NBA 2K17
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K17
System req for NBA 2K17
OS: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
imas 32-bitni OS, eto sta je tvoj problem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa jel moguce nesto uraditi ili se mora imati 64-bitni?miki_92 je napisao/la:System req for NBA 2K17
ne, moras imati 64-bitni OS
Jel opet postoji neki editor da se povećaju GP points, pa da mogu poboljšati ove jadne skilove koje dobijem na početku MyPlayer 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Reci.MElloo je napisao/la:Ako iko igra Europa Universalis 4 nek se javi da ga pitam nesto

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš glupo, po pola sata gledam to i čekam da meč jedan odigram i dok dođe želja me prođe.miki_92 je napisao/la:ne moze, i mene to nerviraUnofficialpage je napisao/la:Ne postoji nikakav način da se može skipovat one priče u mycareer?
prosle godine si skoro sve mogao preskociti i na kraju pogledati ako zelis, ove godine ne moze

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da li ima reprezentacija? i nekih drugih formata takmičenja u MyLeague? ako mi neko može odgovoriti, hvala!
ako igras MyCareer offline da postoji trainer s kojim mozes dodati poene, ako igras online odgovor je i DA i NEMirsoNi je napisao/la:Jel opet postoji neki editor da se povećaju GP points, pa da mogu poboljšati ove jadne skilove koje dobijem na početku MyPlayer
postoji Limonov trainer s kojim mozes sebi mijenjati ocjene, patike i one dodatke, dati sebi sve bedzeve itd. ali prilikom svakog novog pokretanja MyCareer-a moras ovaj postupak ponoviti
i da, napomena da provjerite inbox od e-mail adrese s kojom ste se reg. jer 2k posalje link da se verifikuje akaunt za MyPlayer
E meni treba taj za offline, je li isti kao i za 2k16, onaj kineski, ako jeste onda mi ne moraš slati, taj si mi već objasniomiki_92 je napisao/la:ako igras MyCareer offline da postoji trainer s kojim mozes dodati poene, ako igras online odgovor je i DA i NE
postoji Limonov trainer s kojim mozes sebi mijenjati ocjene, patike i one dodatke, dati sebi sve bedzeve itd. ali prilikom svakog novog pokretanja MyCareer-a moras ovaj postupak ponoviti
i da, napomena da provjerite inbox od e-mail adrese s kojom ste se reg. jer 2k posalje link da se verifikuje akaunt za MyPlayer

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
za poeneMirsoNi je napisao/la:E meni treba taj za offline, je li isti kao i za 2k16, onaj kineski, ako jeste onda mi ne moraš slati, taj si mi već objasniomiki_92 je napisao/la:ako igras MyCareer offline da postoji trainer s kojim mozes dodati poene, ako igras online odgovor je i DA i NE
https://www.wemod.com/trainers/166/nba-2k17-trainer
a evo ti za bedzeve od Limona (ove godine sve je prevedeno na ENG) (tool aktiviras sa F1 kad si u Main Menu)
http://www.mediafire.com/download/2awcm ... 843enUS.7z
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Konačno stigla, draftovan na 10. Poziciji od Bucksa, igram sa Mirzom hehe. Ovo je za mene najsavrsenija igrica svih vremena.
Samo trebaće vremena da napucam igrača da bi mogao se nositi sa ostalim u parku. Salt je već na 90 Overall jbt. A ja na 60.
Anfernee 'Penny' Hardaway
Samo trebaće vremena da napucam igrača da bi mogao se nositi sa ostalim u parku. Salt je već na 90 Overall jbt. A ja na 60.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Salt nema vremena za grind, kupuje VCTracy3McGrady je napisao/la:Konačno stigla, draftovan na 10. Poziciji od Bucksa, igram sa Mirzom hehe. Ovo je za mene najsavrsenija igrica svih vremena.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
I ja mislim da je kupio, drugačije ne može nikako.
Jel i ti igraš na ps4?
Jel i ti igraš na ps4?
ja sam 6. pick u pelicansima sa davisom cinim twin towerseTracy3McGrady je napisao/la:Konačno stigla, draftovan na 10. Poziciji od Bucksa, igram sa Mirzom hehe. Ovo je za mene najsavrsenija igrica svih vremena.

maloprije sam zabio 22 poena u pobjedi 22:0

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA 2K17
Jel ti igraš na ps4?KK_Bosna je napisao/la:ja sam 6. pick u pelicansima sa davisom cinim twin towerseTracy3McGrady je napisao/la:Konačno stigla, draftovan na 10. Poziciji od Bucksa, igram sa Mirzom hehe. Ovo je za mene najsavrsenija igrica svih vremena.
Anfernee 'Penny' Hardawaya u parku rasturam i one po 85+
![]()
maloprije sam zabio 22 poena u pobjedi 22:0![]()
PC
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jbg. Svi ovi sto igraju na ps4 su preko bare, igramo ponekad zajedno ali je uvijek neko ne naspavan, ili ja ili oni. 

Smoove objasnio, stvar koja me daleko najvise nervira
i svake god. ide prica popravili smo help defense, qrac ste vi moj popravili
i svake god. ide prica popravili smo help defense, qrac ste vi moj popravili
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne znam je li bug ili nešto, ali upravo mi se desilo da Justicea u svlačionici intervjuišu, ali ne obični novinari nego igrači iz ostatka lige. Kelly Oubre Jr., RHJ iz Netsa itd. obučeni u dres Toronta. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.