KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sariel
Kontakt:

Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Post Postao/la Sariel » 28 nov 2016, 01:13

Znaci pizda koja nezasluzeno otme tobi dres.moj je.
Brate bolje da se nisi ni rodio.bolje da su tennapistili i nakrodjeniji nego da otmes taj dres.krv vam kebemmsamo probajte

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 nov 2016, 01:17

Sariel je napisao/la:Znaci pizda koja nezasluzeno otme tobi dres.moj je.
Brate bolje da se nisi ni rodio.bolje da su tennapistili i nakrodjeniji nego da otmes taj dres.krv vam kebemmsamo probajte
Interpretacija raskosnog talenta i vjerovatno najveci potencijal sa prepucavanja. Kad nam je ovakav kadet, zamislite samo kakva stoka su nam veterani.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 nov 2016, 01:22

Pocasnih 6 bodova ide @Titi aka never give up,iako ga dugo nema na forumu,nek zna da ga nismo zaboravili.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

High

Post Postao/la High » 28 nov 2016, 01:26

Ko u ovoj rubrici dobije ijedan bod od navijača Katolifilije i neoNDH onaničara, nek zna da im je zabio kolac u travestiju od mozga jer su zbog dosadašnjih postova tih forumaša napokon shvatili kakvi su politizirani kicoši i nitkovi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 nov 2016, 01:32

Thetraphak1921 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Znaci pizda koja nezasluzeno otme tobi dres.moj je.
Interpretacija raskosnog talenta i vjerovatno najveci potencijal sa prepucavanja. Kad nam je ovakav kadet, zamislite samo kakva stoka su nam veterani.
Kakvi vi i veterani tetkice jedne ni za bijelog bubrega niste

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 nov 2016, 01:45

Amazon 6 bodova Hiljadu nickova jednog čovjeka, nenormalno dosadan i providan sa svojim namjerama. Definitivno nešto najgore što se desili "Plavom dijelu" foruma koji, doduše, više ne postoji al' o tome malo niže.

Franto 4 boda Tuzlak kojeg čak ni "njegovi" ne vole, uporan u svojim stavovima i diskusijama iako se konstantno provaljuje.

SRSlavinovici 3 boda Forumaš koji je uletio na temu PL Prepucavanja, bukvalno izgubljen i uhvaćen u "centrifugu" teme i smrskan u roku od par dana. Jedan od lošijih sudionika te teme.

tarabuka 2 boda Iritantan forumaš, koji djeluje na temama naših reprezentativaca. Trudi se "realno" diskutovati i pisati a u suštini ispoljava nenormalne frustracije i komplekse prema igračima Bosne i Hercegovine.

aleksandar_veliki 1 bod Prvenstveno u izboru za kantu godine zbog posla moderatora. Apsolutni krivac za odlazak Željinih navijača sa ovog foruma, uz izuzetak nekoliko ljudi (kao mene naprimjer) koji su se vratili zbog nekih drugih tema. Veoma nefer i nekorektno postupanje zimus prema velikoj većini "plavih" forumaša koji su banovani zbog samo njemu poznatih razloga. Konkretno nikad nisam saznao razloge zašto sam dobio trajni bran na prošlom profilu, odnosno pretpostavljam da sam "pucao tamo gdje nisam smio" pa sam zato i banovan, kao i ostali, iako sumnjam da je iko kršio pravila foruma. Međutim "njegov" forum, njegova pravila, pa neka ide i njemu na čast.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 28 nov 2016, 01:49

Brokula je napisao/la:bega_afc 6 bodova
anell 4 boda
topnik1 3 boda
AA23 2 boda
artetitis 1 bod
Svi realno zaslužuju 6 bodova, I plus marsal arnel VGS i ostala raja, al nije bilo mjesta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 nov 2016, 01:57

Raonffa je napisao/la:Amazon 6 bodova Hiljadu nickova jednog čovjeka, nenormalno dosadan i providan sa svojim namjerama. Definitivno nešto najgore što se desili "Plavom dijelu" foruma koji, doduše, više ne postoji al' o tome malo niže.

Franto 4 boda Tuzlak kojeg čak ni "njegovi" ne vole, uporan u svojim stavovima i diskusijama iako se konstantno provaljuje.

