Benjamin Tatar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tristan10
Kontakt:

Re: Benjamin Tatar

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 07:32

Po cemu je Tatar bolji igrac od Maria Kvesica npr. Ni po cemu. Sto se tice golmana, Avdo Spahic koji brani za Kaiseslautern je bolji od Kovacevica.

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 24 sep 2020, 07:33

Oj jbm ti zbog čega se ljudi vrijeđaju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 sep 2020, 07:38

Jackk je napisao/la:
24 sep 2020, 07:33
Oj jbm ti zbog čega se ljudi vrijeđaju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Tatar zavadio pola Bosne

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 07:46

Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 07:32
Po cemu je Tatar bolji igrac od Maria Kvesica npr. Ni po cemu. Sto se tice golmana, Avdo Spahic koji brani za Kaiseslautern je bolji od Kovacevica.
Ko su ta dvojica?
Koliko titula,kupova osvojenih imaju?
Koliko evropskih tekmi?
Koliko puta u timu lige?

Imaju li ista osim igranja u dijaspori? Za repku njemacke bi srcem igrali sigurno, u to vjerujem, medjutim govorimo o BiH repci, selektor ima zaduzene saradnike da gledaju BH igrace po evropi, tako da vjerujem da su goli khurac....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 sep 2020, 07:50

Samozdravlje je napisao/la:
24 sep 2020, 06:37
Maestro je napisao/la:
23 sep 2020, 18:24
Nema sanse da prodate igraca preko repke jer pojma nemate o igranju fudbala. Dzaba vam trud kad ste fudbalske neznalice.

Hadzic 300 , Sadiku 300 , Mihojevic 500 , Cimirot 1000(? :rol: ) , Mujakic 1000 , Catakovic 150 , Mustafic150 u hiladama/tisucama €. Za prodati nama Reprezentacija drage nam BiH :tokralju: ne treba.
Koliko je cijela PL BiH hajrovala u posljednjih 4-5 god.? Tatar je dao dosta lijepih golova u zadnje 2 god. i trkacki je odlican. Da li je za repke prije
Rahmanovica i Kovacevica ne znam :rol: ? Pozdrav svima koji vole dragu nam :bih:
Za vece cifre prodavaju klubovi iz afrike :urnebes:
Ali nije ovo bilo samo protiv fks nego cijele lige. Zeljo je jednako jadan.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 24 sep 2020, 07:51

Tatar je u formi, ok je poziv, ali Kovacevic, rupa teska :crazy:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 07:53

nebeskasila je napisao/la:
24 sep 2020, 06:51
Ja ne znam jel vidite vi sebe kako pisete. Vi ljudi mrzite sami sebe. Samo su bitni Sarajevo i Zeljo u Bosni. Ostali ne postoje. Pa ako je Bajevic pozvao igraca iz Sarajeva nek je. Treba malo i iz PL iako nema tu nekog kvaliteta. Ali sad ako je pozvan igrac Sarajeva treba se bosna raspasti. Nez sto admin dozvoli ovakve glupe komentare kojima samo vrijedjate jedni druge. Za Bosnu trebamo biti svi zajedno.
Ovakve reakcije su uvijek kad se pozove neko iz Sarajeva, sto je debilno jer je to najjaci i najveci klub BH lige, i sasvim je normalno i u drugim zemljama u regionu a i sirom svijeta da u repku zovu igrace iz najjaceg kluba, sampiona, itd.

Gomila napacenih dijasporaca bi rado nekakve polusvabe naravno u repku, ali to vrijeme je iza nas, nema vise tih igraca poput Pjane,Barbareza i Brazze...uprkos trubljenju o uslovima koji jesu bolji gore ali nema nikakvog inata, borbe, zelje u tim auslenderima jer imaju sve u zivotu vec....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 07:55

Maestro je napisao/la:
24 sep 2020, 07:50
Samozdravlje je napisao/la:
24 sep 2020, 06:37
Maestro je napisao/la:
23 sep 2020, 18:24
Nema sanse da prodate igraca preko repke jer pojma nemate o igranju fudbala. Dzaba vam trud kad ste fudbalske neznalice.

