jel ovaj ozbiljno!!!!!!!???????MOSTAR ISTOK je napisao/la:Ibraković je trenutno jedan od naših najperspektivijih mladih trenera.Preuzeo Velež kada niko nije htio ostavio u ligi,a ove godine njegove rezultate ne treba ni spominjati.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jel ovaj ozbiljno!!!!!!!???????MOSTAR ISTOK je napisao/la:Ibraković je trenutno jedan od naših najperspektivijih mladih trenera.Preuzeo Velež kada niko nije htio ostavio u ligi,a ove godine njegove rezultate ne treba ni spominjati.
vjeruj barbarez ima veliki autoritet...[/quote]smijesni_ste je napisao/la:Pa kad nema autoritet, kako ce igrati, dodje mu igrac i uslovljava ga, voda ga ko ovcu da bi zaigrao...Isto bi bilo i sa ovim profilima, sta on ima Dzeki ili Pjanicu objasnjavati neke stvari, vise bi se oni pitali nego takvi treneri...adnan_hz je napisao/la:quote="adnan_hz"]ma amrkovic nije iamo igrace... nasa kosarka je nekoliko godina u rasulu.... moraju moliti igrace da igraju...Scof1eld je napisao/la:ako bi Sergej preuzeo to bi mozda bilo ko i u kosarci kad je Markovic preuzeo... bio je najveci i prvi trenerski posao repka... pa sve porazi :S
Stoga bez autoriteta nema disipline, bez discipline nema dobre igre, kvalitetnog rada i rezultata!!
džakailibu je napisao/la:jel ovaj ozbiljno!!!!!!!???????MOSTAR ISTOK je napisao/la:Ibraković je trenutno jedan od naših najperspektivijih mladih trenera.Preuzeo Velež kada niko nije htio ostavio u ligi,a ove godine njegove rezultate ne treba ni spominjati.
Ma ja ba, i nakon 2-3 sedmice poceli bi da mu psuju i vrijedjaju ga hahahasmijesni_ste je napisao/la:ej a cudili smo se sto je ciro stavljo supica na gol iako covjek nije igro ni za jedan klub a oni bi sad doveli trenera koji nikad u zivotu nije vodio ni jedan klub joj majko kakvih sve budalastina neces ovdje procitat
u oko, u oko direktnosmijesni_ste je napisao/la:ma netreba mu dat ban al ga treba pajserom opalit po glavurdi![]()
stra je pisac htio da kaze?sloboda b. novi je napisao/la:ZNA LI OTO GRCKI ??????? pa je ljude opet odveo na SP
jazavičar...hz stup je napisao/la:mogla bi tvoja mater biti trenner...VanBasten je napisao/la:Maradonu za selektora!![]()
ma frajer puko totalno izgleda da je na jakim drogama mislim udara se ciglom po glaviBob_Rock je napisao/la:a mislim da je trebao imati i barem dva zareza...
dobar trener, radi sistematski a ne od danas do sutra. i dobro poznaje nase mlade igrace jer je bio trener u mladoj repci.Ponos Torina je napisao/la:džakailibu je napisao/la:jel ovaj ozbiljno!!!!!!!???????MOSTAR ISTOK je napisao/la:Ibraković je trenutno jedan od naših najperspektivijih mladih trenera.Preuzeo Velež kada niko nije htio ostavio u ligi,a ove godine njegove rezultate ne treba ni spominjati.
Ibrakovic![]()
Dobar i perspektivan trener ali mislim da je vise za mlade Repke nego za A tim,Radi extra sa mladim igracima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.