Pa nije Vico cetnik, isto kao sto Dodik nije cetnik. Ovo iskreno mislim da nisu. Nego Vico je osoba koja u normalnim drzavama nebi imala sta da trazi na funkciji koju obavlja, jer nije nista napravio u karijere da to opravda.vlakanje je napisao/la: ↑26 mar 2021, 15:21Citirate lika koji je dobio otkaz na ftv iz svima poznatih razloga.
Dzaba, izgleda da je lakse pljunuti i provlaciti kroz blato Zeljkovica pomocu ljigavaca kao sto je vaskovic nego prihvatiti novo lice u savezu.
Vise postujem one koji otvoreno kazu da im smeta sto je Srbin, chetalj, kako god... nego hinje.
Vico Zeljković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vico Zeljković
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 26 mar 2021, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Re: " "
Ima ih koji su ga tako zvali...
A mortem citira lika koji je maltretirao i ponizavao zarobljenike u srebrenici! I tekst takvog idiota kaci kao Vicin CV!
To je normalno?
A mortem citira lika koji je maltretirao i ponizavao zarobljenike u srebrenici! I tekst takvog idiota kaci kao Vicin CV!
To je normalno?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Et sad zarobljenici, od kada se civili zarobljavaju.
Ovaj nije to mogao raditi, bio previse mlad 95. Vjerovatno bi i on imao svoj crveni kombi kao Stevandic.
Ovaj nije to mogao raditi, bio previse mlad 95. Vjerovatno bi i on imao svoj crveni kombi kao Stevandic.
Govorim o vaskovicu... On je tada radio na rts...tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 mar 2021, 15:34Et sad zarobljenici, od kada se civili zarobljavaju.
Četnik ne četnik neću komentarisat - država je napravljena da tako funkcioniše i šta se tu ima sada raspravljati ....
Izbor selektora - neću komentarisat rezultati će suditi o njemu i njegovom izboru
Vico me iskreno iznenadio prvo zbog puta u Helsinki sa ekipom i govora koji je održao igračima (ne sjećam se da je Begić to uradio/radio)
Bio je i u Starom Gradu gdje je sa načelnikom razgovarao o izgradnji stadiona i u Zenici sa Fudom Kasumovićem da se isprave nesuglasice i da se reprezentacija vrati u Zenicu
Za sada me nije posebno iznenadio ali da je donio neko pozitivnu vibru i jeste .
Obećao je izgradnju 12 terena i stadiona na kojima će reprezentacija igrati (Lijepo bi bilo kad prođe ova situacija da reprezentacija može igrat utakmice u Zenici (Bilino Polje)
Sarajevo (Koševo,Grbavica), Tuzla (Tušanj), Mostar (Vrapčići i Bijeli Brijeg).
Ako napravi nacionalni stadion uvede VAR i uradi terene postavit ga za doživotnog predsjednika pa nek je četnik ( mada je to ne bitno ako radi u interesu reprezentacije da je i rom,samo nek ide na bolje i da se nešto konkretno dešava)
Izbor selektora - neću komentarisat rezultati će suditi o njemu i njegovom izboru
Vico me iskreno iznenadio prvo zbog puta u Helsinki sa ekipom i govora koji je održao igračima (ne sjećam se da je Begić to uradio/radio)
Bio je i u Starom Gradu gdje je sa načelnikom razgovarao o izgradnji stadiona i u Zenici sa Fudom Kasumovićem da se isprave nesuglasice i da se reprezentacija vrati u Zenicu
Za sada me nije posebno iznenadio ali da je donio neko pozitivnu vibru i jeste .
Obećao je izgradnju 12 terena i stadiona na kojima će reprezentacija igrati (Lijepo bi bilo kad prođe ova situacija da reprezentacija može igrat utakmice u Zenici (Bilino Polje)
Sarajevo (Koševo,Grbavica), Tuzla (Tušanj), Mostar (Vrapčići i Bijeli Brijeg).
Ako napravi nacionalni stadion uvede VAR i uradi terene postavit ga za doživotnog predsjednika pa nek je četnik ( mada je to ne bitno ako radi u interesu reprezentacije da je i rom,samo nek ide na bolje i da se nešto konkretno dešava)
mosa lošmi stićko tit-ula!
Vico ako uz pomoć uefe napravi 12 terena, možemo ga zvati Tito.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
uradio je vise u par sedmica nego Begic u 8 godina... naravno treba nastaviti istim tempom, mnogi predrasudi se mogu radom i zalaganjem promjeniti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je bila zajebancija, ne kao njegov cv. Možeš me ispraviti ako nešto u tekstu nije istina a nisam spominjao pelene i kako je upravo on dobio taj posao?
