FK Sarajevo - Tema za članove
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo - Tema za članove
Prije par sati sam saznao od momka iz fan shopa da ćemo uskoro moći zamijeniti nove članske sa starim brojem ako ih nismo sad dobili.
Rekao mi je da greška u sistemu jer neke od nas nije registrovalo pa smo zato dobili člansku sa novim brojem. Tako sam i mislio, napisao sam to prije par dana na nekoj temi. Uglavnom, javit će nam kad će to biti moguće uraditi. U Titovoj ćemo moći zamijeniti.
Rekao sam im i za privjesak što nismo dobili mi koji smo produžili članstvo online i odmah su ponudili novi, evo uzeo sam. Ne prave nikakav problem oko toga. Za stiker kažu da se to ne dijeli ove godine (?)
Rekao mi je da greška u sistemu jer neke od nas nije registrovalo pa smo zato dobili člansku sa novim brojem. Tako sam i mislio, napisao sam to prije par dana na nekoj temi. Uglavnom, javit će nam kad će to biti moguće uraditi. U Titovoj ćemo moći zamijeniti.
Rekao sam im i za privjesak što nismo dobili mi koji smo produžili članstvo online i odmah su ponudili novi, evo uzeo sam. Ne prave nikakav problem oko toga. Za stiker kažu da se to ne dijeli ove godine (?)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kakva bagra

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ima li jos neko da misli da su nam bekovi losi bas
iskreno Durakovic ko maneken a Beganovic bezidejan totalno prema naprijed. Mislim da ce Radovic opet biti standardan...
- luckystrike
- Kontakt:
samo da vidim dal' mogu i ja pisati ovdje 

-
- Kontakt:
Treba i njima vrijeme da se adaptiraju, igračima generalno ne treba suditi po jednoj polusezoni gdje promjene 2 trenera, jedno 5-6 sistema... Igraču kao i treneru treba suditi kad odigra godinu u kontinuitetu pa dogodine vidiš od čega je. Bezbroj je primjera, Rahmaović je najbolji, nije se mogao sastaviti sa loptom.
Generalno u našoj ligi igraju igrači čija forma oscilira, da ne oscilira i da su uvijek na vrhuncu igrali bi bar u Turskoj, Belgiji etc. Kako to nije slučaj dešavat će nam se da je jedno vrijeme igrač odličan i pad u formi (primjer Ziljkić) i takvi igrači generalno ne ostvare velike karijere, vrte se po našoj ligi.
Beganović i Duraković su potentni bekovi, ako Rožman uspije da im nađe adkevatne role za ono što oni znaju igrati, oni će biti odlični. Imaju sve što treba za beka samo se trebaju pronaći i uklopiti sa ostatkom ekipe što je proces. Duraković je počeo igrat kako treba iskreno apsolutno dobro pred kraj ali povreda. Beganović je igrač koji ima visok limit ali trenutno nije na nivou na kojem bi trebao bit. Malo vjere i podrške i biće oni uredu. Kad ekipa počne igrati kako treba i oni će izgledati bolje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam.puno očekivao od njih, naročito od Beganovića me znam šta je razlog. Duraković je polako nadolazio li povrijedi se i onda ništa.
Problem njihove loše forme ili igre nam se naviše osjeti na krilnim pozicijama, gdje imamo ponajbolje igrače a njihova iskoristivost nije ni 50% previše se troše vračajuči nazad i pomažuči bekovima a trebLo bi da je suprotno.
U toj formaciji koja se sad forsira 4-2-3-1 oni moraju biti puno ofanzivniji bez da se npr. Hasić vrača na našu polovicu po loptu ili Peneranda kao protiv Veleža do našeg kornera pa ga onaj izlevato ko nekog amatera.
Krilni napadač se mora kretati prema protivničkmom golu tek u zadnjoj trečini terena ili od protivničkog šesaesterca nikako sa centra i u sredini da prima.loptu tu nema šta da radi krilo. Ako si primjetio na utakmici protiv GOŠK-a gdje se Peneranda povrijedio nema on kao krilni napadač šta tu da radi.
Bekovi moraju biti podrška krilima a ne suprotno i nadam se da čemo u tom segmentu ponavišenapredovati.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra stvar kaparišeš odma svakog za koga vidiš da ima potencijala, sad što pojedici misle da je svaki igrač pojačanje i ne vide dalje od nosa njihov problem.
Sanine dobrodošao u pravu raju.
Upravo tako, ovo je za budućnost, možda već narednu sezonu bude prvi golman.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, treći golman koji ima 18 godina. Zamjena za Šutkovića.
Bravo ovako rade velike ekipe. Skautiraju par mladih golmana salju na posudbe dok povremeno prodju priprememe sa ti klubom a poslije se jedan nadje koji nakon par poaudbi izraste u pravog golmana koji vec poznaje klub i ne moras dovoditi ko sad sto si morao Rogica i slicno... Konacno sistem neki..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imamo puno golmana u akademiji, ne znam šta su kontali sa njima.
Konačno se neko sjetio ovoga, evo već godinama mi nije bilo jasno zašto ih ne prodaju, s obzirom da imamo stadion bez pokrivenih tribina.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo požurite i uzmite ove kabanice jer će ubrzo nestati, nisu ih puno napravili.
Vjerovatno su ljudi koji sad vode akademiju uvidjeli da tu nema nekog kvaliteta i prostora za napredak, pa su ovako reagovali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.