Često tako mačke kad ih vlasnik ostavi kod nekog drugog.
Jest će kad joj gujca ogladni, ne brini.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma strah me da joj sta ne bude, ko ce je jos vodati veterinaru. Po danu se zasteka negdje ne izlazi, al zato navece ne mozes spavati od nje. Sinoc me probudi oko glave mi hoda, veceras ce u drugoj sobi ostat sam yebem ga ja.
Ma nece nista bit, sestrin macak uvijek tako krizira par dana kad ona dodje u BiH, malo malo zove je svekrva kae umrce od gladi, dok se sestra vrati macak se ugojiredbull93 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:49Ma strah me da joj sta ne bude, ko ce je jos vodati veterinaru. Po danu se zasteka negdje ne izlazi, al zato navece ne mozes spavati od nje. Sinoc me probudi oko glave mi hoda, veceras ce u drugoj sobi ostat sam yebem ga ja.
Ma vozaci su katastrofa, posebno ova djeca kad sjednu za volan.redbull93 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 00:02Troje mrtvih u udesu kod Zenice. Svaki dan citam neke nesrece sa smrtnim slucajem, pa ovo nije vise normalno. Ja mislim da smo drzava sa najvisim procentom poginulih u saobracajnim nesrecama u europi.
Prvo voze svi kao idioti, drugo polazu kod idiota preko stele, trece tehnicki pregledi za qurac (licno znam, jer sam radio na istom).
Ovo je stvarno ozbiljan problem kojim se niko ne bavi.
Za suprotno auto se slazem. Ali sa ovakvim vozacima sjedaju uvjek isti karakteri kao on. Znaci nema razlike ko vozi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 09:20Ma vozaci su katastrofa, posebno ova djeca kad sjednu za volan.redbull93 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 00:02Troje mrtvih u udesu kod Zenice. Svaki dan citam neke nesrece sa smrtnim slucajem, pa ovo nije vise normalno. Ja mislim da smo drzava sa najvisim procentom poginulih u saobracajnim nesrecama u europi.
Prvo voze svi kao idioti, drugo polazu kod idiota preko stele, trece tehnicki pregledi za qurac (licno znam, jer sam radio na istom).
Ovo je stvarno ozbiljan problem kojim se niko ne bavi.
Hajd kad sam pretice pa nastrada, al najgore kad jos sa sobom u smrt povuce saputnike ili ljude s druge strane.
Kod nas u Gradaccu malo-malo neka skripa, neko driftanje. A u citavom gradu jedan semafor - ne znaju ga koristit. Jedno mjesto sa duplom trakom - ne znaju se prestrojavat, ni ponasat.
Ma i kod nas takvih ima, levatine. Misli da je frajer ako nabije gas do poda, i onda ubije neduzan narod.SMR187 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:02Kod nas u Gradaccu malo-malo neka skripa, neko driftanje. A u citavom gradu jedan semafor - ne znaju ga koristit. Jedno mjesto sa duplom trakom - ne znaju se prestrojavat, ni ponasat.
Sinoc pala kisa, ide neki levat s jezera i hoce da ga zabaci (sto dosta debila radi kad se ukljucuje na glavni put) kad okrenu se 180° i pafff u nasip kraj puta. Izlazi iz auta, suta u vrata, psuje.. ko da mu je auto krivo sto je retard yebeni.
A sto je najgore, 8/10 takvih su pocetnici. Bar koliko ja primijetim.enobarca je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:22Ma i kod nas takvih ima, levatine. Misli da je frajer ako nabije gas do poda, i onda ubije neduzan narod.SMR187 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 11:02Kod nas u Gradaccu malo-malo neka skripa, neko driftanje. A u citavom gradu jedan semafor - ne znaju ga koristit. Jedno mjesto sa duplom trakom - ne znaju se prestrojavat, ni ponasat.
Sinoc pala kisa, ide neki levat s jezera i hoce da ga zabaci (sto dosta debila radi kad se ukljucuje na glavni put) kad okrenu se 180° i pafff u nasip kraj puta. Izlazi iz auta, suta u vrata, psuje.. ko da mu je auto krivo sto je retard yebeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.