djonla je napisao/la:jeste mali off, ali opet u jednu ruku ima malo veze sa ovom temom
sta je ustvari sa PS network, jel to zazivilo kod nas, kako funkcionise??? imam ps3, ali recimo nisam nikad probao(doduse ni ne igram svaki dan)....cini mi se da mi je neko rekao da to jos kod nas ne radi(rekao mi prije 6 mjeseci)......moze li mi iko dati neke inf u vezi ovoga:)
ja najnormalnije koristim i skidam demo igre besplatno ali se desavalo npr kod nekog drugog ako odnesem plejku ko ima jos jacu konekciju da mi kaze da ne podrzava skidanje iz nase zemlje :S uglavnom mislim da je mozda do provajdera. online sam sutao sokera npr zadnjih 3 mjeseca i mogu reci da je vise nego perverzno

s jednom malo zamjerkom ali to stvarno ne znam kako ce uspjeti rjesiti. kada deres nekog jace rangiranog igraca on sam sebi pocne zabijati golove i server nakon 2-3 takva gola odmah izbacuje iz igrice i nikom nista :S nema dobijanja bodova niti gubitka a isto tako ti mozes napraviti dva profila i kod havera prikopcati plejku i sebi nabijati bodove i da budes ekstra rangiran
uglavnom ovaj ps network je ekstra
http://uk.playstation.com/psn/ eto ti link i onda se registrujes i kad hoces preko plejke sign in koristit taj mail i pass koji si tu koristio za prijavu

i moras stvarno imati jacu konekciju jer onda plejka ne prepoznaje konekciju uopste. ako je ok konekcija dovoljno ti je samo da prikopcas ethernet kabl i plejka sve sama odradi

ako ne prepozna onda idi na intercnet connection settings i na easy i samo prati dalje i to je to

na kraju check connection i to je to

onda sign in na network preko plejke i uzivaj drug