13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Bolji smo od Grcke i ne smijemo se sakrivati i traziti izgovore.
Naspanovati se maksimalno,dati sve od sebe.
Cilj mora biti pobjeda,bod treba biti minimalno zadovoljavajuci ishod a poraz apsolutna katastrofa.
Ako drugacije budemo razmisljali onda nemamo sanse,bas kao u Belgiji.
Naspanovati se maksimalno,dati sve od sebe.
Cilj mora biti pobjeda,bod treba biti minimalno zadovoljavajuci ishod a poraz apsolutna katastrofa.
Ako drugacije budemo razmisljali onda nemamo sanse,bas kao u Belgiji.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ako se izgubi može se zaboraviti na SP
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Nerminovic
- Kontakt:
Sljedeca utakmica nam je najbitnija u kvalifikacijama, dobijemo Grcku i imamo pravo na jedan kiks...bio sam prosli put u Nikoziji i mogu vam reci da je paklena atmosfera, ako ih krene na teren i uz podrsku navijaca nece nimalo biti lako.
u sred Atine cemo ih natrpati sa 3 razlike, rijesavamo sve kad nam Grcka bude dosla u ZE!

u sred Atine cemo ih natrpati sa 3 razlike, rijesavamo sve kad nam Grcka bude dosla u ZE!

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dobit cemo q od Grcke.Nerminovic je napisao/la:Sljedeca utakmica nam je najbitnija u kvalifikacijama, dobijemo Grcku i imamo pravo na jedan kiks...bio sam prosli put u Nikoziji i mogu vam reci da je paklena atmosfera, ako ih krene na teren i uz podrsku navijaca nece nimalo biti lako.
u sred Atine cemo ih natrpati sa 3 razlike, rijesavamo sve kad nam Grcka bude dosla u ZE!![]()

Grcka ce se borit za 1 mj upamti mi grcima nismo problem njima je problem Belgija.
Njihovi dueli ce odluciti o 1mj.
mislim da bi najbolje bilo igrati u formaciji 4-1-4-1 u stilu guardiole hah i to u ovom sastavu
BEGOVIĆ-VRANJEŠ,SPAHIĆ,ŠUNJIĆ,KOLAŠINAC-CIMIROT-HAJROVIĆ,PJANIĆ,TSS,VIŠĆA-DŽEKO, sad će se svi pitati zbog ćega hajrović, zato sto je nas najbrzi igrac i ne misli se ošutati izvana sto će nam biti jako bitno protiv grčke i jedan od rijetkih koji ima jak šut iz kojih se može doći do golova a i u defanzivi nije loš jer uvijek pomaže bekovima
BEGOVIĆ-VRANJEŠ,SPAHIĆ,ŠUNJIĆ,KOLAŠINAC-CIMIROT-HAJROVIĆ,PJANIĆ,TSS,VIŠĆA-DŽEKO, sad će se svi pitati zbog ćega hajrović, zato sto je nas najbrzi igrac i ne misli se ošutati izvana sto će nam biti jako bitno protiv grčke i jedan od rijetkih koji ima jak šut iz kojih se može doći do golova a i u defanzivi nije loš jer uvijek pomaže bekovima
joj hamo vidi mu glave
Upravo tako, djeca gledaju Grcku na rezultatima i usudjuju se reci 0:3 u AtiniSishar je napisao/la:
Grcka ce se borit za 1 mj upamti mi grcima nismo problem njima je problem Belgija.
Njihovi dueli ce odluciti o 1mj.

