMVAJ vam mozda prodje nekad.

Krajina osnovana 1932, Unis 1948. Toliko o tome ko je stariji. Za rezulate u Jugoslaviji ne znam, ali smo sigurno bili i tu uspjesniji od vas :)

Govorim ti rezultate otkako je Bosne i Hercegovine, jer sam tu upucen. Vi premijer ligu niste vidjeli ni na tv. Cak smo postojali i u Kraljevini Jugoslaviji sto za vas ne vrijedi :)

Kako je biti sarajevska provincija ? :D

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 25 jan 2012, 02:26

samo ti meni reci gdje ste igrali prije rata i koji je igrac naj bolji i sta je postigao i gdje je igrao i tako to,nista vise,ako ti neznas pitaj nekoga pa mi javi

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 25 jan 2012, 02:28

Pusti to, od proslosti se ne zivi druze. Meni je bitnija sadasnjojst, odnosno vrijeme u kojem ja zivim. Proslost me ne zanima bas puno, jer su ta vremena prosla.Danas je situacija drugacija,a to je da se mi borimo za ulazak u premijer ligu, a vi ste ispali nakon 5. kola.....Ne baratam cinjenicama od prije 30,40,50 godina, kad tad nisam ni zivio :)

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 25 jan 2012, 02:38

FKKrajina je napisao/la:Pusti to, od proslosti se ne zivi druze. Meni je bitnija sadasnjojst, odnosno vrijeme u kojem ja zivim. Proslost me ne zanima bas puno, jer su ta vremena prosla.Danas je situacija drugacija,a to je da se mi borimo za ulazak u premijer ligu, a vi ste ispali nakon 5. kola.....Ne baratam cinjenicama od prije 30,40,50 godina, kad tad nisam ni zivio :)
proslost je podloga majstore,a vi tu podlogu nemate,kod vas kad papak prestane lovu davati,vas nece biti ni na mapi,a nas Tramvaj uvijek ide,****,ko je nama kriv pa imamo i Trolejbus,znas li sta je to,ma pojma ti nemas,mlad si ti jos za neke stvari,ti to gledas navijacki,ali piatj tatu ili babu,gdje je Krajina igrala prije rata,ustvari jeli se zvala uopste Krajina, i koji je igrac nesto postigao u zivotu i tako to,moras to znati,**** ,navijac treba to da zna.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 25 jan 2012, 02:44

unisovac je napisao/la: proslost je podloga majstore,a vi tu podlogu nemate,kod vas kad papak prestane lovu davati,vas nece biti ni na mapi,a nas Tramvaj uvijek ide,****,ko je nama kriv pa imamo i Trolejbus,znas li sta je to,ma pojma ti nemas,mlad si ti jos za neke stvari,ti to gledas navijacki,ali piatj tatu ili babu,gdje je Krajina igrala prije rata,ustvari jeli se zvala uopste Krajina, i koji je igrac nesto postigao u zivotu i tako to,moras to znati,**** ,navijac treba to da zna.
Samo mi nije jasno kakvu vi podlogu imate, a nastali poslije nas ? Kako pricas neko bi reko vi izbacili vise igraca nego Barcelona.....da kakav anonimus cita posmilio bi da ste evropski klub.....
Steta je za takvu provinciju da sve to ima,pa i trolejbus i "bogatu i uspjesnu nogometni historiju", a od iduce godine nece imati prvoligasa....stvarno steta.

