SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
strasna sezona za nase reprezentativce
pjanic : scudetto , kup, finale LP
Lulic: Kup Finale
Dzeko: vjerovatno osvaja individualnu nagradu za najboljeg strijelca
Zukanovic sa Atalantom u Europa League
Bajic, Milosevic, Hadziahmetovic ->igrat ce kup finale turske sa Konyasporom
Visca -> Kup Finale Turske + ima sansu sa Basaksehirom da osvoji titulu prvaka turske
Seo Kol sasvim sigurno ce bit u Timu sezone u Bundesligi
Ibisevic izborio sa Herthom Europa League
Bicakcic sa Hoffenheimom kvalifikacije ili direktno u Ligu Prvaka
Begovic (iako nije odigro dosta, al ipak je dio ekipe) Prvak engleske
Cimirot (PAOK) , Vranjes (AEK) Finalisti Grckog Kupa
Visca -> Kup Finale Turske + ima sansu sa Basaksehirom da osvoji titulu prvaka turske
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- JackTheStripper
- Kontakt:
Begovic, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Bičakćić, Pjanić, Cimirot, Krunic, Lulic, Visca, Džeko. To je to. Kakvi Pavlovići, Miličevići..
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
da, i pored džeke se još par njih bore za titule najboljih strijelaca u svojim ligamaSafetSajo je napisao/la:strasna sezona za nase reprezentativce
ali sve će nam to biti džaba ako ne dobijemo grke
Visca je igrac manje u napadu, tu bih vise volio gledati Milicevica.JackTheStripper je napisao/la:Begovic, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Bičakćić, Pjanić, Cimirot, Krunic, Lulic, Visca, Džeko. To je to. Kakvi Pavlovići, Miličevići..
A Bicakcic nece igrati na lijevom beku, to je sigurno.
zato sto je visca igrac manje on vazi za jednog od najvaznih igraca u ekipi Basaksehira koja stoji u finalu kupa i bori se za naslov prvaka u turskojVucevich je napisao/la:Visca je igrac manje u napadu, tu bih vise volio gledati Milicevica.JackTheStripper je napisao/la:Begovic, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Bičakćić, Pjanić, Cimirot, Krunic, Lulic, Visca, Džeko. To je to. Kakvi Pavlovići, Miličevići..
U klubu se igra gradi oko njega i Adebayora, igra drugaciju ulogu u tom timu a i Turska liga nije nesto dobra. U reprezentaciji je nevidljiv.SafetSajo je napisao/la:zato sto je visca igrac manje on vazi za jednog od najvaznih igraca u ekipi Basaksehira koja stoji u finalu kupa i bori se za naslov prvaka u turskojVucevich je napisao/la:Visca je igrac manje u napadu, tu bih vise volio gledati Milicevica.JackTheStripper je napisao/la:Begovic, Vranjes, Zukanovic, Cocalic, Bičakćić, Pjanić, Cimirot, Krunic, Lulic, Visca, Džeko. To je to. Kakvi Pavlovići, Miličevići..
I Lulic je u reprezentaciji "nevidljiv", a u klubu razvaljuje. I jedan i drugi su radilice, igraci zadatka, kad ih stavisu napad daju golove, kad treba da zundaju po terenu oni zundaju, da nam je vise Lulica i Visci ali se to kod nas ne cijeni. Mi volimo fudbalske romanticare 

Vucevich je napisao/la: U klubu se igra gradi oko njega i Adebayora, igra drugaciju ulogu u tom timu a i Turska liga nije nesto dobra. U reprezentaciji je nevidljiv
ahaaaaaaaaaa ako je tako ondak slobodno mozes reci da je i lulic talasika i pjanic nije nikakav igrac jer ne igra isto kao u klubu ....
visca je sasvim dobar igrac , jer da nije nebi bio ni pozivan [/quote]
Osim jednom protiv Izraela, molim te reci kada je Visca odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju.SafetSajo je napisao/la:Vucevich je napisao/la: U klubu se igra gradi oko njega i Adebayora, igra drugaciju ulogu u tom timu a i Turska liga nije nesto dobra. U reprezentaciji je nevidljiv
ahaaaaaaaaaa ako je tako ondak slobodno mozes reci da je i lulic talasika i pjanic nije nikakav igrac jer ne igra isto kao u klubu ....
visca je sasvim dobar igrac , jer da nije nebi bio ni pozivan
Ta logika ne radi, jer su nekad Stojan Vranjes i Anel Hadzic dobili pozive za repku.
Kada je igrao svojoj formaciji 4-2-3-1, odigrao je vecinu utakmica dobro, u 4-4-2 se ne snalazi najbolje.Vucevich je napisao/la: Osim jednom protiv Izraela, molim te reci kada je Visca odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju.
