Švedska - BiH / 12.01.2019.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DaVinci
Kontakt:

Re: Švedska - BiH / 12.01.2019.

Post Postao/la DaVinci » 05 dec 2018, 02:02

Denchi je napisao/la:Ja ne znam sta se brecate toliko jbt ne smijes ni razmjenjivati razmisljanja na forumu smo ne u s.koreji lol
Druze Denchi, meni se svidja tvoja takticka zamisao ... ogadili bi buraniji u grupi fudbal najmanje za polusezonu ... vrijeme je za novu 8-icu Lihtenstajnu ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 dec 2018, 11:13

babino je napisao/la:denchi, jel ti nas zaebavas?
seo protiv svedske u januaru, mozda?

navalio si na memisevica a pises u repki isproban na stoperu, zar nije jedinu tekmu kod roberta odigrao na desnom beku, gdje je bio uzasan.
ono sto je meni zao kad je on u pitanju, jeste sto se nogirao a da nije dobio sansu na halfu, gdje je igrao redovno u klubu.

ovo sad sto igra def veznog mu je samo minus kad je repka u pitanju, tu tek nece dobiti sansu kod roberta.
Decko je pogubljen. On pise ovo je sastav za kvalifikacije, a kasnije bi da ga isproba u prijateljskoj.
A ocito pojma nema da u toj prijateljskoj nijedan od ovih igraca nece biti tu, vec premijer liga bih

Duljevica bi da stavi na poluspica, a decko ima strasan problem i sa realizacijom i sa zadnjim pasom. Nit golova nit asistencija.

Al dobro hoce covjek svoje misljenje da iznese. Druze, misljenje ti je kao dupe. Svi ga imamo, ali ga nekad ne treba pokazivati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 dec 2018, 11:42

Duljevic moze igrati jedino ovo sto sad igra.
A poluspica nam moze igrati samo neko ko ima top kvalitet, kao sto je to bio Misimovic.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 dec 2018, 12:00

zna se za šta dupe služi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 dec 2018, 12:07

Zavisi, cije dupe.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 16:24

JavierBosnia je napisao/la:
Decko je pogubljen. On pise ovo je sastav za kvalifikacije, a kasnije bi da ga isproba u prijateljskoj.
A ocito pojma nema da u toj prijateljskoj nijedan od ovih igraca nece biti tu, vec premijer liga bih
kako si to izvukao od moje originalne izjave "mislim da ćemo ići prema ovome u grupi" je misterija, ići prema nečemu, podrazumijeva raditi na tome, u prijateljskim utakmicama, za koje vjerujem da će ih biti još prije grupe...
zar je tvoj argument tako slab da moraš izvrtati tuđe riječi, odlika inferiornih umova
JavierBosnia je napisao/la:Duljevica bi da stavi na poluspica, a decko ima strasan problem i sa realizacijom i sa zadnjim pasom. Nit golova nit asistencija.

strašan! problem!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 dec 2018, 17:15

Denchi je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:
kako si to izvukao od moje originalne izjave "mislim da ćemo ići prema ovome u grupi" je misterija, ići prema nečemu, podrazumijeva raditi na tome, u prijateljskim utakmicama, za koje vjerujem da će ih biti još prije grupe...
zar je tvoj argument tako slab da moraš izvrtati tuđe riječi, odlika inferiornih umova
JavierBosnia je napisao/la:Duljevica bi da stavi na poluspica, a decko ima strasan problem i sa realizacijom i sa zadnjim pasom. Nit golova nit asistencija.

strašan! problem!
Duljevic je u BHPL odigrao 130 utakmica, 12 golova i 28 asistencija.
U cvajti 39 utakmica, 2 gola i 4 asistencije.
Jako los ucinak za poziciju krilnog napadaca.

Zakaric je, npr, u BHPL odigrao 171 utakmicu, 43 gola i 24 asistencije.
Igraju slicnu poziciju.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 dec 2018, 17:25

U reprezentaciji ako se ne varam ima 1 gol i 1 asistenciju.
Mozemo mi pricati sta hocemo, ali taj ucinak i ucinak koji ima u 2.Bundesligi je jako skroman.
Meni je ovo sto on radi u Reprezentaciji super, puno se trosi u defanzivi, i jako je dobar za zadrzati loptu i povuci je naprijed.
U sanse jako rijetko i ulazi.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 17:29

DrFilgud je napisao/la: Duljevic je u BHPL odigrao 130 utakmica, 12 golova i 28 asistencija.

Igraju slicnu poziciju.
i to niko ne spori, i u FKS je bio neefikasan i skoro bezopasan dok ga nisu prebacili iza špica, kada je i postao najbolji igrač lige i napravio transfer(napomena: Zakarić je bio aktivan fudbaler u tom periodu)...Duljević ima bolju tehniku i dribling od bilo kojeg drugog krila nama na raspolaganju, vjerovatno je zato i starter u repci...kreativnim igračima godi sloboda kretanja, pogotovo ovima koji mogu brzo mjenjati smjer driblingom, varkom, ne bih da me citiraju glupani pa ću podvući da ne poredim Messija i Dulju, nego samo promjenu pozicije kod obojice koja ih je oslobodila u broju mogućnosti kada su na lopti...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 dec 2018, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 05 dec 2018, 17:29

Naravno da ima ogroman problem, skoro nikad ne zabija i asistira i već preko dva mjeseca je klupski igrač u ispodprosječnom cvajtasu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 17:32

Vucevich je napisao/la:Naravno da ima ogroman problem, skoro nikad ne zabija i asistira i već preko dva mjeseca je klupski igrač u ispodprosječnom cvajtasu
je li to validan argument ako ti formacija ne paše, trener ti ne vjeruje, i uopšte ne igraš? malo teže zabit sa tribina :D nije sad da ekipa razvaljuje bez njega, češće je obrnuto...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 dec 2018, 17:36

Denchi je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la: Duljevic je u BHPL odigrao 130 utakmica, 12 golova i 28 asistencija.

