Stjepan Lončar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Stjepan Lončar
Ovaj decko meni ima potencijala, a to je pokazao igranjem za Siroki, bio medju boljim igracima u21 reprezentacije, i isto bio standardan jedan period za Rijeku. Nije cudo sto ga Rijeka nije tek tako htjela prodati onom klubu kojeg Prosinecki trenutno vodi.
vratio se u prvih 11 rijeke standardno
-
- Kontakt:
Odlicna stvar sto smo ga ukrali Hrvatskoj, veliki potencijal, mlad samo 24 godine, na ljeto ce sigurno u Bayern.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Hrvati nam se smijuWandelanoite je napisao/la: ↑23 feb 2020, 10:39Odlicna stvar sto smo ga ukrali Hrvatskoj, veliki potencijal, mlad samo 24 godine, na ljeto ce sigurno u Bayern.

Ovaj papučar umjesto da se pohvali pozivom u repku stavlja slike trebe i čestita joj rođendan. Vidi se da nije Bošnjak u srcu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Skart hrvata, smece od igraca 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Gdje je Drape da postavi Stjepanov gol iz slobodnjaka i uporedi ga sa Pjanićem 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Očekivao sam njegov malo veci napredak...ali eto.
Mislim da su ga i treneri malo usporili mijenjajuci mu stalno pozicije, pogotovo ono jedno vrijeme kada su ga gurali na krilo (nigdje veze).
Mislim da su ga i treneri malo usporili mijenjajuci mu stalno pozicije, pogotovo ono jedno vrijeme kada su ga gurali na krilo (nigdje veze).
3 : 20

1 : 35 Asistencija
2 : 10 Izašao sam ispred golmana i nije uspio postići gol
2 : 10 Izašao sam ispred golmana i nije uspio postići gol
Inace se slabo snalazi pred golom.
Ima li prica u vezi s njegovim transferom ili ostaje u HNL-u do kraja zivota?! Ocekivalo se i od njega malo vise.
Ima li prica u vezi s njegovim transferom ili ostaje u HNL-u do kraja zivota?! Ocekivalo se i od njega malo vise.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Večeras starta za Rijeku u finalu Kupa protiv Lokomotive.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
76’ Kazna za promašaje Lokomotive je stigla! Lončar je ubacio sjajno za Pavičića koji je gurnuo za Halilovića, a ovaj je bio precizan
Igrat će protiv ukrajinskog Kolosa koji je izbacio Aris.

U utakmici koja je otišla u produžetke je bio igrač Rijeke sa najviše pretrčanih kilometara.