Ta logika ne radi, jer su nekad Stojan Vranjes i Anel Hadzic dobili pozive za repku.
Los je bio protiv Irske i Belgije , kao i svi .
- JavierBosnia
- Kontakt:
NIsam ni ja bog zna neki ljubitelj Visce. On me nije odusevio ni u ovim manjim utakmicama protiv Gibraltara, Estonije.. sta ocekivati nesto vise
U klubu mu odlicno ide ali ovamo.. Spominjete Lulica? Lulic je masina i kad igra za repku samo mozda vi to ne vidite najbolje. O Pjanicu ne treba trositi rijeci
U klubu mu odlicno ide ali ovamo.. Spominjete Lulica? Lulic je masina i kad igra za repku samo mozda vi to ne vidite najbolje. O Pjanicu ne treba trositi rijeci
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
JavierBosnia je napisao/la:NIsam ni ja bog zna neki ljubitelj Visce. On me nije odusevio ni u ovim manjim utakmicama protiv Gibraltara, Estonije.. sta ocekivati nesto vise
naravno da je ovo sa pjanicem bila vrsta sarkazma ... on je nas trenutno najbolji igrac
Uvijek smo bolji u napadu kada je Hajrovic tu umjesto Visce... Stvarno je Visca bio skoro nevidljiv u svakoj utakmici osim protiv Izraela.
Hajrovic je isto bio bolji kad igra u toj formaciji 4-5-1. Onda kad smo igrali pripreme za SP i Argentina.
Pjanic i Besic su tu rasturali, imali su Misimovica ispred sebe.
Vedo, otkad je igrao u Hoffenheimu, uvjek je najbolje igrao sa brzim igracima koji znaju ubaciti sa strane. Vecina njegovih golova je takva bila. Imali smo nesto takvo sa Stevanovicem, ono protiv Walesa prvi put. Al trenutno to nije to.
Pjanic i Besic su tu rasturali, imali su Misimovica ispred sebe.
Vedo, otkad je igrao u Hoffenheimu, uvjek je najbolje igrao sa brzim igracima koji znaju ubaciti sa strane. Vecina njegovih golova je takva bila. Imali smo nesto takvo sa Stevanovicem, ono protiv Walesa prvi put. Al trenutno to nije to.
Ja gledao s prijateljima u Zagrebu. Izađe sastav a ja krenu bogarat sve po spisku , a ovi me blijedo gledaju ko da sam puko...nakon sat vremena im je sve jasno bilo.jestamaji je napisao/la:ma noćna mora mi je ta tekma! znaš kakav je dan bio u toj jeb.enoj kujabi, težak ko tuč, nikad teži. već za doručkom smo skontali da će nas crnci pretrčati. i onda počela utakmica i poslije pet minuta trojica švaba iza nas pitaju je li to šapina platio nekome da ih onako puštamo preko lijeve strane, kažu tako nešto nisu ni u svojoj regionalnoj ligi vidjeli a kamoli na svjetskom, a mi ne znamo šta da im kažemo. uroljo sam se ko stoka tu noć, prestao sam brojati kapirinje kad su postale dvocifrene onda povraćo cijelu noć .... da mi kuma nije bilo ne bi stigo na avion sutradan. noćna mora!!JonSnow je napisao/la:Hajmo napravit pravilo na ovom forumu da se ta utakmica i taj sastav nikad vise ne spomene. Svaki put kad se sjetim te grafike pred utakmicu uhvati me lagani ptsp.jestamaji je napisao/la:
i njemačka je prvih par utakmica na svjetskom u brazilu igrala sa četiri stopera. sve to može! samo ono papetovo 4-4-2 ali bez lijevog beka protiv nigerije će zauvijek ostati nenadmašeno

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- JackTheStripper
- Kontakt:
Hajrovic>Visca. Kada je zdrav uvijek treba imati prednost Hajrovic.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
- JavierBosnia
- Kontakt:
Treba razmisljati o trenutnim opcijama, nema Hajrovica, a Lulic ce biti prekomandovan na beka, znaci na krilu Milicevic/Krunic i siguran Visca. Tako da sto se ove utakmice tice on ce 99% poceti.. jedino mozemo ocekivati da poludi i okonča ovu sezonu na najbolji način, neka kontra i da Karnezis mase usima
Mesaaaa idel taj spisak?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ide za 7 dana, 26.ogFliX je napisao/la:Mesaaaa idel taj spisak?
Hvala.JavierBosnia je napisao/la:Ide za 7 dana, 26.ogFliX je napisao/la:Mesaaaa idel taj spisak?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 44 gosta.