A šta ti imaš ovdje da komentarišeš? Drago ti što je Jedinstvo pobjedilo? Neka.. Kojeg vraga ovdje pišeš i postaš?? Ako ne voliš Konjic i Igman,tvoja stvar,ne piši to ovdje.jablanica22 je napisao/la:**** prije par godina kad ste usli u ligu iz jablanice je bilo 5 igraca a to se promijenilo zadugo vise nece igraci iz jablanice u konjicu igrati a drago mi je da je jedinstvo pobijedilo ipak ima igrac iz jablanice koji igra u jedinstvu kovacevic i kako sam cuo bio je jedan od bolji na terenu .
FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Support your local club !
Baš "čudno" što je čovjeku iz Jablanice drago da je Igman izgubio...
Pogotovo nakon prošle sezoneincara je napisao/la:Baš "čudno" što je čovjeku iz Jablanice drago da je Igman izgubio...
Igman u kupu federacije igra protiv Famosa iz Hrasnice u Konjicu, igra se jedna utakmica i ako pobjedite igrate dalje u kupu BiH (državnom)
Lagano dobit Famos, a onda protiv Želje, Sarajeva i sl.. 

Bolje bi vam bilo da razmisljate o bodovima u ovoj ligi nego o Zelji i Sarajevu, trenutno ste najgora ekipa u ligi nazalost.incara je napisao/la:Lagano dobit Famos, a onda protiv Želje, Sarajeva i sl..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Igman nije dorastao ovoj ligi, tu nema šta da se priča.. Sa druge strane, Igman od svih ekipa u ligi ima najgori mogući raspored. Ja sam i očekivao da će ovo biti ovako, prvih 4-5 utakmica, 0 bodova... Bodovi se naziru tek u 6. kolu... I Igman će tek tada početi sa bodovima. I iskreno mislim (nije navijački) da skoro niko neće nakon tog 6. kola otkinuti bod u Konjicu...
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/enan-hub ... ica/112829" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: AW: FK Igman Konjic
Kako moze imati tezi raspored od Troglava?incara je napisao/la:Igman nije dorastao ovoj ligi, tu nema šta da se priča.. Sa druge strane, Igman od svih ekipa u ligi ima najgori mogući raspored.
@Tuzla
vs. Radnicki
@Bihac
vs. Bratstvo
Igman - Famos 3-2.....Pored pobjede i dalje imam utisak da je Famos kvalitetnija ekipa. Mozda igracki i nije...ne znam ko igra za Famos, ali Igmanova igra i ovoga puta ninasta nije licila,....
Zna li iko ko je onaj "Amerikanac". Nije los.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Nije ono Amerikanac.. Sabri ga zovu,momak sjajno igra.. Idealne pasove upućuje prema naprijed.jasta je napisao/la:Igman - Famos 3-2.....Pored pobjede i dalje imam utisak da je Famos kvalitetnija ekipa. Mozda igracki i nije...ne znam ko igra za Famos, ali Igmanova igra i ovoga puta ninasta nije licila,....
Igman sada igra protiv Širokog Brijega.. Lično sam na tribinama vidio Slavena Musu,trenera Širokog.. Valjda čovjek došao da vidi skim ima posla..
- Consigliere
- Kontakt:
Kad je utakmica protiv sirokog?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa ko je? Odakle je dosao?
- badblueboylivno
- Kontakt:
18.09. se igra 1/16 finala Kupa. Ako Široki bude igrao maksimalno, moglo bi biti ružno za Igman (kad im je ekipa iz dva ranga niže zabila dva komada u gostima).Consigliere je napisao/la:Kad je utakmica protiv sirokog?
Hayley <3
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A znaš kako je kada se radi o manjim klubovima.. Čim dolazi neki veliki klub u goste,rezultat nije toliko bitan...Tako je isto bilo sa Željom,Veležom i drugim premijerligašima koji su dolazili u Konjic..badblueboylivno je napisao/la:18.09. se igra 1/16 finala Kupa. Ako Široki bude igrao maksimalno, moglo bi biti ružno za Igman (kad im je ekipa iz dva ranga niže zabila dva komada u gostima).Consigliere je napisao/la:Kad je utakmica protiv sirokog?
Doš'o iz Libije, ja msm... Bori se momak k'o da igra Svjetsko prvenstvojasta je napisao/la:Pa ko je? Odakle je dosao?

Čuj Libijac...Ma igra momak ko zvrk......samo kad sam vidio njega kako gine, zakljucio sam da ovi ostali nasi nece kile... 

ispravka netačnog navoda. Famos je rang ispod Igmana ne dva. Famos igra drugu ligu centar a Igman prvu ligu federacije. postoji i Famos 2 koji igra u kantonalnoj ligi ali logično da oni nisu igrali kup nikako.badblueboylivno je napisao/la:18.09. se igra 1/16 finala Kupa. Ako Široki bude igrao maksimalno, moglo bi biti ružno za Igman (kad im je ekipa iz dva ranga niže zabila dva komada u gostima).Consigliere je napisao/la:Kad je utakmica protiv sirokog?
Igman ide u pohod na Evropu 

-
- Kontakt:

incara je napisao/la:Igman ide u pohod na Evropu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.