addebisi je napisao/la:ev i ja se regovo, igram beka Adi Adewale ime pa et ocekujem poziv... izgleda dosadno ovako bez ekiipe nadam se da je bolje kad nadjes tim!
Idi na firum nadji forum BIH i postaj se

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
addebisi je napisao/la:ev i ja se regovo, igram beka Adi Adewale ime pa et ocekujem poziv... izgleda dosadno ovako bez ekiipe nadam se da je bolje kad nadjes tim!
Evo link: http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034 a za ugovor moraš pričakati da se organizujemo pa da neki menadžer preuzme klub pa da ti ponudi ugovor...najbitnije je strpljenje tj.da ne odustaneš odmah jer na prvi pogled izgleda malo zamršeno ali ako ostaneš vidjet ćeš da je igra drugačija od drugih menadžera a ipak je jednim dijelom i menadžerska igra.bavarian_bk je napisao/la:Ja sam napravio CD ali nijedan klub ne nudi ugovor![]()
![]()
![]()
Amertiger de link od te teme na forumu jer se nemogu snaci tamo
Necemo golmana zadugo nacibavarian_bk je napisao/la:Eno vidim puni se ekipa ,vec ima nas 3 stopera 2 napadaca i jedan vezniMalo po malo ide
Gule evo vidis na vrhu ove stranice imas tog addebisija .Vidi pa ga stavi tamo ako to mozeamertiger je napisao/la:ja sam Gule
I golman nas **** pravo, morat cu mozda nekog maksuz da hvatm da bude golman. Uvjek je najtze bilo naci golmana.
Eto fali jos:
1 golman
1 odbambreni
2 vezna (SMF ljevi i desni) i
1 off. vezni (AMF)
Imamo i menagera
Sreća pa imate hebeno dobrog menageraamertiger je napisao/la:ja sam Gule
I golman nas **** pravo, morat cu mozda nekog maksuz da hvatm da bude golman. Uvjek je najtze bilo naci golmana.
Eto fali jos:
1 golman
1 odbambreni
2 vezna (SMF ljevi i desni) i
1 off. vezni (AMF)
Imamo i menagera
Jesambavarian_bk je napisao/la:Aa straus jesi ti onaj Osim![]()
![]()
Sumnjam da će ovdje htjeti da bude golman..jedino će mu biti zanimljivo ako mu suigrači budu totalno loši tako da čitavu tekmu ima problema sa svojom odbranombavarian_bk je napisao/la:Pokusacu ja naci golmana jednog ,kolega u mene je golman pa mozda on bude htio na gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.