Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2025
Prognoze:
Grupa A: Srbija, Turska, Latvija, Estonija
Grupa B: Njemacka, Litvanija, CG, Finska
Grupa C: Italija, Grcka, Gruzija, BiH (Spanija al eto hehe)
Grupa D: Francuska, Izrael, Slovenija, Poljska
Prvak: Srbija, MVP: Jokic, Najbolji strijelac: Giannis/Doncic
Grupa A: Srbija, Turska, Latvija, Estonija
Grupa B: Njemacka, Litvanija, CG, Finska
Grupa C: Italija, Grcka, Gruzija, BiH (Spanija al eto hehe)
Prvak: Srbija, MVP: Jokic, Najbolji strijelac: Giannis/Doncic
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Grupa A: Srbija, Latvija, Turska, Estonija
Grupa B: Njemačka, Finska, Litvanija, CG
Grupa C: Grčka, Italija, Španija, BiH
MVP: Jokić, Najbolji strijelac: Markannen/Dončić
Prvi dan danas a već jedna TOP utakmica (Latvija - Turska) i dvije lošije utakmice ali postoji šansa da budu zanimljive (CG - Njemačka) i (Srbija - Estonija).
Grupa B: Njemačka, Finska, Litvanija, CG
Grupa C: Grčka, Italija, Španija, BiH
MVP: Jokić, Najbolji strijelac: Markannen/Dončić
Prvi dan danas a već jedna TOP utakmica (Latvija - Turska) i dvije lošije utakmice ali postoji šansa da budu zanimljive (CG - Njemačka) i (Srbija - Estonija).
- Shategabri
- Kontakt:
Patriotski nas se može svrstati u top 4, al obzirom na sve okolnosti - mi nećemo biti iznad Gruzije.
Nažalost.
Nažalost.
Koševo Zapad
Ocajna kosarka za sad. Lose su odigrali Litvanci pored ovako ocajnih Britanaca
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Litvanci 0 trica za poluvrijeme
Moraju Litvanci sada prelomiti inače ako uđu u 4/4 sa nekih 6-7 razlike bit će tu svega. Valančiunas se ne vidi.
Ako im ne bude Shengelije, sve je moguce. 2 bara bara reprezentacije. Niti su oni nesto aman bolji, a nismo vala ni mi nesto.Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2025, 11:44Patriotski nas se može svrstati u top 4, al obzirom na sve okolnosti - mi nećemo biti iznad Gruzije.
Nažalost.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Mi ako izvučemo, to će biti na individualni kvalitet.DamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:03Ako im ne bude Shengelije, sve je moguce. 2 bara bara reprezentacije. Niti su oni nesto aman bolji, a nismo vala ni mi nesto.Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2025, 11:44Patriotski nas se može svrstati u top 4, al obzirom na sve okolnosti - mi nećemo biti iznad Gruzije.
Nažalost.
Oni su timski bolja ekipa.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Upravo obrnuto. Oni imaju nekoliko jakih individualaca, ostalo su ispodprosječni igrači.Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:08Mi ako izvučemo, to će biti na individualni kvalitet.DamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:03Ako im ne bude Shengelije, sve je moguce. 2 bara bara reprezentacije. Niti su oni nesto aman bolji, a nismo vala ni mi nesto.Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2025, 11:44Patriotski nas se može svrstati u top 4, al obzirom na sve okolnosti - mi nećemo biti iznad Gruzije.
Nažalost.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bit ce prenos nase reprezentacije na FTV-u.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
A mi kao timski u prednosti? Dabogda.TripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:13Upravo obrnuto. Oni imaju nekoliko jakih individualaca, ostalo su ispodprosječni igrači.Shategabri je napisao/la: ↑27 avg 2025, 14:08Mi ako izvučemo, to će biti na individualni kvalitet.
Koševo Zapad
Kad je ovaj Velicka prije ovako ostario, ja mislio Calathes
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Al leti ovaj Tubelis bokte.
Call the coroner!
Jest Ceska losa. 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Iznenađujuće loša. Hajd uredu otkazi i oslabljen sastav, ali nisam mislio da će se protiv Portugala patiti...
Gledaj ove grupe ko kur.ac i nas svaki euro zapadne prejaka
Ovaj Portugal je uzeo mjeru Spaniji u pripremnoj, nisu bezveze ekipa.TripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 15:00Iznenađujuće loša. Hajd uredu otkazi i oslabljen sastav, ali nisam mislio da će se protiv Portugala patiti...
15.10.2013.
Veliki problem za Čehe je taj što nemaju nekog visokog da čuva Quetu. Da je tu Vesely bilo bi dosta lakše.
Nije Portugal toliko bezveze ekipa kad su dobili jednu Španiju na pripremnim i Slovence u kvalifikacijama.
Česi baš ciglare za 3.
Nije Portugal toliko bezveze ekipa kad su dobili jednu Španiju na pripremnim i Slovence u kvalifikacijama.
Česi baš ciglare za 3.
-
- Kontakt:
Gledam im sastav, više-manje ista ekipa kao 2023. kad smo ih mi rutinski dobili. Queta jedina adicija među starterima.Kaunas je napisao/la: ↑27 avg 2025, 15:07Ovaj Portugal je uzeo mjeru Spaniji u pripremnoj, nisu bezveze ekipa.TripleThreat je napisao/la: ↑27 avg 2025, 15:00Iznenađujuće loša. Hajd uredu otkazi i oslabljen sastav, ali nisam mislio da će se protiv Portugala patiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.