JonSnow je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Ja bi volio da Bazdarevic krene sa 4-5-1 a da trio u sredini budu Pjanic- Cimirot-Milicevic. Mislim da bi i Tino mogao dobro odigrati ovu utakmicu. Defanzivno je bolji od Milicevica a Belgijanac je. Nerijetko upravo takvi igraci daju 150 % svojih mogucnosti.
Obrana kao i zadnju utakmicu.
Bokovi isti kao i protiv Estonije a Dzekson u vrh napada.
Vjerujem da ce se opet vrtiti price da novajlije nisu pozeljne i nece donijeti nista nova.
Nadam se da su neki forumasi vidjeli da je jedan dugo osporavani novajlija donio kvalitet vise u posljednjoj utakmici. Ako se potucemo sa njima i izgubimo sve 5.
Ne zelim vidjeti reprizu zadnjeg boravka u Belgiji i podcjenjivanja Pjanica koji je u toj utakmici bio zrtva krive postavke igre. Trebamo igrace koji ce trcati kao ludi u nadolazecem mecu. Trebamo i Dzeksona koji ce ih u najgorem slucaju natjerati da ga fauliraju na pozicijama u dometu Pjanica. Mi mozemo igrati sa njima ako bude sve slozeno kako treba. Sa bodom bi bio zadovoljan.
Slažem se. Svaki faul dometa 30 ili manje metara opasnost je za njihov gol bilo preko nabačaja ili izravno. Imamo strašne izvođače slobodnih udaraca i to moramo maksimallno koristiti. Mene je naše desne strane strah, niti je stabilna obrambeno niti je opasna u napadu, čim nanjuše krv samo će nas tu lupat a hvala bogu imaju igrače za takvo nešto. Ne znam, nisam optimist posebno akd se sjetim prošle godine u Briselu.
Da ti pravo kazem ja se ne bojim njihovih bokova koliko got to ludo zvucalo jer na njima igraju 2 ponajbolja bocna igraca na svijetu. Naravno dok stoje na bokovima ali kad udju u sredinu tu onda postaju prave napasti.
Prekid je nase oruzje i to strasno. Milicevic je takodjer strasan izvodjac prekida. Tino isto. Ipak ja bi prioritet okrenuo defanzivnom bloku srednjeg reda. Od toga sve pocinje i tu sve zavrsava.
Ja mislim da mi mozemo igrati protiv njih. Pogotovu kada oni nemaju dan a to i nije bas rijetkost. Ako ih krene bit ce tesko ali bitno je da se igra dize i da nas ne pregaze ako i budu imali taj famozni dan.
Wales ih u zadnje vrijeme dobro kaznjava i to sve suhom trkom. Jedino je to formula koja moze pomoci a sada napokon imamo igrace za nesto tako. Treba priznati da Bazdarevic ima puno zasluga za prosiren kadar. Iako je cesto kasnio i bio prestrasen da bi povukao potez korak prije.
Koliko smo se mrcvarili sa pojedinim igracima i tek ih je njihov klub izbacio iz rostera nase reprezentacije.
Valjda ce i to bolje raditi u buducnosti.