Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako nisi u stanju ispratiti par postova i sta ja zatupam nemoj ni raspravljati...Bombardier je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:04Kakve veze prevodi imena imaju s tvojom tvrdnjom o Americi, Vatikanu i slikom Trumpa kako se zaklinje na Bibliju?Husika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:57Adam- AdemBombardier je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:52
Katolička Biblija i Biblija Kralja Jamesa nemaju isti broj poglavlja koristi Google.
O nekom razjedinjenju. Ja razumijem da si ti neuk, ali neću dozvollti da namećeš svoje pogrešno mišljenje mijenjanjem tema i pisanjem gluposti.
Nit je papa svima poglavar, nit Vatikan posjeduje sve banke, nit je Amerika Vatikanski igrač (možda obrnuto). Nit Engleski kralj ima veze s Vatikanom. Fascinantno je kako si uspio napisati 10 postova i nijednu tačnu informaciju ne iznijeti.
Takođe je fascinantno kako si tvrdoglav u svojoj gluposti, gluposti koje pročitaš na stranicama koje šire teorije zavjere na klimavim nogama uzimaš zdravo za gotovo, dokaze i objašnjenja odbijaš i pišeš gluposti. Koje si ti magare.
Abraham- Ibrahim
Eva-Hava
Marija- Merjem
Isus-Isa
itd itd
Objasni ovo molim te kad sam u krivu!
Tebi nije jasno da su sve osobe koje popravljaju razglase u Visokom pod kontrolom Vatikana?Bombardier je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:17Ja te pratim i dokazujem ti da pišeš nebuloze, a ti samo mijenjaš temu i ideš dalje s nekim svojim "argumentima" ignorišući moje, koji su historijske činjenice u korist svojih svježih konstrukcija koje konstruišeš da vi odgovarale tvojim postovima i narativu.
Husika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:57Adam- AdemBombardier je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:52Katolička Biblija i Biblija Kralja Jamesa nemaju isti broj poglavlja koristi Google.Husika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:45Ne zelim uopste citati gluposti, pricas mi onekom razjedinjenju crkve i da su biblije razlicite![]()
![]()
![]()
Kuran je isto Biblija servce pakirana za Arape.. Treba biti dobro glup da pusis foru o nekim razlicitostima...
Adam- Adem
Abraham- Ibrahim
Eva-Hava
Marija- Merjem
Isus-Isa
itd itd
Pravoslavna biblija je ista kao i sve ostale tzv svete knjige itd
Papa je poglavar svima vec hiljadama godina... Vatikan posjeduje sve banke svijeta i samo se granaju od nje koja je na vrhu... Imenuje sve Kraljeve itd
Svako drugo tumacenje je bolest zvana prazna glava!
O nekom razjedinjenju. Ja razumijem da si ti neuk, ali neću dozvollti da namećeš svoje pogrešno mišljenje mijenjanjem tema i pisanjem gluposti.
Nit je papa svima poglavar, nit Vatikan posjeduje sve banke, nit je Amerika Vatikanski igrač (možda obrnuto). Nit Engleski kralj ima veze s Vatikanom. Fascinantno je kako si uspio napisati 10 postova i nijednu tačnu informaciju ne iznijeti.
Takođe je fascinantno kako si tvrdoglav u svojoj gluposti, gluposti koje pročitaš na stranicama koje šire teorije zavjere na klimavim nogama uzimaš zdravo za gotovo, dokaze i objašnjenja odbijaš i pišeš gluposti. Koje si ti magare.
Abraham- Ibrahim
Eva-Hava
Marija- Merjem
Isus-Isa
itd itd
Objasni ovo molim te kad sam u krivu!
I konj Bosanski!
Nemam ja šta misliti, lijepo možeš na internetu naći u PDFu pa vidjeti da nemaju isti broj poglavlja.
Samo reci jesu li sve te tzv svete knjige Vatikanski izum'Bombardier je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:49Nemam ja šta misliti, lijepo možeš na internetu naći u PDFu pa vidjeti da nemaju isti broj poglavlja.
Postavljaš pitanja na način kako god da odgovorim da tebi ide na vodu.Husika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:51Samo reci jesu li sve te tzv svete knjige Vatikanski izum'Bombardier je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:49Nemam ja šta misliti, lijepo možeš na internetu naći u PDFu pa vidjeti da nemaju isti broj poglavlja.
Barem to nije tesko!
Neka si ti znao, a nisi znao da Papa odobrava prijestolonasljednike...Bombardier je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:56Postavljaš pitanja na način kako god da odgovorim da tebi ide na vodu.Husika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:51Samo reci jesu li sve te tzv svete knjige Vatikanski izum'Bombardier je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:49
Nemam ja šta misliti, lijepo možeš na internetu naći u PDFu pa vidjeti da nemaju isti broj poglavlja.
Barem to nije tesko!
Pa ovako.
Katolička jeste, a KJV je verzija koja upravo "negira", tj. pobija vrhovni autoritet Vatikana samim svojim postojanjem. Ako je izvor isti ne znači da je produkt isti. Sav život ma zemlji je vjerovatno nastao od iste aminokiseline, pa ljudi i paramecij nisu isti.
Ali nisi mi dostojan sagovornik, jer do večeras nisi znao da postoji Crkva Engleska, a kamoli za Kralja Henrya. Pa se glupim pitanjima i skretanjima s teme pokušavaš izvući.
Najgore od svega sto na svakoj temi bude raskovan i ubijen argumentima i cinjenicama.
Husika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 23:07Neka si ti znao, a nisi znao da Papa odobrava prijestolonasljednike...Bombardier je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:56Postavljaš pitanja na način kako god da odgovorim da tebi ide na vodu.
Pa ovako.
Katolička jeste, a KJV je verzija koja upravo "negira", tj. pobija vrhovni autoritet Vatikana samim svojim postojanjem. Ako je izvor isti ne znači da je produkt isti. Sav život ma zemlji je vjerovatno nastao od iste aminokiseline, pa ljudi i paramecij nisu isti.
Ali nisi mi dostojan sagovornik, jer do večeras nisi znao da postoji Crkva Engleska, a kamoli za Kralja Henrya. Pa se glupim pitanjima i skretanjima s teme pokušavaš izvući.
Cuj price nisi mi dostojan![]()
![]()
odmori me malo hvalisanja sveg ti!
Ja ne pisem da bi nekom glumio nekog nacitanka, ja pisem ono sto mi logika i iskustvo kazu... Jedno je biti nacitan a drugo je biti obrazovan...
Izvini kakve to ti komplexe lijecis ovdje pa se bojis "natjerati vodu" na moj mlin i time zaobilazis istinu odnosno cinjenice...
Brate bacas mi na one jadnike viske 160 cm koji lijece komplekse gasiranjem auta jer su izvan njega niko i nista! Umjesto auta ti "vozis" forum da bi se dokazao...![]()
Ti citavo vrijeme pokusavas reci da romski penis ne pravi romsku djecu...![]()
Moguce je to ali malo sutra...