Misliš da nema nikakve veze sa kriminalom i otimanjem para iz budžeta entiteta preko svoje uže porodice koja je faktički na čelu RS-a?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta konkretno? Ne branim niti ga krivim, nego sta je konkretno uradio vise? Preslo se sa MojaTV na Arenu, a ispade da nam ipak MojaTV prenosi utakmice hm
A sto je jednom tema na latinici, jednom na cirilici
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Zasad je pokrenuo dosta tema i ostaje da se vidi da li će sve ostati na priči.
To sto mu je Dodik blizak, mislim da je to plus, nikako minus.
Da se razumijemo, ne zanima me njegov privatni život, pogotovo ukoliko bude radio svoj posao.
Djela će pokazati.
To sto mu je Dodik blizak, mislim da je to plus, nikako minus.
Da se razumijemo, ne zanima me njegov privatni život, pogotovo ukoliko bude radio svoj posao.
Djela će pokazati.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Svašta se može reći o Vici, no činjenica je da je vrlo proaktivan - putuje na utakmice, drži motivacione govore, održava sastanke sa predstavnicima klubova i lokalnih zajednica, riješava sporove, daje konkretna obećanja. Ne kažem da će biti dobar predsjednik, možda se ispostavi kao najgori do sad, ali ako ispuni trećinu obećanog, biće pun pogodak. Fudbal je ozbiljan biznis, a fudbalski savez je ozbiljna korporacija. Uvijek biram kvalitetnog menadžera koji postavlja konkretne zadatke i obavlja ih nego li mega giga uber patriote koji maše ljiljanima, a šica se floskulama i ništa konkretno ne radi. Ne smijemo biti zlonamjerni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na stranu njegov kriminal, on je već sad bolji predsjednik od Begića. Samo se ne smije niko zavaravati da je to radi nečega, samo je novac u pitanju. Ništa novo, nevezano za njega.PeppermintSA je napisao/la: ↑26 mar 2021, 16:54Svašta se može reći o Vici, no činjenica je da je vrlo proaktivan - putuje na utakmice, drži motivacione govore, održava sastanke sa predstavnicima klubova i lokalnih zajednica, riješava sporove, daje konkretna obećanja. Ne kažem da će biti dobar predsjednik, možda se ispostavi kao najgori do sad, ali ako ispuni trećinu obećanog, biće pun pogodak. Fudbal je ozbiljan biznis, a fudbalski savez je ozbiljna korporacija. Uvijek biram kvalitetnog menadžera koji postavlja konkretne zadatke i obavlja ih nego li mega giga uber patriote koji maše ljiljanima, a šica se floskulama i ništa konkretno ne radi. Ne smijemo biti zlonamjerni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sacekaj jos malo dok sveti sava pocne da izlazi iz njeg..tada ces vidjeti ko je I sta je vico
Od SDA smrada Begica bi svaki forumas bio bolji predsjednik.
A sto se ovog tice, vidjecemo kakav ce biti.
A sto se ovog tice, vidjecemo kakav ce biti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sta god uradi,bice bolji od begica.Tog covjeka savez uopste nije zanimao,samo je radio za svoju korist
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da zakljucimo ... Vico Zeljkovic je lokalni sponzorisani kabadahijski bizmismen kojem je maticna mjesna zajednica postala pretjesna ... sad je svoju sferu bizmisnog i licnog interesa prebacio na drzavni nivo gdje ce dajdzino iskustvo i uticaj doci do izrazaja ... danas predsjednik FSBiH, sutra predsjednik RS a prekosutra i predsjednik BiH ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
To sto je uradio vise od Begica nije big deal obzirom da Begic bukvalno nije nista ni uradio. Imam utisak da je bio predsjednik samo na papiru i prilikom ulaska na utakmice u VIP lozu. To je jedino sto je za svog mandata učinio.
Tako da svako ko se pojavi barem jednom u medijima bi makar nesto vise od njega ucinio.
Tako da svako ko se pojavi barem jednom u medijima bi makar nesto vise od njega ucinio.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
A koji je Srbin mogao biti bolji predsjednik od Vice?DaVinci je napisao/la: ↑26 mar 2021, 19:58Da zakljucimo ... Vico Zeljkovic je lokalni sponzorisani kabadahijski bizmismen kojem je maticna mjesna zajednica postala pretjesna ... sad je svoju sferu bizmisnog i licnog interesa prebacio na drzavni nivo gdje ce dajdzino iskustvo i uticaj doci do izrazaja ... danas predsjednik FSBiH, sutra predsjednik RS a prekosutra i predsjednik BiH ...![]()
Svi Srbi do sad u sportskim Savezima (kao i Bošnjaci i Hrvati) su bili obične karikature.
Vico mi izgleda kao opasan momak, mislim kad bude kongres UEFA da neće biti opasnijeg lika od njega

Svima u BiH odgovara bolja liga i bolji uslovi. Isti ti Srbi isto igraju državnu ligu i siguran sam da bi im odgovaralo da dobiju bolje terene.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