Durant je R.Allen samo puno vise atletike i 10 cm visi , sto ga cini da ga skoro nemoguce cuvati
Memphis Grizzlies
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Memphis Grizzlies
Slobodna bacanja Oklahoma - Memphis : 28 -14
Durant je R.Allen samo puno vise atletike i 10 cm visi , sto ga cini da ga skoro nemoguce cuvati
-
lbj06miami
- Kontakt:
Bogami evo Oklahome na - 7.Kobe Bryant je napisao/la:Slobodna bacanja Oklahoma - Memphis : 28 -14
Edit: sada ponovo -9 na 2:30 do kraja.
New edit: e sada mislim da je definitivno gotovo.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ZE-BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bravo i za M. Gasola
, takodjer i fron liniji i fantasticnoj odbrani 
btw. prije 2 godine Z.Radloph je imao najgori ugovor , bez timske igre , bez skoka , silovatelj lopti , lijen , a vidi sad izbaci San Antonio i odmah nakon 2 dana pobjedi favorita Oklahomu
Bravo i za M. Gasola
btw. prije 2 godine Z.Radloph je imao najgori ugovor , bez timske igre , bez skoka , silovatelj lopti , lijen , a vidi sad izbaci San Antonio i odmah nakon 2 dana pobjedi favorita Oklahomu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gasol odigro sjajnu utakmicu, kao i Randolph. Ako Bog da, memphis igra finale playoffa protiv bullsa 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ovo sto Memphis radi je senzacija uvijek treba napomenuti da im fali najbolji igrac Gay
po meni je OKC previse napuhan od strane medija realno imaju dva strasna scorera to su Westbrook i Durant ali oni i nemaju puno vise opcija u napadu
po meni je OKC previse napuhan od strane medija realno imaju dva strasna scorera to su Westbrook i Durant ali oni i nemaju puno vise opcija u napadu
Z-Bo
duel dvije najmlađe ekipe u ligi i pobjedi Memphis.Idemo po prsten Grizliji
Uopšte im ne fali Gay imaju Younga,Batiera,Mayoa i Allena na tim pozicijama i svi su odlični tricaši,a igraju nenormalnu odbranu nadam se tradeu Gay+još nešta za Paula koje bi to perverzije sljedeće sezone bile ovaj Conley im je najslabija karika,a CP3 bi ovako imao šansu za prsten
Uopšte im ne fali Gay imaju Younga,Batiera,Mayoa i Allena na tim pozicijama i svi su odlični tricaši,a igraju nenormalnu odbranu nadam se tradeu Gay+još nešta za Paula koje bi to perverzije sljedeće sezone bile ovaj Conley im je najslabija karika,a CP3 bi ovako imao šansu za prsten
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mislis da ce uzeti ovi Gayov kontrakt?...nema sanse , pa ni CP3 nece biti haman skuplji ebote ...mislim hoce ali ne toliko mnogo naspram kontrakta kojeg je dobio GayLBJ MVP je napisao/la:Z-Boduel dvije najmlađe ekipe u ligi i pobjedi Memphis.Idemo po prsten Grizliji
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
off topic: Mozes mislit prva zvjezda tima , a ne prodas ni jedan dres , sta ces kad ti na ledjima pise GAYSaltCityAttack je napisao/la:mislis da ce uzeti ovi Gayov kontrakt?...nema sanse , pa ni CP3 nece biti haman skuplji ebote ...mislim hoce ali ne toliko mnogo naspram kontrakta kojeg je dobio GayLBJ MVP je napisao/la:Z-Boduel dvije najmlađe ekipe u ligi i pobjedi Memphis.Idemo po prsten Grizliji
![]()
@saltcity malo sam maštao jer Paul je igračina,a u NOLI nikada neće imati šansu za prsten dok Memphis izgleda kao ozbiljna ekipa,a i nisu stariKobe Bryant je napisao/la:off topic: Mozes mislit prva zvjezda tima , a ne prodas ni jedan dres , sta ces kad ti na ledjima pise GAYSaltCityAttack je napisao/la:mislis da ce uzeti ovi Gayov kontrakt?...nema sanse , pa ni CP3 nece biti haman skuplji ebote ...mislim hoce ali ne toliko mnogo naspram kontrakta kojeg je dobio GayLBJ MVP je napisao/la:Z-Boduel dvije najmlađe ekipe u ligi i pobjedi Memphis.Idemo po prsten Grizliji
![]()
Uopšte im ne fali Gay imaju Younga,Batiera,Mayoa i Allena na tim pozicijama i svi su odlični tricaši,a igraju nenormalnu odbranu nadam se tradeu Gay+još nešta za Paula koje bi to perverzije sljedeće sezone bile ovaj Conley im je najslabija karika,a CP3 bi ovako imao šansu za prsten![]()
![]()
@kobe
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
Grizzliesi igraju 3 prdouzetak protiv Oklahome. Najbolji za sada su Randalph s preko 30 poena i 15 skokva i gasol s 26 poena i 22 skoka.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zao mi Memphisa sto nije izdrzao u trecem produzetku, ali svaka im cast na igri koju prikazuju od pocetka Playoff-a!
