Top Eleven na Facebooku
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Top Eleven na Facebooku
Ima li neko negdje tutorijal o Top Elevenu, ili pak neke stvari za koje misli da drugi nisu znali, a da bi mogle koristiti.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Ev.....afa97 je napisao/la:adise moze li slika stadiona?

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Evo osvojen kup....♥♥♥

Evo ja zavrsio drugu sezonu ostalo 2 kola do kraja, do sada oba sam prvenstva zavrsio kao prvi, kup tek 3, LP ispao u cetvrtfinalu.adis.p je napisao/la:Evo osvojen kup....♥♥♥
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Igram 5. sezonu. Tri puta prvak i jednom 2. U kupu 2. i 3. Liga prvaka-polufinale najveci uspjeh:). Prosjek godina ekipe mi je 23, a prosjecna ocjena 33. Ovu sezonu sam ocajan, nisam pojacao ekipu, jer nisam ocekivao takvu promjenu u kvaliteti ekipa. Na Mercatu nikad teze igraca kupiti, cener tokena i na kraju opusis ko levat... Al bice bolje heheh
-
- Kontakt:
Moze li mi ko objasniti kako ovo funkcionise,sta su token-i,za sta sluze,tek sam se uclanio
,one osnovne stvari sam uradio,grb ,ime kluba i ostalo,pojasnjenje,kako se mijenja igrac,prije utakmice. 

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Svaki dan dobijes 1 token, pokusaj da uvijek sto imas vise jer lakse ce ti biti kupiti igraca preko tokena vrsis ponude imaju oni jos drugih mogucnosti da izlijece igraca itd.. ustvari token je napravljen da vlasnici igre sta zarade novaca ako ima kakvih pacijenata pa kupe preko interneta te tokene.Pasodzigera je napisao/la:Moze li mi ko objasniti kako ovo funkcionise,sta su token-i,za sta sluze,tek sam se uclanio,one osnovne stvari sam uradio,grb ,ime kluba i ostalo,pojasnjenje,kako se mijenja igrac,prije utakmice.
Ma ja stalno mijenjam igrace cak neke kupim na pocetku sezone i prodam na kraju to sam vec ove sezone 4 puta uradio i u mene je prosjek ekipe 22 godine.samson je napisao/la:Igram 5. sezonu. Tri puta prvak i jednom 2. U kupu 2. i 3. Liga prvaka-polufinale najveci uspjeh:). Prosjek godina ekipe mi je 23, a prosjecna ocjena 33. Ovu sezonu sam ocajan, nisam pojacao ekipu, jer nisam ocekivao takvu promjenu u kvaliteti ekipa. Na Mercatu nikad teze igraca kupiti, cener tokena i na kraju opusis ko levat... Al bice bolje heheh
-
- Kontakt:
Imam jos jedno pitanje,poslao sam mnogo zahtjeva za prijatelje na ovoj igrici,i oni koji su prihvatili ne pojavljuju se NA LISTI FRENDOVA,do cega je to?
MOJA SEZONA, SEZONA ZA ZABORAV ILI PAMĆENJE?
Još jedna sezona je prošla , zadovoljan sam sa drugim mjestom na tabeli (ipak mi je bio glavni cilj da budem samo među prvih 7), LP bezuspješna dogurao sam do osmine finala i utakmice protiv tokenaša koji će kasnije i osvojiti LP. Rezultat u prvoj utakmici je bio 1:0 za mene , navijači su se radovali ko nikad do sad
ali revanž i 3:0 izgubi. Malobrojni gostujući navijači (Inače moji u toj utakmici) su velikim aplauzom ispratili svoje ljubimce. Kup bezuspješan nisam došao ni do osmine finala , sezonu ću pamtit također po senzacijonalnim transferom napadačem Donosom (Ekvadorac 18god) i odmah je pokazao o kakvom se talentu radi i nakon nepunih 10 kola postao je ubjedljivo najbolji asistent lige . Prvi u ligi su mi otišli na 5 bodova maločas ali rutinskom pobjedom od 0:3 smanjujem prednost na 2 boda što nije imalo nikakvog značaja.
Sve u svemu zadovoljan sam svojom sezonom i očekujem istu u narednoj sezoni (samo u ligi) a da se popravim u kupu i LP
Sada ću biti Level 8
Još jedna sezona je prošla , zadovoljan sam sa drugim mjestom na tabeli (ipak mi je bio glavni cilj da budem samo među prvih 7), LP bezuspješna dogurao sam do osmine finala i utakmice protiv tokenaša koji će kasnije i osvojiti LP. Rezultat u prvoj utakmici je bio 1:0 za mene , navijači su se radovali ko nikad do sad