Igrat ce te u Semizovcu itd....sramotno za jedan tako uspjesan i velik klub....:P

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 25 jan 2012, 03:04

jest sramota,ali ****,sad se svi seljaci u grad svalili,vama fudbal postao interesantan tek 2012,nemoj ti nas porediti sa Barselonom,nego poredi nas sa Krajinom,to ti je kao nebo i zemlja,a bice opet tako,vjeruj mi,ne sekiraj se ti za nas,neznas ti ni gdje smo mi,i koliko daleko od zivota,jos si ti mlad i zelen,naucices,ima vremena,a sto se lige tice,ma to je cirkus

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 25 jan 2012, 03:07

unisovac je napisao/la:jest sramota,ali ****,sad se svi seljaci u grad svalili,vama fudbal postao interesantan tek 2012,nemoj ti nas porediti sa Barselonom,nego poredi nas sa Krajinom,to ti je kao nebo i zemlja,a bice opet tako,vjeruj mi,ne sekiraj se ti za nas,neznas ti ni gdje smo mi,i koliko daleko od zivota,jos si ti mlad i zelen,naucices,ima vremena,a sto se lige tice,ma to je cirkus
U pravu si u poredjenju s Krajinom, nebo i zemlja. 21 razlog ti mogu navesti sto smo ispred vas :P

Izgleda se slabo snalazite u tom cirkusu. Napustam sad ovu temu buduceg nizeligasa. Predajem se i sretno u iducoj polusezoni da osvojite bar duplo vise bodova nego u prvom dijelu.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 25 jan 2012, 09:58

Ajmo malo smiriti strasti, ko je kad šta bio u ovom momentu nebitno, tradicija je tu da se poštuje i to je sve. Ovo je tema UNIS-a i Krajini ovdje nije mjesto, a Vi @unisovac manje napadajte ostale, ko god šta napiše Vi napadate

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 26 jan 2012, 00:46

Evo danas jos jedan novi igrac treba da potpise za F.K.UNIS/VOGOSCA,radi se o robusnom napadacu Sirotanovic Adisu,sa kojim Direktor vec pregovara,a nadamo se da je i dogovorio,Mislim da ce nam biti veliko pojacanje.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 jan 2012, 15:28

Vidim UNIS se fino pojačava svakog dana neka nova imena, ali mislim da je sada prekasno za bilo šta. Vjerovatno će UNIS u nastavku igrati za čast kluba i nastojati skupiti što više bodova, ali opstanak je slobodno se može reći nemoguća misija. Presudile su vam i one utakmice gdje se baš bezveze gubili bodove kao protiv Budućnosti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 26 jan 2012, 22:01

LjumanM95 je napisao/la:Vidim UNIS se fino pojačava svakog dana neka nova imena, ali mislim da je sada prekasno za bilo šta. Vjerovatno će UNIS u nastavku igrati za čast kluba i nastojati skupiti što više bodova, ali opstanak je slobodno se može reći nemoguća misija. Presudile su vam i one utakmice gdje se baš bezveze gubili bodove kao protiv Budućnosti.
Mis mo uvijek bili pravi klub,pogotov sada kad su nam u upravi sve bivši igrači,mi smo tu da igramo,odradili su nas mnogi u prvoj polusezoni,ali na proljeće nevjerujem da će

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 27 jan 2012, 19:35

Uprava UNIS-a,se definitivno ne sali,danas se mogu potvrditi pojacanja za proljetni dio sezone,po imenima ekipa ce biti beton,smatramo da ce to dokazati i na terenu,zavrsiti sezonu na pravi nacin i za narednu biti povratnik jer je mozda nerealno govoriti o opstanku,mada sa ovom ekipom da je pocetak sezone,nebi nam mogao niko nista u ovoj ligi,vrijedi istaci nova imena,a to su=Ibro Hodzic,Senad Sarajkic,Haris Kaljanac,Muamer Sadikovic,Adis Sirotanovic,Semir Guso,Adis Kapetanovic,Edis Skrijelj,8 igraca,bice UNIS Hit Proljeca,vjeruj te mi.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 jan 2012, 19:45

