Damir Mulaomerović
Re: Damir Mulaomerović
haha, mogao bi Damir ovako pocastit' i sarajevsku publiku :mrgreen:
Jest luuud
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
gdje se ovaj zadnji vraca? u visegrad?HankMoody je napisao/la:Vraćaju se i Teletović i Nurkić i Djedović.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ili ce do Bascarsije sa zenom, pa mozda pasos da i tamo izgubi, a da on ga vec nemaKK_Bosna je napisao/la:gdje se ovaj zadnji vraca? u visegrad?HankMoody je napisao/la:Vraćaju se i Teletović i Nurkić i Djedović.

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ja pročitah tako, možda sam nešto zayebao.KK_Bosna je napisao/la:gdje se ovaj zadnji vraca? u visegrad?HankMoody je napisao/la:Vraćaju se i Teletović i Nurkić i Djedović.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kaže Mulaomerović ako riješi administrativne probleme do kvalifikacija onda će igrati, postoji želja za povratkom u nacionalni dres.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
a administrativni problem nije da mu fali cips, vec se covjek odrekao naseg drzavljanstva i nema pravo da ga vrati, a da se ne odrekne njemackog... (ima samo jedna mogucnost, ali ona je 0,01%)Raonffa je napisao/la:Kaže Mulaomerović ako riješi administrativne probleme do kvalifikacija onda će igrati, postoji želja za povratkom u nacionalni dres.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Zar nakon sto se odreknes naseg drzavljanstva, poslije 5 godina imas pravo opet da ga vratis!?
Zadnja izmjena: R32, dana/u 24 maj 2016, 12:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Mia San Mia
Ma znam al' eto ako laže Mulaomerović onda lažem i jaKK_Bosna je napisao/la:a administrativni problem nije da mu fali cips, vec se covjek odrekao naseg drzavljanstva i nema pravo da ga vrati, a da se ne odrekne njemackog... (ima samo jedna mogucnost, ali ona je 0,01%)Raonffa je napisao/la:Kaže Mulaomerović ako riješi administrativne probleme do kvalifikacija onda će igrati, postoji želja za povratkom u nacionalni dres.

Očigledno da se želi odreći njemačkog državljanstva bar po Damirovoj priči, mada ni ja ne vjerujem u to al' eto.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kopao i rukama i nogama da dodje do svabskih papira, zajebo i lagao 3 miliona ljudi i sad da ga se odrekne? how yes noRaonffa je napisao/la:Ma znam al' eto ako laže Mulaomerović onda lažem i jaKK_Bosna je napisao/la:a administrativni problem nije da mu fali cips, vec se covjek odrekao naseg drzavljanstva i nema pravo da ga vrati, a da se ne odrekne njemackog... (ima samo jedna mogucnost, ali ona je 0,01%)Raonffa je napisao/la:Kaže Mulaomerović ako riješi administrativne probleme do kvalifikacija onda će igrati, postoji želja za povratkom u nacionalni dres.
Očigledno da se želi odreći njemačkog državljanstva bar po Damirovoj priči, mada ni ja ne vjerujem u to al' eto.

kopao i rukama i nogama da dodje do svabskih papira, zajebo i lagao 3 miliona ljudi i sad da ga se odrekne? how yes noKK_Bosna je napisao/la:Ma znam al' eto ako laže Mulaomerović onda lažem i jaRaonffa je napisao/la:a administrativni problem nije da mu fali cips, vec se covjek odrekao naseg drzavljanstva i nema pravo da ga vrati, a da se ne odrekne njemackog... (ima samo jedna mogucnost, ali ona je 0,01%)KK_Bosna je napisao/la:Kaže Mulaomerović ako riješi administrativne probleme do kvalifikacija onda će igrati, postoji želja za povratkom u nacionalni dres.

Bicakcic je zadrzao njemacko, kada je ponovo vratio nase drzavljanstvo.KK_Bosna je napisao/la:a administrativni problem nije da mu fali cips, vec se covjek odrekao naseg drzavljanstva i nema pravo da ga vrati, a da se ne odrekne njemackog... (ima samo jedna mogucnost, ali ona je 0,01%)Raonffa je napisao/la:Kaže Mulaomerović ako riješi administrativne probleme do kvalifikacija onda će igrati, postoji želja za povratkom u nacionalni dres.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa i ja koliko znam to je moguce, nakon sto se odreknes naseg zarad drugog, nakon 5 godina, mozes dobiti i nase drzavljanstvo ponovo, pored drugog.
Mia San Mia
Kolsainac takodje se nije odrekao njemackog pasosa. Za sportiste postoje olaksice kada je to u pitanju, za razliku od hajmo reci normalnog civila.R32 je napisao/la:Pa i ja koliko znam to je moguce, nakon sto se odreknes naseg zarad drugog, nakon 5 godina, mozes dobiti i nase drzavljanstvo ponovo, pored drugog.
To je tih 0,01%emir79 je napisao/la:Bicakcic je zadrzao njemacko, kada je ponovo vratio nase drzavljanstvo.KK_Bosna je napisao/la:a administrativni problem nije da mu fali cips, vec se covjek odrekao naseg drzavljanstva i nema pravo da ga vrati, a da se ne odrekne njemackog... (ima samo jedna mogucnost, ali ona je 0,01%)Raonffa je napisao/la:Kaže Mulaomerović ako riješi administrativne probleme do kvalifikacija onda će igrati, postoji želja za povratkom u nacionalni dres.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la: To je tih 0,01%

Ode procenat u neku stvar...emir79 je napisao/la:bhsport je napisao/la: To je tih 0,01%![]()
![]()
, ima i Kola, mora dici na 0,02%
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Mrsko mi sada traziti, nekada sam ranije objasnjavao na temi Nihadovoj... Nihad je jedna prica, a Kolasinac i Bicakcic su druga, ovisno o tome gdje si rodjen, koliko si proveo vremena u nekom periodu u Njemackoj itd itd, pruza ti se mogucnost dvojnog drzavljanstva ili ne. Kod Nihada koliko ja znam ti uslovi ne postoje, jer da postoje, on bi to sigurno uradio pri apliciranju za njemacko drzavljanstvo. Doduse, mozda se sta zakon mjenjao, mada sumnjam.emir79 je napisao/la:Kolsainac takodje se nije odrekao njemackog pasosa. Za sportiste postoje olaksice kada je to u pitanju, za razliku od hajmo reci normalnog civila.R32 je napisao/la:Pa i ja koliko znam to je moguce, nakon sto se odreknes naseg zarad drugog, nakon 5 godina, mozes dobiti i nase drzavljanstvo ponovo, pored drugog.
Sto se tice toga sto navodis za sportase, olaksice se vezu samo za postupak sticanja drzavljanstva u vidu da neke uslove ne moras ispunjavati ili da ih moras samo djelimicno ispunjavati, a te olaksice se - koliko ja znam - ne odnose na pravo zadravanja maticnog drzavljanstva. U austrijskom zakonu je tako, a siguran sam da je i u njemackom, jer sam to vec jednom detaljno gledao, a i zakoni su im poprilicno slicni.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
KK_Bosna je napisao/la:a administrativni problem nije da mu fali cips, vec se covjek odrekao naseg drzavljanstva i nema pravo da ga vrati, a da se ne odrekne njemackog... (ima samo jedna mogucnost, ali ona je 0,01%)Raonffa je napisao/la:Kaže Mulaomerović ako riješi administrativne probleme do kvalifikacija onda će igrati, postoji želja za povratkom u nacionalni dres.
vidio sam ga na zadnjoj tekmi u Bambergu,kada sam ga pitao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.