Sve u svemu zadovoljan sam svojom sezonom i očekujem istu u narednoj sezoni (samo u ligi) a da se popravim u kupu i LP

Sada ću biti Level 8
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Oni su na drugom serveru, dakle nisu na istom kao i tiPasodzigera je napisao/la:Imam jos jedno pitanje,poslao sam mnogo zahtjeva za prijatelje na ovoj igrici,i oni koji su prihvatili ne pojavljuju se NA LISTI FRENDOVA,do cega je to?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

2 sezone gotove, 2 puta prvak i kup polufinale. Da posaljem pismo u Manchester da zamjenim SAF kao onaj lik u Mboro!?

- -Barcelona-
- Kontakt:
Ja tek poceo igrati,pa ako ima neko od iskusnijih da mi malo pojasni neke stvarni,npr kako idu ovi transferi,ima li kakvih caki i slicno 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Stedi tokene nemoj se rasipati i kupovati sve sta stignes, nego cekaj igraca onog tkoji bi ti mogao popuniti slabosti u ekipi.-Barcelona- je napisao/la:Ja tek poceo igrati,pa ako ima neko od iskusnijih da mi malo pojasni neke stvarni,npr kako idu ovi transferi,ima li kakvih caki i slicno
sakupi tokena bar 15 i onda se probudi ujutro oko 7 sati i počni da nudiš dobrim igračima (prijedlog 18-22god. 5 zvjezda) pravi stadion i sve što možeš oko stadiona u prvim sezonama nećeš imati puno para ali poslije ćeš ih imati na bacanje , nek ti taktika bude 4-4-2 potpisuj svaki dan bilbardore , ne mjenjaj imena igračima , nacijonalnost ili slično.haxonja je napisao/la:Stedi tokene nemoj se rasipati i kupovati sve sta stignes, nego cekaj igraca onog tkoji bi ti mogao popuniti slabosti u ekipi.-Barcelona- je napisao/la:Ja tek poceo igrati,pa ako ima neko od iskusnijih da mi malo pojasni neke stvarni,npr kako idu ovi transferi,ima li kakvih caki i slicno
Nemoj dovoditi igrače sa skaut liste ... Eto toliko od mene

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Hvala i od mene na savjetima,i ja sam tek poceo,interesuje me jedna stvar,a to je kad god hocu da kupim igraca,ponudim ,al nikad mi ne dodje igrac,smo mi ode 1 token,i evo tako 3-4 puta. A ako je za nekog igraca vec ponudjeno,onda i ja ponudim,znaci vise,al opt mi taj igrac ne dodje.Han!$;Lfc je napisao/la: sakupi tokena bar 15 i onda se probudi ujutro oko 7 sati i počni da nudiš dobrim igračima (prijedlog 18-22god. 5 zvjezda) pravi stadion i sve što možeš oko stadiona u prvim sezonama nećeš imati puno para ali poslije ćeš ih imati na bacanje , nek ti taktika bude 4-4-2 potpisuj svaki dan bilbardore , ne mjenjaj imena igračima , nacijonalnost ili slično.
A nekad pise,nisi kvalifikovan za sledjecu rundu,BIDUJ SE,sta znaci biduj se i kako da se bidujem