SRSlavinovici 3 boda Forumaš koji je uletio na temu PL Prepucavanja, bukvalno izgubljen i uhvaćen u "centrifugu" teme i smrskan u roku od par dana. Jedan od lošijih sudionika te teme.

tarabuka 2 boda Iritantan forumaš, koji djeluje na temama naših reprezentativaca. Trudi se "realno" diskutovati i pisati a u suštini ispoljava nenormalne frustracije i komplekse prema igračima Bosne i Hercegovine.

aleksandar_veliki 1 bod Prvenstveno u izboru za kantu godine zbog posla moderatora. Apsolutni krivac za odlazak Željinih navijača sa ovog foruma, uz izuzetak nekoliko ljudi (kao mene naprimjer) koji su se vratili zbog nekih drugih tema. Veoma nefer i nekorektno postupanje zimus prema velikoj većini "plavih" forumaša koji su banovani zbog samo njemu poznatih razloga. Konkretno nikad nisam saznao razloge zašto sam dobio trajni bran na prošlom profilu, odnosno pretpostavljam da sam "pucao tamo gdje nisam smio" pa sam zato i banovan, kao i ostali, iako sumnjam da je iko kršio pravila foruma. Međutim "njegov" forum, njegova pravila, pa neka ide i njemu na čast.
Vidi seminarskog od semica enesa begovica.
Ne budi cupi daj aci vise bodova ako smijes.budi musko jednom u zivotu i napisi sta stvarno mislis.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 nov 2016, 02:00

Sariel je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Amazon 6 bodova Hiljadu nickova jednog čovjeka, nenormalno dosadan i providan sa svojim namjerama. Definitivno nešto najgore što se desili "Plavom dijelu" foruma koji, doduše, više ne postoji al' o tome malo niže.

Vidi seminarskog od semica enesa begovica.
Ne budi cupi daj aci vise bodova ako smijes.budi musko jednom u zivotu i napisi sta stvarno mislis.
Zaobiđi me paša Azmirati, aco zaslužuje 106 bodova zbog svojih aktivnosti kao moderator, al' cilj teme nije ocjenjivanje rada moderatora nego forumaša i zato je dobio "samo" 1 bod.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 nov 2016, 02:10

Semichu enese begovicu a zasto onda ne ides na onaj istinoljubivi i slobodarski forum? Zasto se ovdje patis i nerviras dzabe? Sta nam to govori o tebi semicju enese begovicu?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 nov 2016, 02:16

Samo konstatujem određene stvari, da se nerviram davno bih napustio ovaj forum.

Zanima li te još nešto da ti odgovorim dok sam nagodan, možda te već sutra budem morao šamarati :(

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 nov 2016, 02:18

Raonffa je napisao/la:Samo konstatujem određene stvari, da se nerviram davno bih napustio ovaj forum.

Zanima li te još nešto da ti odgovorim dok sam nagodan, možda te već sutra budem morao šamarati :(
Ti samarat nekog semicu enese
begpvicu.zajebavas jelde :urnebes:
Tl i muha ko da ste od dvije matere djeca :urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 nov 2016, 02:23

Uvijek sam ozbiljan sa takvom sortom.

Konda smo od dvije matere djeca jel? :lol: Bježi tamo yebem ti učiteljicu maternjeg jezika :rol:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 28 nov 2016, 03:48

Vodim u izboru za kantu godine. :kafa:
Dres mi se smješi.
Kocka je bačena

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 nov 2016, 04:40

Hendo je napisao/la:Vodim u izboru za kantu godine. :kafa:
Dres mi se smješi.
Mogu se postovi editovati dok ne dođe vrijeme za brojanje. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 06:27

Dzoni je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gle sirotinje, proglasi ga i govvnetom, samo da dzaba dobije :kafa:
:urnebes:
:lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 28 nov 2016, 07:34

Mogli ste se umjesto vrijeđanja malo organizirat pa kupit kakve paketice za familiju svakog sarajevskog forumasa povodom nadolazecih blagdana
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 28 nov 2016, 10:43

Ovo takmičenje za kantu godine bi jedino imalo smisla da je umjesto dresa "nagrada" ban na određeni period, ili trajni ban.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2016, 11:37

IlProfessore je napisao/la:Ovo takmičenje za kantu godine bi jedino imalo smisla da je umjesto dresa "nagrada" ban na određeni period, ili trajni ban.
Podržavam ideju...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 28 nov 2016, 11:57

Nagradjuje se trollanje, vrijedjanje, itd ...

To ko da narkomanu u komuni poklonis iglu i spricu.
Bolja bi nagrada bila da se dodijeli titula kante, iznad nicka.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.