2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
PG-13-playoff mode protiv LeBrona-playoff mode 

George vs James
Nadam se da Utah izbacuje Clipperse, a da cemo na drugoj strani gledati Washington protiv Bostona. Mislim da bi to trebala biti odlicna serija.

Nadam se da Utah izbacuje Clipperse, a da cemo na drugoj strani gledati Washington protiv Bostona. Mislim da bi to trebala biti odlicna serija.
Da nije bilo onog loma noge PG bi bio rang lbj.. Ovako samo ličijopaa7 je napisao/la:George vs James![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
preĆera ga DantulaDANTES je napisao/la:Da nije bilo onog loma noge PG bi bio rang lbj.. Ovako samo ličijopaa7 je napisao/la:George vs James![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Što? Misliš da nije bio taj rang?miki_92 je napisao/la:preĆera ga DantulaDANTES je napisao/la:Da nije bilo onog loma noge PG bi bio rang lbj.. Ovako samo ličijopaa7 je napisao/la:George vs James![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Rang Lebrona?
Nikad
Nikad
Nije PG nikad bio ni KD rang a kamoli Bron. Da ne bi one povrede mislim da bi danas bio apsolutno ravnopravan igrac Kawhiju i KDu, mada i sad kad se nalozi igra na tom nivou al ga j.ebe nedostatak te konstante.
- Donnie Darko
- Kontakt:
George nikad nije imao sansu da bude rang LeBrona. Nema ni 5% LeBronovih playmakerskih sposobnosti, koje ovoga cine posebnim.DANTES je napisao/la:Što? Misliš da nije bio taj rang?miki_92 je napisao/la:preĆera ga DantulaDANTES je napisao/la: Da nije bilo onog loma noge PG bi bio rang lbj.. Ovako samo liči
Neko dobar stream???
tesko, narocito ako gledas ucinak kroz citavu sezonu a ne odabrane periode kad mu se qrac digne i pokaze sta ustvari mozeEpidaurus je napisao/la:Nije PG nikad bio ni KD rang a kamoli Bron. Da ne bi one povrede mislim da bi danas bio apsolutno ravnopravan igrac Kawhiju i KDu, mada i sad kad se nalozi igra na tom nivou al ga j.ebe nedostatak te konstante.
otkako se isprofilirao u AS igraca ovaj problem postoji i nikad ga nije rijesio
statistika za ovu sezonu
@SPY https://www.reddit.com/r/nbastreams/Paul George vs teams under .500: 19.8 ppg 55.1% TS
Paul George vs teams over .500: 27.4 ppg 60.2% TS
Pa to je upravo taj njegov problem sto nekako bira utakmice gdje ce pokazat koliko je dobar ustvari. Prosle godine u PO je skoro sam izbacio Raptorse sa prilicno tankom ekipom. Ne bi me iskreno sekunde zacudilo da i protiv Cavsa sad ima oko 30 poena po mecu jer je fakat prebrutalan igrac kad je maksimalno fokusiran. (Onda se opet sjetim kakav KD moze biti igrac da ima Wessov mentalitet ... </3miki_92 je napisao/la:tesko, narocito ako gledas ucinak kroz citavu sezonu a ne odabrane periode kad mu se qrac digne i pokaze sta ustvari mozeEpidaurus je napisao/la:Nije PG nikad bio ni KD rang a kamoli Bron. Da ne bi one povrede mislim da bi danas bio apsolutno ravnopravan igrac Kawhiju i KDu, mada i sad kad se nalozi igra na tom nivou al ga j.ebe nedostatak te konstante.
otkako se isprofilirao u AS igraca ovaj problem postoji i nikad ga nije rijesio
statistika za ovu sezonuPaul George vs teams under .500: 19.8 ppg 55.1% TS
Paul George vs teams over .500: 27.4 ppg 60.2% TS

Boston - Chicago
Bullsi u 6.
Bullsi u 6.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
govorim da je mogao biti, ne da je bio.andro234 je napisao/la:Rang Lebrona?
Nikad
samo to?Donnie Darko je napisao/la: George nikad nije imao sansu da bude rang LeBrona. Nema ni 5% LeBronovih playmakerskih sposobnosti, koje ovoga cine posebnim.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ma nije mogao biti, LBJ je full package, svijet za sebe
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta samo to? Samo to bi ga dijelilo od LeBrona ili samo to LeBrona cini posebnim. Kako god odgovor je ne, vec samo navodim jedan element igre koji ga automatski diskvlificira iz potencijalnog LeBronovog ranga.DANTES je napisao/la:govorim da je mogao biti, ne da je bio.andro234 je napisao/la:Rang Lebrona?
Nikadsamo to?Donnie Darko je napisao/la: George nikad nije imao sansu da bude rang LeBrona. Nema ni 5% LeBronovih playmakerskih sposobnosti, koje ovoga cine posebnim.
Cavsi 68% iz igre sutiraju 

Pa koliko ce poena past veceras igra li iko odbranu 

- Sir Oliver
- Kontakt:
Sto stavise utakmicu ovako rano
Sent from my ROME_X using Tapatalk
Sent from my ROME_X using Tapatalk
odbrane i dalje u RS modu
Idu poeni ko djeca iz skole.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.