Bolje da su dali Vogosci prava sa OI.
Nece Bosnjo meda bolan,dje ce on raditi nesta,a vikend

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Haj postavi sviju ti.Ja nisam nasao.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imate stream, ja gledam tako.
Nije problem stream nego to što televizija koja sebe naziva državnom nije u stanju osigurati prijenos mečeva i događaja u kojima nastupaju naši predstavnici kojih ima svega 11.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imate stream, ja gledam tako.
tuzlak1987 je napisao/la:Basic dodjoh vidjoh odoh
Ojjtuzlak1987 je napisao/la:Basic dodjoh vidjoh odoh
A 950 ih fino "lezi" u onom je.ebom rtv domu !miky_hz je napisao/la:Sta kaze subota neradni dan,nije se moglo uplatit![]()
Bolje da su dali Vogosci prava sa OI.
Nece Bosnjo meda bolan,dje ce on raditi nesta,a vikend
majstore hajde proslijedi linkrio_Ferdy88 je napisao/la:Evo ga se svađa sa sudijom
Jel se s cacom posvadjao ? http://rio2016.francetvsport.fr/videos/ ... 26365.html evo link, skinete Hola,prebacis na france i kopiras ovaj link.rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo ga se svađa sa sudijom
ne seri, daj mi obični link nađirio_Ferdy88 je napisao/la:Skinite browsec ili dotvpn addone za chrome i onda na cbc ili bbc i imate tamo sve. Pričao sam već o tome.
Nema običnog, samo ovako.legenda reala je napisao/la:ne seri, daj mi obični link nađirio_Ferdy88 je napisao/la:Skinite browsec ili dotvpn addone za chrome i onda na cbc ili bbc i imate tamo sve. Pričao sam već o tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.