Hadzic 300 , Sadiku 300 , Mihojevic 500 , Cimirot 1000(? :rol: ) , Mujakic 1000 , Catakovic 150 , Mustafic150 u hiladama/tisucama €. Za prodati nama Reprezentacija drage nam BiH :tokralju: ne treba.
Koliko je cijela PL BiH hajrovala u posljednjih 4-5 god.? Tatar je dao dosta lijepih golova u zadnje 2 god. i trkacki je odlican. Da li je za repke prije
Rahmanovica i Kovacevica ne znam :rol: ? Pozdrav svima koji vole dragu nam :bih:
Za vece cifre prodavaju klubovi iz afrike :urnebes:
Ali nije ovo bilo samo protiv fks nego cijele lige. Zeljo je jednako jadan.
Zasto na temi momka koji igra fenomenalno i potpuno je zasluzio poziv pricas o problemima lige, afrike i ostale nebuloze....

Nije vas triggerovao Cipetic, koji je blago receno uzasan, i opet pozvan, nego momak koji trci,radi defanzivu i prvi strijelac lige???? Slucajno igra i u Sarajevu....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 24 sep 2020, 07:56, ukupno mijenjano 1 put.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 07:55

Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 07:46
Tristan10 je napisao/la:
Ko su ta dvojica?
Koliko evropskih tekmi?
Koliko puta u timu lige?

Imaju li ista osim igranja u dijaspori? Za repku njemacke bi srcem igrali sigurno, u to vjerujem, medjutim govorimo o BiH repci, selektor ima zaduzene saradnike da gledaju BH igrace po evropi, tako da vjerujem da su goli khurac....
Ja ne prizivam Maria Kvesica u reprezentaciju. Nije mi to pointa, vec samo govorim da je Tatar smijesan igrac kad govorimo u reprezentaciji. Kvesic na drugu stranu je barem nesto pokazao u Hrvatskoj pa igrao u 2. Budesligi, cak je bio jedan od bolji u21 BiH igraca dok je igrao. Pointa je ta, da je manje los od Tatara. Eto viditi cemo gdje ce se Tatar pokazati osim BiHPL. Sto se tice Avde Spahic, 23 godine i prvi golman Kaiseslauterna. On je svakako potencijal i bolji od Kovacevica.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 07:59

Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 07:55
Denchi je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:
Ko su ta dvojica?
Koliko evropskih tekmi?
Koliko puta u timu lige?

Ja ne prizivam Maria Kvesica u reprezentaciju. Nije mi to pointa, vec samo govorim da je Tatar smijesan igrac kad govorimo u reprezentaciji. Kvesic na drugu stranu je barem nesto pokazao u Hrvatskoj pa igrao u 2. Budesligi, cak je bio jedan od bolji u21 BiH igraca dok je igrao. Pointa je ta, da je manje los od Tatara. Eto viditi cemo gdje ce se Tatar pokazati osim BiHPL. Sto se tice Avde Spahic, 23 godine i prvi golman Kaiseslauterna. On je svakako potencijal i bolji od Kovacevica.
Postavio sam ti konkretna pitanja, molim te odgovori argumentima da mozemo pricati dalje od tvog subjektivnog misljenja...

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 08:01

Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 07:59
Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 07:55
Denchi je napisao/la:

Ko su ta dvojica?
Koliko evropskih tekmi?
Koliko puta u timu lige?

Postavio sam ti konkretna pitanja, molim te odgovori argumentima da mozemo pricati dalje od tvog subjektivnog misljenja...
Ja ne vidim neko relevantno pitanje. Ali eto, Kvesic je nesto pokazao dok je igrao za Nk Split. Gdje je Tatar, u 2 HNL.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 sep 2020, 08:04

Avdo Spahic drug golman Kaiserlauterna koji je otiso u helac. A Kvesic garantujem da nike bolji od Tatara , nego mi podcjenjujemo svoji ligu. Ja znam da iz Evrope dolaze kvalitetniji igraci ali nemojte pretjerivati sada.

Sjecam se Andrej Modica nikad niko nije gledao kad su poceli mora u A repku , nije on dzaba u Milanu. Lik u Krupi nije mogao igrati ...

