FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BenWhite
Kontakt:

Re: FORUMAŠ GODINE 2022. - DISKUSIJA

Post Postao/la BenWhite » 25 dec 2022, 15:54

admin je napisao/la:
25 dec 2022, 15:35
BenWhite je napisao/la:
25 dec 2022, 14:14
admin je napisao/la:
25 dec 2022, 14:04

Te prognoze citam oko 13 godina vec… u medjuvremenu svi forumi postadose proslost, samo ovaj nikako da cucne. Cini mi se da ce i Twitter prnuti prije nas, od kad je Musk kupio admina 😂

Valjda je negdje postojao neki strucnjak koji je banovao redom za sve najmanje uvrede. Sto li njemu propade…

Pravda mozda jeste spora, ali vidi u mraku.
Zašto klixu forum ne propada?
Pokušaj tamo nekome napisati bilo šta što bi aludiralo na uvredu, završio si svoje. Ovdje bukvalno dođe neko kome treba ispušni ventil, nasere se tu i odjavi se bez da iko mrdne.

Ne znam jel 13 godina, ja sam tu 8-9 godina i ovo što sam pročitao u zadnjih mjesec-dva je stepenicu iznad svega što sam ikada pročitao po ogavnosti. Pogledaj samo temu lige prvaka. Pa tamo je svaki drugi post za bana i to trajnog.

Uostalom, radite kako hoćete.
Klix forum pokriva sve moguce teme I opet ima manje procitanih stranica od ovog naseg. Mada, sto jest jest, rade ljudi kvalitetno, za razliku od cijele plejade foruma koji su nestali sa scene.

Ti si tu 7-8 godina a ovaj nick ti je od prosle godine. Znaci zasluzio si trajni ban i vratio se. I sad predlazes da ti ne dopustim da se vratis vec da se naklatim da budes trajno iskljucen, da zavrsis svoje?

Ili predlazes da imam posebna pravila za tebe a posebno za ostale forumase?

Bavi se druze sobom, to je najpametniji savjet koji imam za svakog forumasa.
Ti da si imao ista pravila za mene i za ostale forumaše, ja nikada ni ne bi dobio taj trajni ban. Lako je to provjeriti.
I to nije samo u mom slučaju. Pravila na ovom forumu su nešto poput VARa u Engleskoj. Danas je nešto penal, sutra je za to isto žuti zbog simuliranja.

U pravu si, najbolje se bavit samim sobom. Bilo ko, ko se bavi sobom, iz poštovanja prema sebi će prestati pisati na ovom forumu. Poz.
41:34

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 25 dec 2022, 16:00

Prestani i ucini nam uslugu svima. Forumu mozda samo koji moderator fali, inace se odlicni vodi.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 25 dec 2022, 16:01

admin je napisao/la:
25 dec 2022, 15:38
BosniaBoston je napisao/la:
25 dec 2022, 15:31
slika

Ovo za početak da se baci na smetljište foruma, ako se “bauštelci” i “perači guzova” smatraju uvredom
Ne pada mi na pamet da iskljucujem svakog ko napise ‘pijacari’.
Onda nemoj ni one sto pisu baustelci, a vidim da se ovdje kuka citav dan oko toga
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 dec 2022, 16:14

Ova djeca sa EPL podforuma unište sve što dotaknu. 10 godina sam na forumu i ovo je najgora ekipa ikad.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 dec 2022, 16:18

BenWhite je napisao/la:
25 dec 2022, 15:54
admin je napisao/la:
BenWhite je napisao/la:

Pokušaj tamo nekome napisati bilo šta što bi aludiralo na uvredu, završio si svoje. Ovdje bukvalno dođe neko kome treba ispušni ventil, nasere se tu i odjavi se bez da iko mrdne.

Ne znam jel 13 godina, ja sam tu 8-9 godina i ovo što sam pročitao u zadnjih mjesec-dva je stepenicu iznad svega što sam ikada pročitao po ogavnosti. Pogledaj samo temu lige prvaka. Pa tamo je svaki drugi post za bana i to trajnog.

Klix forum pokriva sve moguce teme I opet ima manje procitanih stranica od ovog naseg. Mada, sto jest jest, rade ljudi kvalitetno, za razliku od cijele plejade foruma koji su nestali sa scene.

Ti si tu 7-8 godina a ovaj nick ti je od prosle godine. Znaci zasluzio si trajni ban i vratio se. I sad predlazes da ti ne dopustim da se vratis vec da se naklatim da budes trajno iskljucen, da zavrsis svoje?