Ali, kakva utakmica! Jedna od onih "classic"...
Ali, kakva utakmica! Jedna od onih "classic"...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dobra utakmica. Vrijedilo je ostati budan.
Memphis u regularnom u jednom trenutku imao i +18.
Na kraju regularnog vremena i 1 i 2 produzetka Thunder je imao sut za pobjedu, ali Westbrok dva puta i Durant jednom ofulali. Mada onda u 3OT su lako resili. Westbrok najefikasniji sa 40 cini mi se.
Memphis u regularnom u jednom trenutku imao i +18.
Na kraju regularnog vremena i 1 i 2 produzetka Thunder je imao sut za pobjedu, ali Westbrok dva puta i Durant jednom ofulali. Mada onda u 3OT su lako resili. Westbrok najefikasniji sa 40 cini mi se.
Postovanje treba zaraditi.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Odlicna sezona je iza nas...
Obavezno sada produziti ugovor Marcu i onda slijedece sezone sa Gayom idemo na titulu.
Nazalost, male su sanse da ce i OJ biti tu...
Obavezno sada produziti ugovor Marcu i onda slijedece sezone sa Gayom idemo na titulu.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Pa djesi ti kralju. Grizliji su najvece iznenadjenje u playoffu bili i mene su pravo iznenadili. Jako mi je draga ova ekipa, samo njima fali neka zvijezda koja ce im donijet titulu. Pisi malo cesce.CollegeGunner je napisao/la:Odlicna sezona je iza nas...![]()
Obavezno sada produziti ugovor Marcu i onda slijedece sezone sa Gayom idemo na titulu.![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- CollegeGunner
- Kontakt:
Marc Gasol produzio ugovor.
Sada velike ugovore imaju Conley, Gay, Z-Bo i Marc. Nadam se samo da ce ekipa dobro funkcionisati inace bi ti ugovori mogli predstavljati problem. Cilj je sigurno biti medju 3-4 najbolje ekipe na zapadu. Realno kvalitet je tu a i veliko je pojacanje povratak Gay-a u odnosu na proslu sezonu.
GO GRIZZ!
Sada velike ugovore imaju Conley, Gay, Z-Bo i Marc. Nadam se samo da ce ekipa dobro funkcionisati inace bi ti ugovori mogli predstavljati problem. Cilj je sigurno biti medju 3-4 najbolje ekipe na zapadu. Realno kvalitet je tu a i veliko je pojacanje povratak Gay-a u odnosu na proslu sezonu.
GO GRIZZ!
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
od prejkjucer ovo mi je najmrza ekipa u ligi
mrtvi NOH iz uzeo, 1.20 kvota bila na grizzliese
mrtvi NOH iz uzeo, 1.20 kvota bila na grizzliese
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kladit se na predseznoske tekme :/ 
nisam se kldio na ove poluamatere vec na ekipu za koju su igrali basketasiDonnie Darko je napisao/la:Kladit se na predseznoske tekme :/
uostalom, pogodio sam bullse protiv indiane - 1,70 kvota, a i sinoc sam sve skinuo
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Samo play-off za kladjenje , reg sezona 70 % nikad neznas da jedan igrac ima ludu noc , ipak sve su to profsionalci imas more ne kostantnih igraca koji u jednoj utakmici izgledaju kao Kobe a u drugoj kao L.Walton , a takvih igraca je najvise u srednjem razredu NBA lige i takvi igraci mogu pobjediti bilo koga u reg. sezoni.
Kobe Bryant je napisao/la:Samo play-off za kladjenje , reg sezona 70 % nikad neznas da jedan igrac ima ludu noc , ipak sve su to profsionalci imas more ne kostantnih igraca koji u jednoj utakmici izgledaju kao Kobe a u drugoj kao L.Walton , a takvih igraca je najvise u srednjem razredu NBA lige i takvi igraci mogu pobjediti bilo koga u reg. sezoni.
najocitiji primjer je anthony morrow
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.