Dokle ide njihovo ludilo?
19vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 17:26Pdf u znak revolta protiv editora cijena na TM. Zadnji update cijena je kap koja je prelila svakako punu čašu.
DOSTA JE VISE ZUKE I NJEGOVOG ZULUMA!
Aca Djordjevic za Jabera Guliashvili.NazorUso je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:1719vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 17:26Pdf u znak revolta protiv editora cijena na TM. Zadnji update cijena je kap koja je prelila svakako punu čašu.
DOSTA JE VISE ZUKE I NJEGOVOG ZULUMA!![]()
![]()
![]()
![]()
Pisi Jaberu 9 asist, izgidosmo !
Sabic 18 godina vise asistencija nego svi vasi domaci igraciVanja8 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:11Pa ne znam ja je li bas Real Akademija, ali da je Akademija jeste i iz nje samo kaplju milioni, sta ces...NoDi80 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:08Pa ja svi vam najbolji igraci iz Zeljinog omladinskog pogona, iz Slobode, Hrvatske i Srbije
Eno Ploco iz Zelje zabio dva gola u onladinskoj kigi prvaka , nabusio smijesni trabzon, real akademiju i tu ste preko reda dosli zbog politike niste igralli s Izraelcima![]()
Jbga nije isto kad dijete dodje negdje i mora placati trenere da bi igrao i kad ga placaju za ono sto pokazuje na terenu...
Razlika je to i to velika...
Pjena party vicinih kuravelamma_hz je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:19Aca Djordjevic za Jabera Guliashvili.NazorUso je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:1719vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 17:26Pdf u znak revolta protiv editora cijena na TM. Zadnji update cijena je kap koja je prelila svakako punu čašu.
DOSTA JE VISE ZUKE I NJEGOVOG ZULUMA!![]()
![]()
![]()
![]()
Pisi Jaberu 9 asist, izgidosmo !
E moj Nodi, ti i dalje ne shvatas da vam je to i najzalosnije...NoDi80 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:21Sabic 18 godina vise asistencija nego svi vasi domaci igraciVanja8 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:11Pa ne znam ja je li bas Real Akademija, ali da je Akademija jeste i iz nje samo kaplju milioni, sta ces...NoDi80 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:08
Pa ja svi vam najbolji igraci iz Zeljinog omladinskog pogona, iz Slobode, Hrvatske i Srbije
Eno Ploco iz Zelje zabio dva gola u onladinskoj kigi prvaka , nabusio smijesni trabzon, real akademiju i tu ste preko reda dosli zbog politike niste igralli s Izraelcima![]()
Jbga nije isto kad dijete dodje negdje i mora placati trenere da bi igrao i kad ga placaju za ono sto pokazuje na terenu...
Razlika je to i to velika...
Kod vas samo zabijaju i asistiraju stranci
Nasa djeca Sabic, Muftic, Celik, Ploco..![]()
E sad molim i tebe i ostale poglupe protestante da mi odgovore
Ti momci su zasluzili i povecanje cijena s obzirom da su u ovoj ligi i pored svega sto smo vidjeli u ovoj polusezonj u borbi za titulu.TarpiTarpi je napisao/la: ↑19 dec 2024, 21:38E sad molim i tebe i ostale poglupe protestante da mi odgovore
Kakve veze imaju cijene Đorđevića i Bubanje sa Zukanovićem kad su oni trenutne cijene dobili igrajući za Lokomotivu i Železničar![]()
Igraju odlično u Sarajevu i cijena im je ostala ista.
Napisao si to vec prije 2 sata, ne moras se ponavljati, evo sad cu te citirati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:04Al kakva bolestsvako malo otvori topic cim se iznervira ili ga neko pos.ere. Vegeta glavni bubuljicar foruma.
Dusa draga19vendetta87 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:13Napisao si to vec prije 2 sata, ne moras se ponavljati, evo sad cu te citirati.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:04Al kakva bolestsvako malo otvori topic cim se iznervira ili ga neko pos.ere. Vegeta glavni bubuljicar foruma.
Ocigledno sam tebe dovoljno pos.rao cim me toliko spominjes.
Ipak si ti dobitnik prestizne titule s jednog od mojih topica![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bejker, boatenkk, bordobijeli i 22 gosta.