Ti da si imao ista pravila za mene i za ostale forumaše, ja nikada ni ne bi dobio taj trajni ban. Lako je to provjeriti.admin je napisao/la: ↑25 dec 2022, 15:35Klix forum pokriva sve moguce teme I opet ima manje procitanih stranica od ovog naseg. Mada, sto jest jest, rade ljudi kvalitetno, za razliku od cijele plejade foruma koji su nestali sa scene.BenWhite je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:14Zašto klixu forum ne propada?admin je napisao/la: ↑25 dec 2022, 14:04
Te prognoze citam oko 13 godina vec… u medjuvremenu svi forumi postadose proslost, samo ovaj nikako da cucne. Cini mi se da ce i Twitter prnuti prije nas, od kad je Musk kupio admina
Valjda je negdje postojao neki strucnjak koji je banovao redom za sve najmanje uvrede. Sto li njemu propade…
Pravda mozda jeste spora, ali vidi u mraku.
Pokušaj tamo nekome napisati bilo šta što bi aludiralo na uvredu, završio si svoje. Ovdje bukvalno dođe neko kome treba ispušni ventil, nasere se tu i odjavi se bez da iko mrdne.
Ne znam jel 13 godina, ja sam tu 8-9 godina i ovo što sam pročitao u zadnjih mjesec-dva je stepenicu iznad svega što sam ikada pročitao po ogavnosti. Pogledaj samo temu lige prvaka. Pa tamo je svaki drugi post za bana i to trajnog.
Uostalom, radite kako hoćete.
Ti si tu 7-8 godina a ovaj nick ti je od prosle godine. Znaci zasluzio si trajni ban i vratio se. I sad predlazes da ti ne dopustim da se vratis vec da se naklatim da budes trajno iskljucen, da zavrsis svoje?
Ili predlazes da imam posebna pravila za tebe a posebno za ostale forumase?
Bavi se druze sobom, to je najpametniji savjet koji imam za svakog forumasa.
I to nije samo u mom slučaju. Pravila na ovom forumu su nešto poput VARa u Engleskoj. Danas je nešto penal, sutra je za to isto žuti zbog simuliranja.
U pravu si, najbolje se bavit samim sobom. Bilo ko, ko se bavi sobom, iz poštovanja prema sebi će prestati pisati na ovom forumu. Poz.