Ti da si imao ista pravila za mene i za ostale forumaše, ja nikada ni ne bi dobio taj trajni ban. Lako je to provjeriti.
I to nije samo u mom slučaju. Pravila na ovom forumu su nešto poput VARa u Engleskoj. Danas je nešto penal, sutra je za to isto žuti zbog simuliranja.

U pravu si, najbolje se bavit samim sobom. Bilo ko, ko se bavi sobom, iz poštovanja prema sebi će prestati pisati na ovom forumu. Poz.
Ne kontam ja tebe nikako , samo pljuješ ovaj forum i hvališ smeće od kliksa ( naravno, znamo zbog čega ) , pa zašto pišeš ovdje ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 16:41

25 dec 2022, 16:01
admin je napisao/la:
25 dec 2022, 15:38
25 dec 2022, 15:31
slika

Ovo za početak da se baci na smetljište foruma, ako se “bauštelci” i “perači guzova” smatraju uvredom
Ne pada mi na pamet da iskljucujem svakog ko napise ‘pijacari’.
Onda nemoj ni one sto pisu baustelci, a vidim da se ovdje kuka citav dan oko toga
pa nisam ni planirao.

šta fali raditi na baušteli ili na pijaci. posao kao i svaki drugi, ako se radi pošteno, bolji od mnogih.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 16:43

BenWhite je napisao/la:
25 dec 2022, 15:54
admin je napisao/la:
BenWhite je napisao/la:

Ako smo precizni kao VAR, onda sam ponosan. Naravno, uvijek neko plače, kuka, bude navodno zakinut. Nisam nikad gledao utakmicu da je neko dobio crveni karton, pa klimnuo glavom ,rekao jest... vazda neko hvatanje za glavu, kukanje, snebivanje... eto nije on... Oni s druge strane isto vazda za glavu, kako samo zuti, kako nije crveni, kako nije i kolegi i klupi crveni...

pa bar ovdje pratimo sport, nećemo padati na taj folklor sa utakmica.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 25 dec 2022, 17:46

admin je napisao/la:
25 dec 2022, 16:43
-
Tko je sve danas banovan?

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 dec 2022, 17:47

Cipiripiblicblic je napisao/la:
25 dec 2022, 17:46
admin je napisao/la:
-
A zasto bi bilo koga banovao?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 25 dec 2022, 17:48

L-Train je napisao/la:
25 dec 2022, 17:47
admin je napisao/la:
-
A zasto bi bilo koga banovao?
Pa ne bi trebao nikoga kako je rekao, zato pitam :mrgreen:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 dec 2022, 17:51

Nema potrebe za banovima,kad mu se digne banuje @gefufnu i svi sretni :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 25 dec 2022, 18:12

Admin pored svega ne smije banovati pojedince :tokralju:

Ljudi spamaju inbox forumasima i kukaju da se glasa za njih na temama za forumasa i kantu godine, te ujedno tim potezima zatvaraju temu, covjek nista

Isti ti ljudi nazivaju posten svijet svakakvim pogrdnim nadimcima (citaj u svakom drugom postu), vazda trollaju i provociraju, admin nista :tokralju:

Definitivno sto neko rece je forum spao na niske grane, ma ne na niske grane vec u kanalizaciju .. odjava
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 dec 2022, 18:33

Forum je u zadnjih godinu ako ne i više dotakao dno.Pa onaj degenerik Epidaurus je čak bio i moderator to valjda nešto govori u kakvom je stanju forum.Nekad si imao moderatore koji su čistili forum od ovakvih i sličnih bolesnika.

Jedni te isti trolaju mjesecima na jednim te istim temama i onda dođu moderatori i glasaju za istog u temi forumaš godine.Važno je kojem čoporu pripadaš i kome se uvlačiš u dupe.

Preko 35 000 članova a 10ak klauna pravi cirkus od foruma gdje normalna raja ne može ostaviti post a da ga čopor ne napadne ako se mišljenje kosi sa njihovim ubjeđenjem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 dec 2022, 18:39

Saurman je napisao/la:
25 dec 2022, 18:33
Forum je u zadnjih godinu ako ne i više dotakao dno.Pa onaj degenerik Epidaurus je čak bio i moderator to valjda nešto govori u kakvom je stanju forum.Nekad si imao moderatore koji su čistili forum od ovakvih i sličnih bolesnika.

