Vargas i Jovetic ubjedljivo dva najbolja igraca.. koja je masina onaj Vargas

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
dok je igrao za cataniu vargas je bio povezan sa realom. real dovodi drenthea a viole vargasa. kasnije je postojala opcija trejda vargas-drenthe ali je propala tako da ako ode iz fiorentine mislim da bi to vrlo lako mogao biti real.daffy je napisao/la:@monto ma ne navijam ja za Viole hehe, ja sam mrtvi bianconero.. medjutim Viole su mi uvijek bile drage prvo radi Prandellija za kojeg bi dao sve na svijetu, a i radi unikatne boje dresova..imaju odlicnu ekipu sa jos boljim trenerom i mogu daleko u LP.. osteceni su, nema veze ima tekma u Firenci gdje su favoriti.. Prandelli je Italijan i to ce lagano zavrsiti, postignut gol i cuvat svoju mrezu..
![]()
Vargas i Jovetic ubjedljivo dva najbolja igraca.. koja je masina onaj Vargasmogao bi preselit malo do Torina
ma vargas može igrati bilo gdje. ni u milanu ni u juventusu nema takvog dobrog lijevog beka.daffy je napisao/la:samo kazem sta bi valjalo.. a to gdje ce on je druga stvar.. ako je imalo pametan nece ici u Real..
I meni su zbog tih razloga drage Ljubičicedaffy je napisao/la:@monto ma ne navijam ja za Viole hehe, ja sam mrtvi bianconero.. medjutim Viole su mi uvijek bile drage prvo radi Prandellija za kojeg bi dao sve na svijetu, a i radi unikatne boje dresova..imaju odlicnu ekipu sa jos boljim trenerom i mogu daleko u LP.. osteceni su, nema veze ima tekma u Firenci gdje su favoriti.. Prandelli je Italijan i to ce lagano zavrsiti, postignut gol i cuvat svoju mrezu..
![]()
Vargas i Jovetic ubjedljivo dva najbolja igraca.. koja je masina onaj Vargasmogao bi preselit malo do Torina
Ono vise lici na visibabu nego na ljubicicu.Ted Mosby je napisao/la:I meni su zbog tih razloga drage Ljubičicedaffy je napisao/la:@monto ma ne navijam ja za Viole hehe, ja sam mrtvi bianconero.. medjutim Viole su mi uvijek bile drage prvo radi Prandellija za kojeg bi dao sve na svijetu, a i radi unikatne boje dresova..imaju odlicnu ekipu sa jos boljim trenerom i mogu daleko u LP.. osteceni su, nema veze ima tekma u Firenci gdje su favoriti.. Prandelli je Italijan i to ce lagano zavrsiti, postignut gol i cuvat svoju mrezu..
![]()
Mont0 je napisao/la:Uh, nasao si me..Bati je najveca legenda, to je cinjenica, meni je Toldo tu negdje, Nuno Gomes jedan od naj ..
Ali biram Roberto Baggio-a
Od ovih iz novije ere, nakon sto su braca Dela Vale preuzeli klub, Jorgensen, Frey i Monto![]()
Mislim, malo je bezze to nabrajati, ali eto, to me niko nikad nije pitao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.