Tatar je eksplodirao mozda u kasnijim godinama , a ima kvalitet
Naravno ne za Lige petice ali porediti ga sa treceligaskim igracima , koji igraju na granici amaterizma je vec uvreda.
Nego hebo ti nase , samo nek igra u Njemackoj pa makar i u 5. Ligi

Ovo govorim kao navijac Zelje , znaci uopste nemam neke navijacke nerealne poglede... tatar je najbolji igrac lige i kao takav je zasluzio poziv!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 08:09

Transfer1312 je napisao/la:
24 sep 2020, 08:04
Avdo Spahic drug golman Kaiserlauterna koji je otiso u helac. A Kvesic garantujem da nike bolji od Tatara , nego mi podcjenjujemo svoji ligu. Ja znam da iz Evrope dolaze kvalitetniji igraci ali nemojte pretjerivati sada.

Sjecam se Andrej Modica nikad niko nije gledao kad su poceli mora u A repku , nije on dzaba u Milanu. Lik u Krupi nije mogao igrati ...

Naravno ne za Lige petice ali porediti ga sa treceligaskim igracima , koji igraju na granici amaterizma je vec uvreda.

Ovo govorim kao navijac Zelje , znaci uopste nemam neke navijacke nerealne poglede... tatar je najbolji igrac lige i kao takav je zasluzio poziv!
Avdo Spahic je postao prvi golman Kaiseslauterna, branio je u kupu protiv Regensburga i prvu utakmicu u ligi. 23 godine, i momak je potencijal. Normalno da je Mario Kvesic vise pokazao od Tatara u karijeri. Pokazao je za u 21 reprezentaciju, pokazao za Nk Split i dok je igrao u 2. Bundesligi. Normalno da ni Kvesic nema sta da trazi u reprezentaciji, ali je vise pokazao od Tatara.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 24 sep 2020, 08:13

Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 08:09

Avdo Spahic je postao prvi golman Kaiseslauterna, branio je u kupu protiv Regensburga i prvu utakmicu u ligi. 23 godine, i momak je potencijal. Normalno da je Mario Kvesic vise pokazao od Tatara u karijeri. Pokazao je za u 21 reprezentaciju, pokazao za Nk Split i dok je igrao u 2. Bundesligi. Normalno da ni Kvesic nema sta da trazi u reprezentaciji, ali je vise pokazao od Tatara.
Avdo je prosle sezone branio 5 utakmica , nemaju love i zato su njega ostavili a prvog golmana prodali. Borit ce se za opstanak u 3. Ligi . Kaiserlautern je ekipa u raspadu trebali ici u stecaj.... e tako Avdo i stao na gol

A jest bas se pokazao Kvesic , nema sta , split , Aue i kao slag na tortu FC Magdeburg koji mu je dao slobodne papire.

A inace Aue ga je kupilo od Splita za nevjerovatnih 50.000 eura , pa grob te hebo ljudi vise kera plate. Eto koliko je dobar bio
Mislim smjesan igrac izvini molim te.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 sep 2020, 08:14

Ja znam Spahica licno i dobar mi je prijatelj. nije on neki golman i sigurno nije potencijal za nas prvi tim.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 sep 2020, 08:20

Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 07:53
nebeskasila je napisao/la:
24 sep 2020, 06:51
Ja ne znam jel vidite vi sebe kako pisete. Vi ljudi mrzite sami sebe. Samo su bitni Sarajevo i Zeljo u Bosni. Ostali ne postoje. Pa ako je Bajevic pozvao igraca iz Sarajeva nek je. Treba malo i iz PL iako nema tu nekog kvaliteta. Ali sad ako je pozvan igrac Sarajeva treba se bosna raspasti. Nez sto admin dozvoli ovakve glupe komentare kojima samo vrijedjate jedni druge. Za Bosnu trebamo biti svi zajedno.
Ovakve reakcije su uvijek kad se pozove neko iz Sarajeva, sto je debilno jer je to najjaci i najveci klub BH lige, i sasvim je normalno i u drugim zemljama u regionu a i sirom svijeta da u repku zovu igrace iz najjaceg kluba, sampiona, itd.