HVALA!
Znači ovako nađi igrača od 5 zvijezda (najbolji su) i uvjek čekaj do posljednje sekunde i onda biduješ za igrača tj, pritisni ponudi i ode ti 1 token ako je nekoliko igrača bidovala za istog onda imaš prvu knockaut rundu i ona će trajati 1 min i u toj rundi moraš opet da ponudiš ( savjetujem te ponudi u zadnjoj sekundi) za igrača a ako su opet i oni ponudili imaš drugu knockaut rundu i sve tako dok se tebi ili drugom igraču koji je nudio ne istroše tokeniPasodzigera je napisao/la:Hvala i od mene na savjetima,i ja sam tek poceo,interesuje me jedna stvar,a to je kad god hocu da kupim igraca,ponudim ,al nikad mi ne dodje igrac,smo mi ode 1 token,i evo tako 3-4 puta. A ako je za nekog igraca vec ponudjeno,onda i ja ponudim,znaci vise,al opt mi taj igrac ne dodje.Han!$;Lfc je napisao/la: sakupi tokena bar 15 i onda se probudi ujutro oko 7 sati i počni da nudiš dobrim igračima (prijedlog 18-22god. 5 zvjezda) pravi stadion i sve što možeš oko stadiona u prvim sezonama nećeš imati puno para ali poslije ćeš ih imati na bacanje , nek ti taktika bude 4-4-2 potpisuj svaki dan bilbardore , ne mjenjaj imena igračima , nacijonalnost ili slično.
A nekad pise,nisi kvalifikovan za sledjecu rundu,BIDUJ SE,sta znaci biduj se i kako da se bidujem
HVALA!
Evo ovdje možeš da vidiš kako se biduje za igrača , on je samo to pokazao kako se radi ali nije htjeo da dovodi igrača zato nije bidovo u drugoj knockut rundi

[youtube][/youtube]
Još jedan savjet nemoj nuditi nekoliko puta u knockaut rundama ali ni prije njih već samo jednom ponudi, zato jer ti se samo skidaju tokeni a nemaš ništa od toga da ti npr. ponudiš 10 puta a on samo 1 u istoj rundi to ti je isto.
Kako si vidio on ne nudi u posljednjoj sekundi ali to je moja taktika dovođenja igrača i savjetujem te nikad nemoj nuditi za nekog igrača koji će se moći dovesti za 1 sat ili 2 ili 30,20 min ispod 10min ponudi ali sačekaj i prati hoće li još neko nuditi ako hoće znaš šta slijedi prva knockaut runda i tako dalje ...

YOU'LL NEVER WALK ALONE
2 sezone 2 puta prvak i imam shemu kako nabavit dobre igrace za malo tokena (prosli put 5 igraca s 5 zvjezdica za 6 tokena) i necu vam je rec 

[img]http://img190.imageshack.us/img190/847/eduardos.jpg[/img]
prijatelju lahko je na manjim lvlima kad budeš iznad 5 lvl ispod 20 tokena nema šanse dovesti igračataboof je napisao/la:2 sezone 2 puta prvak i imam shemu kako nabavit dobre igrace za malo tokena (prosli put 5 igraca s 5 zvjezdica za 6 tokena) i necu vam je rec

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sve se moze kad se hoce....ja sam level 10 i imam gotovo sve scout igrace....a nijednog tokena nisam kupio, znaci dovodim ih za 1-5 tokena....Han!$;Lfc je napisao/la:prijatelju lahko je na manjim lvlima kad budeš iznad 5 lvl ispod 20 tokena nema šanse dovesti igračataboof je napisao/la:2 sezone 2 puta prvak i imam shemu kako nabavit dobre igrace za malo tokena (prosli put 5 igraca s 5 zvjezdica za 6 tokena) i necu vam je rec

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.