Shvatam ja to od starta.. Ali neki mali mrzitelj sistema i autoriteta u meni se divi tomesamo_lijevo je napisao/la:Drago mi je da si shvatio.DANTES je napisao/la: Strogo gledano ne krše zakon, samo mu se rugaju..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Shvatam ja to od starta.. Ali neki mali mrzitelj sistema i autoriteta u meni se divi tomesamo_lijevo je napisao/la:Drago mi je da si shvatio.DANTES je napisao/la: Strogo gledano ne krše zakon, samo mu se rugaju..
U pravu si. Hansen je cak imao respektabilnu karijeru u Bayernu, a ni Andersson nije bio obicni prolaznik. Ostali Danci su bili nebitni.gerdmuller je napisao/la:Conny Torstensson i Björn Andersson(Svedska) Johnny Hansen,Viggo Jensen,Kjell Seneca(Danska).KayserSose je napisao/la:Ako se ne varam u onom Bayernu iz sedamdesetih igrao je samo jedan stranac, Svedjanin Conny Thortensson (ili tako nesto) koji je bio daleko od neke globalne zvijezde.
U meni se sve divi njima. Primejr za svaki klub.DANTES je napisao/la:Shvatam ja to od starta.. Ali neki mali mrzitelj sistema i autoriteta u meni se divi tomesamo_lijevo je napisao/la:Drago mi je da si shvatio.DANTES je napisao/la: Strogo gledano ne krše zakon, samo mu se rugaju..
RB Leipzig:
13 games unbeaten
8 wins in a row
Best newly promoted team in Bundesliga history
[Sky]
Prije 50 godina tako su pričali o bajernuEffenberg je napisao/la:I tako plasticna ambalaza se raspakova, i sad nek se spreme na put niz tabelu!![]()
Mateschitz na aparatima, neka izmislja novog Baumgartnera ali ovaj put nek skace sa mjeseca!
Daj Minhena 1860 nazad u ligu i Carl Zeiss Jenu a nosi ovu plastiku u 3 pm lijepih matera!DANTES je napisao/la:Prije 50 godina tako su pričali o bajernuEffenberg je napisao/la:I tako plasticna ambalaza se raspakova, i sad nek se spreme na put niz tabelu!![]()
Mateschitz na aparatima, neka izmislja novog Baumgartnera ali ovaj put nek skace sa mjeseca!
Da, a odakle bajernu pare? Ili Realu? Juventusu? Oni nemaju gazde? Ili se ne broji gazda ako ne piše ispod imena gazda?Effenberg je napisao/la:Daj Minhena 1860 nazad u ligu i Carl Zeiss Jenu a nosi ovu plastiku u 3 pm lijepih matera!DANTES je napisao/la:Prije 50 godina tako su pričali o bajernuEffenberg je napisao/la:I tako plasticna ambalaza se raspakova, i sad nek se spreme na put niz tabelu!![]()
Mateschitz na aparatima, neka izmislja novog Baumgartnera ali ovaj put nek skace sa mjeseca!![]()
![]()
![]()
Zar postoji neko da moze navijati za ova smeca? Klub koji igra po naredbama Mateschitza, pravi sponzorski klub.
Zar treba bogatiji zapad Njemačke biti pretplaćen na Bundesligu, i njen vrh.RB Leipzig je savršena prilika da uključi istok, u Bundesligu.Effenberg je napisao/la:Daj Minhena 1860 nazad u ligu i Carl Zeiss Jenu a nosi ovu plastiku u 3 pm lijepih matera!DANTES je napisao/la:Prije 50 godina tako su pričali o bajernuEffenberg je napisao/la:I tako plasticna ambalaza se raspakova, i sad nek se spreme na put niz tabelu!![]()
Mateschitz na aparatima, neka izmislja novog Baumgartnera ali ovaj put nek skace sa mjeseca!![]()
![]()
![]()
Zar postoji neko da moze navijati za ova smeca? Klub koji igra po naredbama Mateschitza, pravi sponzorski klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.