Gomila napacenih dijasporaca bi rado nekakve polusvabe naravno u repku, ali to vrijeme je iza nas, nema vise tih igraca poput Pjane,Barbareza i Brazze...uprkos trubljenju o uslovima koji jesu bolji gore ali nema nikakvog inata, borbe, zelje u tim auslenderima jer imaju sve u zivotu vec....
Nisam navijac ni jednih ni drugih ali i po meni igraci iz PL trebaju dobiti sansu. Kako da dignemo ligu na veci nivo sa tim stvarima jacamo ligu jacamo nas nogomet klubovi ce prije prodati igraca ojacati dovoljno da naprave neki iskorak u europi. Sarajevo jeste trenutno najstabilniji klub u BiH po svemu mogucem i samim tim je i zasluzilo da ima barem 1 2 reprezentativca. Najzad svima nam treba biti bitan uspjeh repke a ne jednog igraca bio on iz sarajeva tuzle il doboja nebitno je

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 08:23

Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 08:01

Ja ne vidim neko relevantno pitanje. Ali eto, Kvesic je nesto pokazao dok je igrao za Nk Split. Gdje je Tatar, u 2 HNL.
Vjesto se pravis glup....

Benjamin ima 2 titule, 1 kup i topscorer 2.hnl-a(i trenutno u prvoplasiranoj ekipi BH), te dosta tekmi u CL i EL...

Kvesic nista i bez kluba...uz to 2 godine stariji...

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 08:26

24 sep 2020, 08:13
Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 08:09

Avdo je prosle sezone branio 5 utakmica , nemaju love i zato su njega ostavili a prvog golmana prodali. Borit ce se za opstanak u 3. Ligi . Kaiserlautern je ekipa u raspadu trebali ici u stecaj.... e tako Avdo i stao na gol

A jest bas se pokazao Kvesic , nema sta , split , Aue i kao slag na tortu FC Magdeburg koji mu je dao slobodne papire.

A inace Aue ga je kupilo od Splita za nevjerovatnih 50.000 eura , pa grob te hebo ljudi vise kera plate. Eto koliko je dobar bio
Mislim smjesan igrac izvini molim te.
Opet ti argumenti nisu na mjestu, a to je cinjenica da je Kvesic u karijeri vise pokazao od Tatara. A viditi ce mo gdje ce Tatar zavrsiti, ista prica je bila i za Zakarica i za Sarica. Sad niko ne pamti da su oni i igrali za reprezentaciju, jer su samo bili relevantni dok su igrali za svoje klubove u BiHPL. Ovako se sada i argumentuje da je Tatar bolji od Duljevica, jer Duljevic vise nije relevantan, jer se samo velicao dok je igrao u BiHPL i neko vrijeme u 2. Bundesligi, dok je bio relevantan. Avdu Spahica sam gledao u kupu protiv Regensburga i momak jeste potencijal.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2020, 08:34

Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 08:26
Opet ti argumenti nisu na mjestu, a to je cinjenica da je Kvesic u karijeri vise pokazao od Tatara. A viditi ce mo gdje ce Tatar zavrsiti, ista prica je bila i za Zakarica i za Sarica. Sad niko ne pamti da su oni i igrali za reprezentaciju, jer su samo bili relevantni dok su igrali za svoje klubove u BiHPL. Ovako se sada i argumentuje da je Tatar bolji od Duljevica, jer Duljevic vise nije relevantan, jer se samo velicao dok je igrao u BiHPL i neko vrijeme u 2. Bundesligi, dok je bio relevantan. Avdu Spahica sam gledao u kupu protiv Regensburga i momak jeste potencijal.
Kako je pokazao vise?
On nema kluba!!! A Tatar postaje reprezentativac!
Nema trofeja u karijeri! Nema ucinka na terenu!
Njegov ucinak od 60 tekmi Benjo odradi u 10 tekmi....ove sezone u 8....njegovu minutazu u dvije godine Benjo predje u jednoj sezoni....

Ti si decko izgubljen...

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 sep 2020, 08:41

Denchi je napisao/la:
24 sep 2020, 08:34
Tristan10 je napisao/la:
24 sep 2020, 08:26
Kako je pokazao vise?
On nema kluba!!! A Tatar postaje reprezentativac!
Nema trofeja u karijeri! Nema ucinka na terenu!
Njegov ucinak od 60 tekmi Benjo odradi u 10 tekmi....ove sezone u 8....njegovu minutazu u dvije godine Benjo predje u jednoj sezoni....

Ti si decko izgubljen...
Ti si taj koji je izgubljen jer neces da vidis cinjenice, a to je da je Kvesic igrao na vecem nivou takmicenja. 1. HNL i 2. Bundesliga su veci nivo nego 2. HNL i 1 BiHPL. Ne znam sta tu nije jasno. U normalnim drzavama se dokazes u domacoj ligi, napravis transfer, dokazes se u vecoj ligi, i zasluzis poziv.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.