CL ima masu ekipa bas tog nivoa. Dovoljno je vidjet kako se jedan Arsenal prosetao do sada.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Trebas imati srece jbga,eto Salah je npr 3 puta bio bolji u EPL nego li u CL.
Može i pobjeda Austrije samo da Rumuni ne pobjede
I ja jedva cekam da gledam. Srbija je igracki kvalitetnija po meni,ali njima je atmosfera uvijek u qrcu ,tako da im to nista ne znaci. Oni ne znaju biti tim,ekipa,klapa. Uvijek im je medjusobno qrcenje na prvom mjestu. Albanci ce na srcanost igrati,ako ih Srbi smire igrom dobit ce ih. Ako se prime na to, pobjedit ce sami sebe.
Bas to sto kazes, bitno da se qurce. A imaju i uvijek su imali ekipu za plasman na svako takmicenje, cak i prolaz grupe lagano. Ocekujem makar 1 prekidMocvara1991 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 19:51I ja jedva cekam da gledam. Srbija je igracki kvalitetnija po meni,ali njima je atmosfera uvijek u qrcu ,tako da im to nista ne znaci. Oni ne znaju biti tim,ekipa,klapa. Uvijek im je medjusobno qrcenje na prvom mjestu. Albanci ce na srcanost igrati,ako ih Srbi smire igrom dobit ce ih. Ako se prime na to, pobjedit ce sami sebe.
Nadam se da nece ugasiti RTS 1, da gledam uz srpskog komentatora.
Jesu li njihove utakmice bez gostujucih navijaca?Usudio bih se reci da neki njihovi sastavi uopste nisu toliko zaostajali za Hrvatima koji su bili finalisti takmicenja,dok su ovi ispadali u grupama ili ni do toga. Ali kod Hrvata se zna kome je gdje mjesto,a vlasi bi svaki da je alfa i omega. Njima ne trebaju hasumi sa strane,oni se poj3bu medjusobnoDamirT je napisao/la: ↑07 jun 2025, 19:55Bas to sto kazes, bitno da se qurce. A imaju i uvijek su imali ekipu za plasman na svako takmicenje, cak i prolaz grupe lagano. Ocekujem makar 1 prekidMocvara1991 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 19:51I ja jedva cekam da gledam. Srbija je igracki kvalitetnija po meni,ali njima je atmosfera uvijek u qrcu ,tako da im to nista ne znaci. Oni ne znaju biti tim,ekipa,klapa. Uvijek im je medjusobno qrcenje na prvom mjestu. Albanci ce na srcanost igrati,ako ih Srbi smire igrom dobit ce ih. Ako se prime na to, pobjedit ce sami sebe.
Nadam se da nece ugasiti RTS 1, da gledam uz srpskog komentatora.![]()