Iako mu je fudbalsko znanje limitirano, al haj eto nek se nađe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hvala, majstore! Ti si meni definitivno jedan od najdrazih forumasa. Insan si u svakom smislu i to sam jos davno primijetio.jasmin10 je napisao/la:Kobe24 daleko najbolji.
hajd sta places, dobio si mjesto na mojem spiskuASD je napisao/la:Hardene, ocekivao sam tu neke bodove.
Moram sad mijenjati svoj spisak, htio sam te spomenuti samo zato sto ces se i ti mene sjetiti.
Kako znašMoggi je napisao/la:mnogi ovde ne glasaju za nekog kandidata, nego protiv odredjenog kandidata da ne pobijedi
Ja npr. znam da sam ti drazi forumas od Moggija, iako si njemu dao vise bodova.Rokoko87 je napisao/la:Kako znašMoggi je napisao/la:mnogi ovde ne glasaju za nekog kandidata, nego protiv odredjenog kandidata da ne pobijedi
Ti si meni najdraži, al Svjetsko je Svjetskokobe24 je napisao/la:Ja npr. znam da sam ti drazi forumas od Moggija, iako si njemu dao vise bodova.Rokoko87 je napisao/la:Kako znašMoggi je napisao/la:mnogi ovde ne glasaju za nekog kandidata, nego protiv odredjenog kandidata da ne pobijedi
Posto se tvoje i moje brojke neznatno razlikuju može li jos jednom objašnjenje kako brojiš glasove.Sarmelino je napisao/la:Trenutno u anketu ulaze:
Mortem 80
Moggi 50
Sarmel 47
Osim 45
Clutch 42
Asteriks 41
Donnie 26
Blejzer 25
Brojim i skracene i tamo na diskusijama zbog bilo kakve kompetitivnosti i zanimljivosti, jer su izbori gola kita ove godine. slobodno posalji u pp pa ispravimosviunapad1010 je napisao/la:Posto se tvoje i moje brojke neznatno razlikuju može li jos jednom objašnjenje kako brojiš glasove.Sarmelino je napisao/la:Trenutno u anketu ulaze:
Mortem 80
Moggi 50
Sarmel 47
Osim 45
Clutch 42
Asteriks 41
Donnie 26
Blejzer 25
Da li isključivo brojiš samo glasove gdje se glasa za 5 forumaša po principu 6,4,3,2 i 1 bod.
Ima ih dosta koji su skratili listu ili dali samo 6b za jednog forumaša.
Na temi za glasanje ti piše ovo:Sarmelino je napisao/la:Brojim i skracene i tamo na diskusijama zbog bilo kakve kompetitivnosti i zanimljivosti, jer su izbori gola kita ove godine. slobodno posalji u pp pa ispravimosviunapad1010 je napisao/la:Posto se tvoje i moje brojke neznatno razlikuju može li jos jednom objašnjenje kako brojiš glasove.Sarmelino je napisao/la:Trenutno u anketu ulaze:
Mortem 80
Moggi 50
Sarmel 47
Osim 45
Clutch 42
Asteriks 41
Donnie 26
Blejzer 25
Da li isključivo brojiš samo glasove gdje se glasa za 5 forumaša po principu 6,4,3,2 i 1 bod.
Ima ih dosta koji su skratili listu ili dali samo 6b za jednog forumaša.
i ti sad kršiš pravila koja si sam odredioDa još jednom ponovim, priznaću samo postove koji budu u ovakvom formatu, bez dodatnih objašnjenja i smajlija,
Forumaš 6 bodova
Forumaš 4 boda
Forumaš 3 boda
Forumaš 2 boda
Forumaš 1 bod
CIK wants to know your locationSarmelino je napisao/la:Nije ocekivan ovakav fail u odzivu. Ako neko hoce dat samo 6 mortemu nek mu je dadne, ****. A i nije da vodim dobrovoljno, nego cisto jer nece niko drugi. Preuzmi slobodno sljedece godine ako ti se da i ako shvatas ovo toliko ozbiljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.