NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Tatum mašina..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesam li ja jedini Kelt na forumu koji nije pitar 
@emir 30 ppg season incoming

@emir 30 ppg season incoming

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nisi brudaBosniaBoston je napisao/la: ↑18 avg 2020, 01:49Jesam li ja jedini Kelt na forumu koji nije pitar
@emir 30 ppg season incoming![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro jedark44 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 02:02Nisi brudaBosniaBoston je napisao/la: ↑18 avg 2020, 01:49Jesam li ja jedini Kelt na forumu koji nije pitar

#Punoljetstvo
Hhahaha ma nema veze
Izgledamo bolje na terenu al evo i grijesimo puno pa im dajemo da disu
Izgledamo bolje na terenu al evo i grijesimo puno pa im dajemo da disu
- branimir85
- Kontakt:
Fila najbolje izgleda i bez Bena i bez Embiida
Horford

Horford

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Gazi zelene cigane. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Nail for Real
- Kontakt:
Stici ce ih kazna za ono ponasanje prema patuljku

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
E moj grevise, cim ti rece...

Pametnije ti je da stavis LAL na avatar

#Punoljetstvo
Steta sto Kembu muci koljeno i sto ce Hayward izaci neko vrijeme iz bubbla
Kako se vidi neiskustvo PO košarke, Luka dvije minute 3 TO.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Poznatno je da Zinget i nije bas najbistriji momak ali sramota da je on iskljucen u onoj situaciji, a Morris koji ga hvata za vrat nije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bilo je kasno, 4.tekma u nizu koju sam gledao, ali ako se dobro sjecam, obojica su dobili po tehnicku, s tim da je Porzingisu bila druga.Ne mozes onako reagovati i krenuti se naguravati, a vec imas tehnicku.Jednostavno glupo i ma koliko soft izgledalo, to je praksa koja je u NBAu vec nekoliko godina.
-
- Kontakt:
Je li to Klipe trebaju pomoć sudija ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:35Bilo je kasno, 4.tekma u nizu koju sam gledao, ali ako se dobro sjecam, obojica su dobili po tehnicku, s tim da je Porzingisu bila druga.Ne mozes onako reagovati i krenuti se naguravati, a vec imas tehnicku.Jednostavno glupo i ma koliko soft izgledalo, to je praksa koja je u NBAu vec nekoliko godina.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne kontam sta zelis reci? Samo pricam o datoj prilici.U onoj situaciji se daju tehnicke i to su sudije i uradile.To sto je Porzingis vec imao jednu je njegova neozbiljnost.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2020, 10:11Je li to Klipe trebaju pomoć sudija ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:35Bilo je kasno, 4.tekma u nizu koju sam gledao, ali ako se dobro sjecam, obojica su dobili po tehnicku, s tim da je Porzingisu bila druga.Ne mozes onako reagovati i krenuti se naguravati, a vec imas tehnicku.Jednostavno glupo i ma koliko soft izgledalo, to je praksa koja je u NBAu vec nekoliko godina.
Strašan ofanzivni Skill sets, gušt je gledati ga kako se razvija.BosniaBoston je napisao/la: ↑18 avg 2020, 01:49Jesam li ja jedini Kelt na forumu koji nije pitar
Samo graditi ekipu oko njega i Browna.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:35Bilo je kasno, 4.tekma u nizu koju sam gledao, ali ako se dobro sjecam, obojica su dobili po tehnicku, s tim da je Porzingisu bila druga.Ne mozes onako reagovati i krenuti se naguravati, a vec imas tehnicku.Jednostavno glupo i ma koliko soft izgledalo, to je praksa koja je u NBAu vec nekoliko godina.
Jao nisi valjda i ti gledao sve 4

Bojim se da ce onaj papak slomiti Luku kao mnoge U playoffu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma jasta nego gledao.
Morris uvijek igra onako, gleda da udari, isprovocira.Meni je ok i reakcija, jer neko mora zastititi 1.zvijezdu ekipe, ali to nije smio biti Porzingis sa vec zaradjenom tehnickom.

Morris uvijek igra onako, gleda da udari, isprovocira.Meni je ok i reakcija, jer neko mora zastititi 1.zvijezdu ekipe, ali to nije smio biti Porzingis sa vec zaradjenom tehnickom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.