Igraju slicnu poziciju.
i to niko ne spori, i u FKS je bio neefikasan i skoro bezopasan dok ga nisu prebacili iza špica, kada je i postao najbolji igrač lige i napravio transfer(napomena: Zakarić je bio aktivan fudbaler u tom periodu)...Duljević ima bolju tehniku i dribling od bilo kojeg drugog krila nama na raspolaganju, vjerovatno je zato i starter u repci...kreativnim igračima godi sloboda kretanja, pogotovo ovima koji mogu brzo mjenjati smjer driblingom, varkom, ne bih da me citiraju glupani pa ću podvući da ne poredim Messija i Dulju, nego samo promjenu pozicije kod obojice koja ih je oslobodila u broju mogućnosti kada su na lopti...
Duljevic je izgubio mjesto u jednom od losijih timova cvajte, to najbolje govori o njegovoj igri.
To sto je starter u reprezentaciji, treba zahvaliti pravilu da se tim koji pobjedjuje, ne mijenja.
Sto se ucinka kao krilnog napadaca tice, slab je i u reprezentaciji. On ce prvi ispasti iz startnih 11, kada dodje kriza.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 dec 2018, 17:40

Nece!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 05 dec 2018, 17:40

Denchi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Naravno da ima ogroman problem, skoro nikad ne zabija i asistira i već preko dva mjeseca je klupski igrač u ispodprosječnom cvajtasu
je li to validan argument ako ti formacija ne paše, trener ti ne vjeruje, i uopšte ne igraš? malo teže zabit sa tribina :D nije sad da ekipa razvaljuje bez njega, češće je obrnuto...
Pa igraju bolje bez njega... trener je promjenio formaciju jer je očito mislio da Duljevic ne doprinosi bas puno ekipi.
Pitanje je koliko može pomoći reprezentaciji igrač koji uopšte ne igra u svom klubu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 17:45

DrFilgud je napisao/la: Duljevic je izgubio mjesto u jednom od losijih timova cvajte, to najbolje govori o njegovoj igri.
To sto je starter u reprezentaciji, treba zahvaliti pravilu da se tim koji pobjedjuje, ne mijenja.
Sto se ucinka kao krilnog napadaca tice, slab je i u reprezentaciji. On ce prvi ispasti iz startnih 11, kada dodje kriza.
poštujem tvoje mišljenje, međutim više mi je mišljenje Prosinečkog relevantnije, on kaže da Dulja može i u puno boljem klubu igrati i očigledno mu vjeruje...po mom mišljenju je najbolje moderno krilo koje imamo a može se još razviti, i treba tu više koristiti i Zakarića i Hajrovića...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 17:50

Vucevich je napisao/la:
Pa igraju bolje bez njega... trener je promjenio formaciju jer je očito mislio da Duljevic ne doprinosi bas puno ekipi.
Pitanje je koliko može pomoći reprezentaciji igrač koji uopšte ne igra u svom klubu
ne znam zašto volite govoriti stvari koje se sa 2 klika mogu opovrgnuti?
kada je odstranjen iz ekipe bili su na petom mjestu na tabeli, sada su na 11-tom?
:hmmmmm: šta reći? koju poruku poslati? :hmmmmm:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 dec 2018, 17:52

Protiv Spanije smo igrali samo s jednim krilom.
To je otprilike neka opcija B, ubaciti jos jednog veznjaka umjesto krila, u ovom slucaju Duljevica.
U takvom sistemu cetvrto krilo nam ne treba. Tri su sasvim dovoljna.
Kod Robija ovako kako mi igramo, cetvrto krilo nebi nikad ulazilo u igru, i trece jako rijetko.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 05 dec 2018, 17:57

Denchi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
ne znam zašto volite govoriti stvari koje se sa 2 klika mogu opovrgnuti?
kada je odstranjen iz ekipe bili su na petom mjestu na tabeli, sada su na 11-tom?
:hmmmmm: šta reći? koju poruku poslati? :hmmmmm:

I to sto su pali valjda je potpuno zbog Duljevica koji skoro nikad ne zabija ili asistira?

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 05 dec 2018, 17:57

Hoce li na spisku biti Kerla i Brković?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 dec 2018, 18:03

ASD je napisao/la:Protiv Spanije smo igrali samo s jednim krilom.
To je otprilike neka opcija B, ubaciti jos jednog veznjaka umjesto krila, u ovom slucaju Duljevica.
U takvom sistemu cetvrto krilo nam ne treba. Tri su sasvim dovoljna.
Kod Robija ovako kako mi igramo, cetvrto krilo nebi nikad ulazilo u igru, i trece jako rijetko.
da ali i to je bio eksperiment, ne znam da smo prije tako igrali, ako ne misliš ono sa Kodrom na krilu da je to?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Google Adsense [Bot], JohannWolfgang, NeRi_K, Pushko92 i 80 gostiju.