Grcka je jaka kao beton, pogotovo defanzivno, a uz to i selektorsko ime.
Kada bismo izvukli remi to bi bilo skoro pa idealno...a idealna bi naravno bila pobjeda. U slucaju pobjede bismo se nasli u situaciji da se opet borimo za prvo mjesto u grupi sa realnim sansama za isto zbog preostalih domacih tekmi s dva najjaca protivnika u grupi.
Ne vjerujem da Belgija moze 2x pobijediti defanzivnu Grcku, jednostavno im ne ide protiv takvih ekipa.
Ali o tom potom.
U Grckoj obavezno 451 s 2 trkaca u veznoj liniji, dakle cuvanje svoga gola a gore sta uradimo, a uradit cemo nesto u 90 minuta...samo da nas Mesa ne "pobijedi".
Kada bismo izvukli remi to bi bilo skoro pa idealno...a idealna bi naravno bila pobjeda. U slucaju pobjede bismo se nasli u situaciji da se opet borimo za prvo mjesto u grupi sa realnim sansama za isto zbog preostalih domacih tekmi s dva najjaca protivnika u grupi.
Ne vjerujem da Belgija moze 2x pobijediti defanzivnu Grcku, jednostavno im ne ide protiv takvih ekipa.
Ali o tom potom.
U Grckoj obavezno 451 s 2 trkaca u veznoj liniji, dakle cuvanje svoga gola a gore sta uradimo, a uradit cemo nesto u 90 minuta...samo da nas Mesa ne "pobijedi".
Koji smo mi pametnjakovici, prosli put u kvalifikacijama su nas razvalili sreca pa nas Begovic spasio u Atini, ako bod izvucemo to ce biti ko pobjeda. Ne znam vise sta Mesa izigrava budalu, daj ba 451 i zavrsimo vise s tim eksperimentima
Opstanak moramo izboriti
Sa pobjedom trebamo biti posebni strunjaci da ujebemo baraž a i prvo mjesto je u igri, bod je isto odličan, poraz nije kraj svijeta. Čak i da se izvede formacija koju priželjkujemo nije ni to garant za pozitivan rezultat
Nad tobom sunce najljepše sja
- ElCartel11
- Kontakt:
Oni jesu bili bolji od nas u Atini, ali nas nisu razvalili kako ti kazes (imali smo precku). Ako se moze reci koje koga razvalio u te 2 utakmice onda smo mi njih u Zenici, ne samo zbog rezultata, nego zbog pristupa igri i opcenito igrali smo na njihovoj polovini 70-75 min, kasnije smo se povukli jer smo imali vec 3:0 i onda su nam dali sretni gol pa je zavrsilo 3:1 na kraju.edinedin1 je napisao/la:Koji smo mi pametnjakovici, prosli put u kvalifikacijama su nas razvalili sreca pa nas Begovic spasio u Atini, ako bod izvucemo to ce biti ko pobjeda. Ne znam vise sta Mesa izigrava budalu, daj ba 451 i zavrsimo vise s tim eksperimentima
Samo treba pametno izabrati sastav slazem se sa 4-5-1 formacijom i nadam se, da barem jednog od ova 2 (Lulic, Visca) necemo gledati na tim pozicijama, jer jednostavno nisu za to (pogotovo Lulic).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Koga umjesto Lulića? Duljevića?ElCartel11 je napisao/la: Samo treba pametno izabrati sastav slazem se sa 4-5-1 formacijom i nadam se, da barem jednog od ova 2 (Lulic, Visca) necemo gledati na tim pozicijama, jer jednostavno nisu za to (pogotovo Lulic).
Nad tobom sunce najljepše sja
- Feldmarschall
- Kontakt:
442 451 je telefonski broj i nema nikakav uticaj na igru i rezutlat. Uloge onih 11 koji izađu na teren i kolektivni zadaci imaju. Problem je što BiH nema nijednu uigranu akciju u pozicionom napadu, što nema plan kako istrčati kontranapad po osvojenoj lopti, što se ne zna ko, kako i kada izlazi u presing, što se ne znamo braniti u postavljenoj odbrani kroz produžene intervale. Tu nije pitanje više ni kvalitete igrača koji to trebaju sprovesti na terenu i njihove mogućnosti mogu li to ili ne, jer nema se što sprovesti, pitanje je nepostojanja ideje, a za to je kriv isključivo jedan čovjek.
- ElCartel11
- Kontakt:
Almira Bekićapinoglavi je napisao/la:Koga umjesto Lulića? Duljevića?

