Blago tebi ... mi se svi ljutimo i mnozimo s nulom a ti fudbal meraklija ... malo mezza, malo komedija ... kako uspijevas ... pitam za jarana iz Beca ...MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:47Ma iskreno gledam radi zezancije. Smiješno mi bude sve živo, od kvalitete snimka i zvuka BHT-a pa do kvalitete naših zMaJeVa.
Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Dovoljno se patim gledajući čari PL i FL i u fudbalu i rukometu. Tako da apsolutno nemam volje za neku pozitivnu atmosferu i neki hajc kada je repka u pitanju.DaVinci je napisao/la: ↑19 sep 2023, 18:20Blago tebi ... mi se svi ljutimo i mnozimo s nulom a ti fudbal meraklija ... malo mezza, malo komedija ... kako uspijevas ... pitam za jarana iz Beca ...MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:47Ma iskreno gledam radi zezancije. Smiješno mi bude sve živo, od kvalitete snimka i zvuka BHT-a pa do kvalitete naših zMaJeVa.![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Je li iko ko je naručio karte online dobio karte odnosno kad kreće isporuka karata 
Ja dobio isti dan kad su puštene u prodaju, a kupio na kupikartu odma na mail stigle
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Sta je sa kartama?nije moguce da se rasprodalo...zna li neko gdje se moze nabaviti
Sudeci po stranici kupikartu je kod njih zvanicno rasprodato. Ili probajte na raznim prodajnim mjestima, ili preko saveza bar za istok ako jos ima, ili na olx-u evo ima vec par komada...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Igramo neki sistem sa tri igrača pozadi. Kako ćemo mi igrati taj sistem kad nam se ne zna koji je štoper sporiji od sporijeg.Igramo neki otvoreni fudbal i posjed, ali mi to ne možemo igrati.Ovaj mali Dedić je veliki potencijal, a mi nemamo dubinu. Što ga ne probaju po desnom krilu, on je jedini koji može da probija. Imamo igrača, ali ne znam šta se dešava.
Krunic treba biti nosilac ekipe. Ne treba previše očekivati od jednog Pjanića koji je otišao u ligu UAE zbog novca, to se zna. Nivo igre u toj ligi je amaterski. On je dao puno za BiH, ali u ovom trenutku ne može dati koliko mi možda očekujemo”, tvrdi Jahić.
Krunic treba biti nosilac ekipe. Ne treba previše očekivati od jednog Pjanića koji je otišao u ligu UAE zbog novca, to se zna. Nivo igre u toj ligi je amaterski. On je dao puno za BiH, ali u ovom trenutku ne može dati koliko mi možda očekujemo”, tvrdi Jahić.
Naso se fudbalski mag da komentarise
naprijed rejal
Kodro gigant

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dugo je i ostao

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kodro OUT.
Dugo ćemo kmečati za Petevom..
Dugo ćemo kmečati za Petevom..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Otisao si Meho, a sarmu probao nisi
Jest vala i bio dugo. Idemo nova imena, od Portugalaca i Spanaca do Starcevica i Jagodica
Jest vala i bio dugo. Idemo nova imena, od Portugalaca i Spanaca do Starcevica i Jagodica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vaha je novi selektor, zbog toga je otkaz Kodri.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- RollingPaper
- Kontakt:
"Naravno, pročitao sam u novinama sve te izjave i moram da priznam da sam bio iznenađen zbog Vahe Halilhodžića. Poznajem ga lično i s obzirom na njegov karakter ne vjerujem da bi se on upuštao u komentare za reprezentaciju sve dok ona ima selektora"
izjava Kodre
Vaha dolazi
izjava Kodre
Vaha dolazi
Kakav cirkus.
Ovo nema smisla, taman da su s Vahom sve uslove dogovorili (a znamo da nisu). Nije mi se svidjelo kako je Meho vodio ove dvije utakmice, ali je zasluzio da odradi barem jos jedan prozor. Nema sanse da je sve do trenera, mora jos neko snositi odgovornost za uzasne kvalifikacije. Kad ce smjene Misimovica i onog Vicinog savjetnika?
Ovo nema smisla, taman da su s Vahom sve uslove dogovorili (a znamo da nisu). Nije mi se svidjelo kako je Meho vodio ove dvije utakmice, ali je zasluzio da odradi barem jos jedan prozor. Nema sanse da je sve do trenera, mora jos neko snositi odgovornost za uzasne kvalifikacije. Kad ce smjene Misimovica i onog Vicinog savjetnika?
Steta sto vise ne moze sincinu pogurati.
Samo Safet Susic preko skypea da vodi repku bio bi bolji od svih ostalih.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Lozite se da cemo sa Vahom igrati a nismo sa predhodnim selektorima, jedni te isti igraci, isiti savez.
Mjau !
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sprdaju se s reprezentacijom i drzavom Vico i Miske mame vam nabijem.
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Iskreno ovdje jeste do trnera...koliko god sra.li mi smo duplo jaci i od Lux i Islandq, od slovacke za bar 20/30%..ligtenjstan da ne spominjem.Ghuraba je napisao/la: ↑21 sep 2023, 17:30Kakav cirkus.![]()
Ovo nema smisla, taman da su s Vahom sve uslove dogovorili (a znamo da nisu). Nije mi se svidjelo kako je Meho vodio ove dvije utakmice, ali je zasluzio da odradi barem jos jedan prozor. Nema sanse da je sve do trenera, mora jos neko snositi odgovornost za uzasne kvalifikacije. Kad ce smjene Misimovica i onog Vicinog savjetnika?![]()
Evo pito sam neki dan raju zanju li kojeg igraca slovacke a da nije skrinjar.. bgm se nisu proslavili. Tako da pustite suplju, mi smo medju 20 repki u evropi tj negdje od 15/20 mjesta. U ovoj grupi mora bit dovoljno...
Na jednoj nozi smo u ovoj grupi trebali bit drugi.
Sad ce neko rec losa armosfera, slazme se al valjda je uloga selektora i da motivise igrace.
Bolje da Dzeko kao igrac trner vodi nego kodro ili faruk...jer ne vidim svrhu nikakvu. Ovo bi do kraja bilo tijesna pobjeda sa LiH i mozda jos jedan bod negdje sa Kodrom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.