Kog sam ja prvi na forumima nakon drafta prozvao budućim igračem, a ti si o joeu dubio da je top20. Jel ti poznaješ za riječ sram?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Vec drugu godinu najbolji draft od svih ekipa odradili. Tako je kad pametne ljude postavis na funkcije.
Klaun koji ga je satrao činjenicama , a to što je Siamo debil mrtvi koji samo se sebe hvali to dovoljno govori o njemu .
Kakav je ovo vokabular???
Ne sjecam se da sam ikoga vrijeđao.Jedino sam na pitanje @Justina napisao da lik šalje prijetnje smrcu u inbox i da me razgovori sa takvima ne zanimaju jer nisam psihijatrijska ustanova.Internih svađa nema jer sa likom nemam nikakvu komunikaciju pošto mi je na ignoreu od prve poruke.BernardBarnjak je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:46@felix & siamo, obrisao sam vam postove gdje vrijedjate jedan drugog. Nas ostale ne zanimaju vase interne svadje! Postujte pravila foruma.
evo opet vrijeđaš,a di je ta prijetnja? naravno da nema komunikacije kad sam te raskrinkao kao onaj lik sponzorušu pa ga pljusnula,jedino što možeš je fight ili odlazak u ignore i ovako vrijeđanje najniže vrste. običan prepisivač,hot takeriš i sveznalica -neznalica. Ja priznajem vrijeđanje i više se ponavljati neće.SiamoNoi je napisao/la: ↑19 jan 2021, 02:32Ne sjecam se da sam ikoga vrijeđao.Jedino sam na pitanje @Justina napisao da lik šalje prijetnje smrcu u inbox i da me razgovori sa takvima ne zanimaju jer nisam psihijatrijska ustanova.Internih svađa nema jer sa likom nemam nikakvu komunikaciju pošto mi je na ignoreu od prve poruke.BernardBarnjak je napisao/la: ↑17 jan 2021, 17:46@felix & siamo, obrisao sam vam postove gdje vrijedjate jedan drugog. Nas ostale ne zanimaju vase interne svadje! Postujte pravila foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.