Brez zayebancije koga god postavimo tu barem ce uputiti koji centarsut. Volio bi, da Hajrovic sakupi sto vise nastupa za Werder do te utakmice, pa nek on zauzme njegovo mjesto, a drugo krilo Milicevic pa da konacno imamo neke koristi od tih pozicija.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima li .neko.njihov igracki kadar,s cim.raspolazu ,tj gdje igraju njihovi.najbolji igraci?
http://www.transfermarkt.com/griechenla ... erein/3378ahmic je napisao/la:Ima li .neko.njihov igracki kadar,s cim.raspolazu ,tj gdje igraju njihovi.najbolji igraci?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Strasno se bojim ove ekipe. Odbrana im je sigurno jaca od nase, vezni red cvrst, solidan dok u napadu imaju covjeka u zivotnoj formi, Mitroglua. Bojim se da ce biti problema, plus najveca prednost na njihovoj strani - selektor.Rokoko87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/griechenla ... erein/3378ahmic je napisao/la:Ima li .neko.njihov igracki kadar,s cim.raspolazu ,tj gdje igraju njihovi.najbolji igraci?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- JavierBosnia
- Kontakt:
Siguran sam da na grke ide sa Dzekom i Djuricem u napadu, lijevo ostaje Lulic, a desno bi mogao i Hajrovic/Susic, mene Visca odavno nije nesto pokazao. MIlicevic isto dolazi u obzir. Ostalo je sve manje vise poznato
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma nema nista od toga da igramo sa dzekom i djuricem u pocetnoj. Ko prvo ne vjerujem da je mesa toliko lud da ponovo i u drugom gostovanju teskom igra sa dva napadaca, a ako i bude toliko lud onda ce to biti ibisevic. Djuric je igrao od pocetka protiv kipra jer u selektorovoj glavi pobjeda nije bilo uopce upitna i ocekivao je par golova bez obzira ko bio u napadu sa dzekom, a s obzirom da je solidan djuric bio protiv belgije (u odnosu na ostale igrace i ono sto je mogao) te prijasnje nastupe u kojima je uvijek opravdao onaj svoj ulazak na teren, nagradio ga je tim pocetnim sastavom. Ali djurica ne treba vise niko ocekivati u pocetnom osim mozda protiv gibraltara. Nemam ja nista protiv njega, cak mi je prirastao i srcu i jedan mi je od drazih ali to je realnost. A i nema smisla ni davati mu tolike sanse ispred ibisevica koji igra poprilicno fino ove sezone u svom timu.JavierBosnia je napisao/la:Siguran sam da na grke ide sa Dzekom i Djuricem u napadu, lijevo ostaje Lulic, a desno bi mogao i Hajrovic/Susic, mene Visca odavno nije nesto pokazao. MIlicevic isto dolazi u obzir. Ostalo je sve manje vise poznato
Sto se tice ovog drugog dijela i lulica, ako budemo opet nesto eksperimentisali i slali tina svena susica koji ne igra na krilu, necemo se dobro provesti ko ni protiv belgije. Pa cak ni taj hajrovic koji moze igrati lijevo (neko spomeno da je bolje da on igra lijevo nego lulic), ono malo sto igra to bude na desnoj strani uglavnom tako da ni to nije preveliko rjesenje. Takve stvari mozes isprobavati u utakmicama u kojima ces sigurno dobiti ili prijateljskim pa onda nakon nekog vremena ubaciti u praksu. Samo kod bosnje ima da u vaznim tekmama vjecito eksperimentisemo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Znači igramo sa svim već viđenim od igrača do formacije koji zajedno qurcu ne valjaju.Mislim da odlika svih velikih trenera i jesu hrabre odluke(kada kažem hrabre,ne mislim idiotske,nego realne).Bar jedno naše krilo treba zamjeniti ,prije Višću nego Lulića mijenjati sa Izetom ili Milićevićem-a što ne obadvojicu,špic samo jedan,odmah iza našeg špica bi dao šansu Tini,bar 45 min.u sredini sa Pjanom,ili Jajala ili Cimirota.Znači sredina Cimi-Mato,Pjana,Tino i krila Izeta ,Milija ili Lulu..imali bi dobar vezni red,relativno brz ,tehnički potkovan sa tim da se krila uvlače i u sredinu i igraju naravno po boku(po potrebi) ,bili bi opasni i u napadu...ja lično bi volio tako ...ali vjerovatno nema šanse...ni u najluđim snovima..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 12 okt 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.