unisovac je napisao/la:Uprava UNIS-a,se definitivno ne sali,danas se mogu potvrditi pojacanja za proljetni dio sezone,po imenima ekipa ce biti beton,smatramo da ce to dokazati i na terenu,zavrsiti sezonu na pravi nacin i za narednu biti povratnik jer je mozda nerealno govoriti o opstanku,mada sa ovom ekipom da je pocetak sezone,nebi nam mogao niko nista u ovoj ligi,vrijedi istaci nova imena,a to su=Ibro Hodzic,Senad Sarajkic,Haris Kaljanac,Muamer Sadikovic,Adis Sirotanovic,Semir Guso,Adis Kapetanovic,Edis Skrijelj,8 igraca,bice UNIS Hit Proljeca,vjeruj te mi.
Kasno . Šanse da UNIS ostane u 1 ligi ove sezone su 3% ako budete odvojili 100hiljada možda i mogne :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 28 jan 2012, 00:08

Senad Sarajkic je igracina, dok je igrao u Bihacu Jedinstvo se primalo duplo manje golova, kamo srece da se vratio u Jedinstvo ovdje je po misljenju navijaca uvijek su mu vrata Jedinstva otvorena. Steta sto nas je napustio zbog obaveza u vojsci.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 28 jan 2012, 11:40

unisovac je napisao/la:Uprava UNIS-a,se definitivno ne sali,danas se mogu potvrditi pojacanja za proljetni dio sezone,po imenima ekipa ce biti beton,smatramo da ce to dokazati i na terenu,zavrsiti sezonu na pravi nacin i za narednu biti povratnik jer je mozda nerealno govoriti o opstanku,mada sa ovom ekipom da je pocetak sezone,nebi nam mogao niko nista u ovoj ligi,vrijedi istaci nova imena,a to su=Ibro Hodzic,Senad Sarajkic,Haris Kaljanac,Muamer Sadikovic,Adis Sirotanovic,Semir Guso,Adis Kapetanovic,Edis Skrijelj,8 igraca,bice UNIS Hit Proljeca,vjeruj te mi.
Jel to ovaj Sadikovic sto je igrao u Rudaru iz Kaknja? Ako je taj i ako vam ostala pojacanja budu kao on onda cete ispasti prije nego sto ste mislili :D ...momak nema pojma

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 jan 2012, 21:45

budimo_realni je napisao/la:
Jel to ovaj Sadikovic sto je igrao u Rudaru iz Kaknja? Ako je taj i ako vam ostala pojacanja budu kao on onda cete ispasti prije nego sto ste mislili :D ...momak nema pojma
Ma realno oni su već ispali. ;) Drugi dio sezone će biti samo puka formalnost i možda slaganje ekipe za narednu sezonu u pokušaju ekspresnog povratka u Prvu ligu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 29 jan 2012, 22:02

LjumanM95 je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:
Ma realno oni su već ispali. ;) Drugi dio sezone će biti samo puka formalnost i možda slaganje ekipe za narednu sezonu u pokušaju ekspresnog povratka u Prvu ligu.
Ma nemoj se sekirati i razmišljati o nama,nego o Banovićima,mi smo uglavnom tu,pa šta če biti i kako vidječemo,hajde bolan udri brigu na veselje

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 29 jan 2012, 22:07

Mah, nemam razloga za sekiranciju. ;) Mi ćemo mašala izboriti opstanak, a ja se nadam da na kraju budemo i među prvih 5 ekipa. A iskreno, UNIS me nezanima samo govorim kako stoje stvari trenutno.

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 29 jan 2012, 22:39

LjumanM95 je napisao/la:Mah, nemam razloga za sekiranciju. ;) Mi ćemo mašala izboriti opstanak, a ja se nadam da na kraju budemo i među prvih 5 ekipa. A iskreno, UNIS me nezanima samo govorim kako stoje stvari trenutno.
Aferim mladicu,svaka cast,kad se mi ne sekiramo zasto bi i ti,nasa problem o tom po tom,ja bi volio da vi udjete,najvise vas simpatisem od svih,ali ko zna i to se mozda desi

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.