Kvalifikacije za SP 2022.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za SP 2022.
Malta vodi 0 : 2 : )
- akisarajevo92
- Kontakt:
Srbi dobili championship/league one reprezentaciju R. Irske i nalozili se 

Don't believe the hype.
Bez nekih major povreda, Potrugal prvi favorit na EURU.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- tutankamon1905
- Kontakt:
Malta će Hrvatsku odučit od nogometa
Ovako to izgleda kad imaš ozbiljnog selektora. Bravo za Srbiju!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Polako, tek je 2-ga utakmica Pixija...akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:42Srbi dobili championship/league one reprezentaciju R. Irske i nalozili se![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma iskreno, ovakav komentar iznad može napisati samo neko ko je ponesen (ne)sportskim razlozima.marconato je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:56Polako, tek je 2-ga utakmica Pixija...akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:42Srbi dobili championship/league one reprezentaciju R. Irske i nalozili se![]()
![]()
Srbija je rasadnik fudbalskih talenata, te bi po nekoj logici trebali, ako ništa, biti redovan učesnik evropskog i svjetskog prvenstva, napokon imaju selektora koji ispunjava sve "parametre" i očekujem ozbiljan iskorak od njih.
Nažalost i mi smo imali priliku izabrati selektora koji će reprezentaciju voditi srcem, ali...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Svaka čast Kostiću!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Što je iritantno kada Ronaldo izvodi slobodnjake. Dobar si u 20 drugih stvari ali ne znaš brate izvesti slobodnjak i kani se ćorava posla.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:42Srbi dobili championship/league one reprezentaciju R. Irske i nalozili se![]()

Ovako se bori za grb svoje zemlje,ovako se trce kontre,nasi nehljebari valjda ovo gledaju,al oni nisu u stanju tri tacna pasa sastaviti,a kamoli kontru istrcati.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Srbija ima najjacu ekipu na svijetu i selektora koji ih je poslozio. Mislim da ce biti glavni favoriti u Katru.
Ko je ovaj Kinez u SS Srbije?
Nisam iskreno vjerovao da se mogu vratiti,vjerovatno je bio neki super mocan govor Pixija na poluvremenu,druga ekipa je izasla.
Nisam iskreno vjerovao da se mogu vratiti,vjerovatno je bio neki super mocan govor Pixija na poluvremenu,druga ekipa je izasla.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva kontra 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Apsolutno, pa pogledajte samo reakciju Mitrovića nakon gola - ono se ne glumi, a onda treba pogledati naše reprezentativce.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne vodi je samo srcem nego sa bar 10 godina trenerskog iskustva..sto u slucaju BiH ne mozes reciSurreal je napisao/la: ↑27 mar 2021, 22:00marconato je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:56Polako, tek je 2-ga utakmica Pixija...akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:42Srbi dobili championship/league one reprezentaciju R. Irske i nalozili se![]()
![]()
Nažalost i mi smo imali priliku izabrati selektora koji će reprezentaciju voditi srcem, ali...
Argument apsolutno stoji, ali smatram da bi Barbarez pokazao kičmu i mogao motivisati naše lutkice.tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 22:06Ne vodi je samo srcem nego sa bar 10 godina trenerskog iskustva..sto u slucaju BiH ne mozes reci
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Japanac je kondicioni.
Sjajan preokret Srba, samo da se izdrži do kraja, pozadi duva. Golman klasičan linijaš.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 22:03akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 21:42Srbi dobili championship/league one reprezentaciju R. Irske i nalozili se![]()
![]()

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.