Euroleague 19/20
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Euroleague 19/20
invincible1921 je napisao/la:Ma nije lose samo za moj ukus negledljivo. Recimo Faye je napravio 20 prekrsaja al eto logika ne moze sudija sve svirat...mislim svaka cast na pobjediMM10 je napisao/la:A sta to lose rade? Spustili tim kao sto je jedan Fener na 54 poena, ti mislis da je to lako? Sta mislis koliko ce jos timova uspeti u nastavku sezone da to uradi? Ovaj Fener je pre 7 dana dao Realu 77 poena.
Faye napravio 20 prekrsaja???
I ti mi ovdje komentarišeš i dijeliš pravdu?

- BosniaBoston
- Kontakt:
Dzej Si
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- legenda reala
- Kontakt:
dokad ce ovakoBosniaBoston je napisao/la:Dzej Si

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- LlullSergio
- Kontakt:
Haubica iz Wyominga ce i sa 50 godina da kara Euroligase.
Igras ko ki.ta citavu utakmicu i dodje covjek sa klupe i ubacuje trice preko ruke, ja bih mnogo popizdio da sam Sferopulos.
Igras ko ki.ta citavu utakmicu i dodje covjek sa klupe i ubacuje trice preko ruke, ja bih mnogo popizdio da sam Sferopulos.
- invincible1921
- Kontakt:
Covjek prebio pola feneraSanfrancisco je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Ma nije lose samo za moj ukus negledljivo. Recimo Faye je napravio 20 prekrsaja al eto logika ne moze sudija sve svirat...mislim svaka cast na pobjediMM10 je napisao/la:A sta to lose rade? Spustili tim kao sto je jedan Fener na 54 poena, ti mislis da je to lako? Sta mislis koliko ce jos timova uspeti u nastavku sezone da to uradi? Ovaj Fener je pre 7 dana dao Realu 77 poena.
Faye napravio 20 prekrsaja???
I ti mi ovdje komentarišeš i dijeliš pravdu?
![]()
![]()
![]()
![]()
=\_1921_/=
- Nail for Real
- Kontakt:
Al' tacno znas sta te ceka kad se oslobodi iz bloka, nevidjeno nesto...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Nadam se da će Obradovicu dati još bar 10 miliona na raspolaganje 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
drago mi je da je asvel dobio panatu
Wandelanoite je napisao/la:Nadam se da će Obradovicu dati još bar 10 miliona na raspolaganje
Forma se podiže kada bude vrijeme.
Forma zvana Lugi Lamonica Ilija Belosevic Damir Javorlumani je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Nadam se da će Obradovicu dati još bar 10 miliona na raspolaganje
MElloo je napisao/la:Forma zvana Lugi Lamonica Ilija Belosevic Damir Javorlumani je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Nadam se da će Obradovicu dati još bar 10 miliona na raspolaganje
Da 9x.
ovo vec dugo ne vidjeh,rudy fernandez priznao da je pocinio licnu gresku,bez razgovora sa sudijama
de colo 39 poena za pobjedu protiv basconie
filip13 je napisao/la:de colo 39 poena za pobjedu protiv basconie
Strasna tekma

- invincible1921
- Kontakt:
Al slusat ove na SK kako.placu u fazonj "faul makabija koji nije sviran" NEPROCIJENJIVO
=\_1921_/=
šta uradiše izraelci ,nidje veze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.