Jedni te isti trolaju mjesecima na jednim te istim temama i onda dođu moderatori i glasaju za istog u temi forumaš godine.Važno je kojem čoporu pripadaš i kome se uvlačiš u dupe.

Preko 35 000 članova a 10ak klauna pravi cirkus od foruma gdje normalna raja ne može ostaviti post a da ga čopor ne napadne ako se mišljenje kosi sa njihovim ubjeđenjem.
Evo 6 godina na forumu nikad mi niko nije pogrdnu rijec uputio znaci moze se :kafa:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 dec 2022, 19:03

Beko023 je napisao/la:
25 dec 2022, 18:12

Ljudi spamaju inbox forumasima i kukaju da se glasa za njih na temama za forumasa i kantu godine, te ujedno tim potezima zatvaraju temu, covjek nista

Isti ti ljudi nazivaju posten svijet svakakvim pogrdnim nadimcima (citaj u svakom drugom postu), vazda trollaju i provociraju, admin nista :tokralju:

Definitivno sto neko rece je forum spao na niske grane, ma ne na niske grane vec u kanalizaciju .. odjava
Pa ti 100. profil praviš pa nikom ništa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 25 dec 2022, 19:30

Saurman je napisao/la:
25 dec 2022, 18:33

Evo,ti sad vrijeđaš. Pa hbg,kad admin dopušta da se rugaju i blate njihov rad i portal,onda mi je i logično da puštaju na forumu. Viši prag tolerancije je u redu,ja da sam moderator,bio bih blag i pluralistički nastrojen,sa željom da problemi se riješe zdravom DISKUSIJOM.

Ontopic: dosta je kvalitetnih forumaša,za neke šteta da nisu aktivniji i šteta da se sva pozornost daje pojedincima koji isključivo izazivaju reakciju. Epidaurus da ne vrijeđa i da pokoju više riječ ostavi,svrstao bih ga u ponajbolje,ovako ga i ja prijavljujem kadgod žestoko uvrijedi,no nema vajde

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 19:54

admin je napisao/la:
-
To ces medju prvima saznati, ne brini nista

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 dec 2022, 19:57

Beko023 je napisao/la:

Cekam da se jave ti korisnici kojim je spamiran inbox. Tebe sam prvog pitao i rekao si da nisi dobio nikakvu poruku.

Samim tim, ne znam sta hoces? Da banujem ljude jer je nekom javio tetkin sin da je brat od jetrve pisao sto ne valja? Mozda bi se onda neko i tebi mogao tako natovariti

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 25 dec 2022, 20:19

admin je napisao/la:
25 dec 2022, 19:57
Beko023 je napisao/la:

Cekam da se jave ti korisnici kojim je spamiran inbox. Tebe sam prvog pitao i rekao si da nisi dobio nikakvu poruku.

Samim tim, ne znam sta hoces? Da banujem ljude jer je nekom javio tetkin sin da je brat od jetrve pisao sto ne valja? Mozda bi se onda neko i tebi mogao tako natovariti
Kako ce se javiti covjece kad su vec glasali, to je pao dogovor da se tako glasa i samim tim unisti tema
Bas ce se Justinovi pajdasi javiti i ocinkati ga ma kako da ne
Uostalom evo ti ih ovdje dosli da ga brane ko da im je otac, Cipiripi, Boixos, Boston, L-Train i ostali. Svi oni su tamo na obje teme glasali
Tesko spojiti dva i dva izgleda

I nije toliko polemika oko toga vec oko trollanja koje sam ti postavio i na koje se ne obazires naravno
Citavu godinu se trolla na odredjenim temama i kvari gust svim navijacima istim forama i fazonima
Sto je najgore kad prijavis moderatoru ni on se ne obazire kaze kako treba malo zabave na forumu
Zabava je to sto se blate pojedinci i pokusavaju ponizavati

Mislim koliko ti razloga treba da odradis svoj posao kako treba
Ja ti necu vise skretati paznju na jedne te iste stvari, dobio si sigurno vise zalbi i prijava ali nisi nista uradio
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 dec 2022, 20:21

Beko023 je napisao/la:
25 dec 2022, 20:19
Bas ce se Justinovi pajdasi javiti i ocinkati ga ma kako da ne
Uostalom evo ti ih ovdje dosli da ga brane ko da im je otac, Cipiripi, Boixos, Boston, L-Train i ostali. Svi oni su tamo na obje teme glasali
Laži i neistine. Šta drugo očekivati od @Goretzke.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.