definitivno ekipa za 4 mjesto po svemu sudeci.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Lik je non stop povrijedjen tako da ga svakako ne mozes ubaciti jer nikada nije tu kada je bitno.JuventinoVero je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:04Iskreno Costu ne bih nikad prodao..ako ga pustimo nemamo ni jedno pravo krilo u timu i samim tim mogućnost da promjenimo tok utakmice kad gubimo i generalno kad je nepovoljan rezultat.
Ostale bi pustio ili prodao, rasteretio budzet i doveo mlade snage nek se bore i uče.
To je poenta svega, da covjek nije povrijedjen uvijek on bi bio igrac koji se ne bi smio prodati, ovako samo teret.forza_juve je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:20Lik je non stop povrijedjen tako da ga svakako ne mozes ubaciti jer nikada nije tu kada je bitno.JuventinoVero je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:04Iskreno Costu ne bih nikad prodao..ako ga pustimo nemamo ni jedno pravo krilo u timu i samim tim mogućnost da promjenimo tok utakmice kad gubimo i generalno kad je nepovoljan rezultat.
Ostale bi pustio ili prodao, rasteretio budzet i doveo mlade snage nek se bore i uče.
Ma samo ga skinut sa platne liste, lik mi je gotivan skroz i da nije staklen bio bi ubica gore.Padovan je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:54To je poenta svega, da covjek nije povrijedjen uvijek on bi bio igrac koji se ne bi smio prodati, ovako samo teret.forza_juve je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:20Lik je non stop povrijedjen tako da ga svakako ne mozes ubaciti jer nikada nije tu kada je bitno.JuventinoVero je napisao/la: ↑20 avg 2020, 17:04Iskreno Costu ne bih nikad prodao..ako ga pustimo nemamo ni jedno pravo krilo u timu i samim tim mogućnost da promjenimo tok utakmice kad gubimo i generalno kad je nepovoljan rezultat.
Vrlo je mogue da ti se niti jedna zelja nece ispunitiakisarajevo92 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:17Moje cetiri zelje u ovom prelaznom roku:
Aouar, Jimenez, Boga, Tonali.
Iz tebe bas frustracije govore... U kom se to univerzumu Berna dokazao, i kome? Navijacima Fiorentine? Lik je upropastio svaku sansu koju je dobio, simbol je za fudbalsku impotenciju i odluke su mu grozne. Mozda ce donekle uspjeti u nekoj drugoj ekipi, ali ovdje je on svoje zavrsio. Toliko je dobar da ga niko ne zeli s 25 godina.Italia je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:26Pa koja jbena budala mozes biti da pomislis da dadnes profile poput Berne i Coste za nekakvog matorca koji nit smrdi nit mirise u ISPODPROSJECNOJ ekipi Arsenala. Eto samo me to zanima.
Ili da se dovode nekakvi anonimusi iz drugih ekipa, a da se rijesis igraca koji su kalibar i kvalitet svoj DAVNO dokazali. Ali eto, usralo se sa poslovanjima prethodnih godina, pa valja knjige preturat i raditi bilo sta samo da se pare namaknu. Fuj.
Ako bi se jedna sezona ocjenjivala, onda bi i Dybala vec odavno bio bivsi po toj tvojoj logici. A to sto si slijep, nisi pratio ili nisi pazljivo citao mene prosle sezone pa da uvidis kvalitet Berne je tvoj problem. Svake sezone besplatne savjete ovdje dijelim, iskoristi prilikuBuffonGigi je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:12Iz tebe bas frustracije govore... U kom se to univerzumu Berna dokazao, i kome? Navijacima Fiorentine? Lik je upropastio svaku sansu koju je dobio, simbol je za fudbalsku impotenciju i odluke su mu grozne. Mozda ce donekle uspjeti u nekoj drugoj ekipi, ali ovdje je on svoje zavrsio. Toliko je dobar da ga niko ne zeli s 25 godina.Italia je napisao/la: ↑20 avg 2020, 18:26Pa koja jbena budala mozes biti da pomislis da dadnes profile poput Berne i Coste za nekakvog matorca koji nit smrdi nit mirise u ISPODPROSJECNOJ ekipi Arsenala. Eto samo me to zanima.
Ili da se dovode nekakvi anonimusi iz drugih ekipa, a da se rijesis igraca koji su kalibar i kvalitet svoj DAVNO dokazali. Ali eto, usralo se sa poslovanjima prethodnih godina, pa valja knjige preturat i raditi bilo sta samo da se pare namaknu. Fuj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.