Pa znao je da ovi časte, jbg ne mora se on za novcanik potezat.DamirT je napisao/la: ↑31 maj 2024, 20:07Lik obilazio samo Dzeku i PjanicaSveti je napisao/la: ↑31 maj 2024, 20:06Sjetis se samo faketa kako je obilazio standardne reprezentativce, malo iso na odmor i pokuso to da proda kao selektorski posaoHoroz je napisao/la: ↑31 maj 2024, 15:01“Kada je došao prvi poziv od gospodina Emira Spahića, meni je to odmah bilo profesionalno kako bi trebalo da izgleda. Emir je došao kod mene kući, zatim selektor je sjeo na avion i došao u Zurich, pa Saša Papac je sjeo na avion i došao u Zurich." - Nikola Katić
Tako se to radi, bravo stručni štab![]()
![]()
Emir Spahić - direktor reprezentacija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić - direktor reprezentacija
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Konacno da se u21 repka prilagodi onome sto se očekuje u A ekipi (stil igre, formacija itd.), pa ce adaptacija igraca koji predju iz u21 u A biti mnogo laksa i efikasnija.
Spahić neće sam pred novinare, pridružiće mu se novi selektor U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović. Marinović je imenovan prošle sedmice na novu funkciju.
“Period obavljanja ove funkcije prati ciklus selektora A muške reprezentacije, tako da su stvoreni uslovi za kontinuirani rad, lakše praćenje te prelazak mladih igrača u seniorski tim. Selektor Marinović će u narednih desetak dana izabrati i svoj stručni štab. Sa dosadašnjim selektorom U21 Igorom Jankovićem je zaključen sporazumni raskid ugovora.” objavili su ranije iz Saveza.
Sta ovo pisu da Spaha napusta savez??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kako ekskluzivno saznaje Faktor iz izvora bliskih Fudbalskom savezu BiH funkciju direktora nacionalnih selekcija mogao bi napustiti Emir Spahić! Naš izvor nam je rekao kako su Spahić i njegovi saradnici izloženi stalnim opstrukcijama u radu, koje graniče sa zlobnim potezima pojedinaca, a koji bi u konačnici mogli najviše našteti Zmajevima.
Nezvanično, kako nam javlja naš izvor, kap koja je prelila čašu dogodila se nedavno kada je jedan uposlenik FSBiH blizak Vici Zeljkoviću, pokušao zloupotrijebiti povezanost s predsjednikom Saveza. Zbog međusobnog nesporazuma sa tim menadžerom požalio se prvom čovjek bh. fudbala i zatažio od njega smjenu, što je ovaj i napravio.
E jest dugo i potrajalo. Ne da Spaha ovim ublehama prici, a to im smeta. I nismo za bolje od ovih kriminalaca, svega mi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ne bih ja ovo uzeo za ozbiljno, zadnji pasus je jako nejasan. Prvo kaze jedan uposlenik NS, a onda u nastavku "s tim menadzerom". Jel uposlenik ili menadzer
A i prenio je samo taj Faktor cija vjerodostojnost nije bas zavidna.
Bilo bi uzasno da Spaha ode, ironija da se to i desi vise je uradio u ovako kratkom roku nego Miske za nekoliko godina obnasanja ove funkcije.
Vjerovatno bi i Sergej otisao, ako ode Emir.

Bilo bi uzasno da Spaha ode, ironija da se to i desi vise je uradio u ovako kratkom roku nego Miske za nekoliko godina obnasanja ove funkcije.
Ovo definitivno, cak i pomocnici. Onda se ponovo vracamo na razne Rukfase, Save i slicne ublehe...Blackwargreymon je napisao/la: ↑24 jul 2024, 20:56Ne bih ja ovo uzeo za ozbiljno, zadnji pasus je jako nejasan. Prvo kaze jedan uposlenik NS, a onda u nastavku "s tim menadzerom". Jel uposlenik ili menadzer
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja se nadam da će prije njih Vicko otići.
Ne daj se Emire, ne daj neprijateljima. Drži položaj.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
kakvi insajderi i novinari ne znaju članak napisat, ko sad koga hoce da smijeni 

- feniksptica
- Kontakt:
Yebu mi se misli dok citam ovako dobro smislene clanke...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije nemoguce da nema problema,i to jucer sto nije došao na predstavljanje Vinka kao zbog "bolesti" 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Faktor je debilniji portal od bhfudbala, Sinana i duplog sporta
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/re ... -milicica/
Pročitati članak (napisan još 2022. godine), isti akteri su i danas.
100% ovaj Milicic i sada jede gofna. Odmah sam na njega pomislio. Krmak debeli. Jos uvijek nisam shvatio njegovu ulogu u savezu. Savjetnik za sta?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:35https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/re ... -milicica/
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ako je istina, ne vjerujem da je vico spreman da posere sve dobro sto je uradio i totalno okrene javnost protiv sebe nakon sto je dobrano popravio imidz, jer ce ovi svi sa spahicem otici
To bi bila katastrofa ako Emir, Sergej i ostali odu. Moglo bi se opet pjevati rat savezu..
mozda i bolje sto se objavilo, ako neko relevantniji i ozbiljniji objavi da se napravi pritisak da ne pomisljaju
Ako je ovo tacno, jedina pozitivna stvar u cijeloj prici sto bi ovo bio i definitivan kraj za Vicu, Adnana, Milicevica i ostale.
U to sam 100 % uvjeren.
U to sam 100 % uvjeren.
-
- Kontakt:
Ako je tacno, onda treba zapalit zgradu i otjerat stoku, ako nije istina onda treba Sinana prozivat dok ne ugasi smece od portala, jer bi mu ovo bila 2 ogromna greška u kratkom periodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.