TakođerMrHc je napisao/la:Ja bi zelio kupiti Manager ..... ne planiram ga igrati on - line pa hajde da ne citam sve postove uputite me malo !!!
LP
Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2016
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
PA gdje si Toxy kuco staraToxicity je napisao/la:TakođerMrHc je napisao/la:Ja bi zelio kupiti Manager ..... ne planiram ga igrati on - line pa hajde da ne citam sve postove uputite me malo !!!
LP
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- franklampard8
- Kontakt:
Mozes staviti opcenito sve igrace iz FK Sarajevo i juniore sve. Ne pojedinacno, nego da vidimo sta sve ima.Rahma je napisao/la:Hahaha, da ima pretjerano dobre ocjene
Ako vam treba SS nekog igraca javite, postaviti cu vam
1946
Frajer na https://www.facebook.com/Fm2015Bosna/?fref=ts od 2013 prodaje. Čitao sam mu zid prije nego što sam uzeo igru i svi ga fale. Sada dal' je neko imao problema ne znam, ali ja sam od uplate čekao pola sata na instalaciju. Sve ok prošlo.Toxicity je napisao/la:TakođerMrHc je napisao/la:Ja bi zelio kupiti Manager ..... ne planiram ga igrati on - line pa hajde da ne citam sve postove uputite me malo !!!
LP
I ja sam kupio fm15 kod njega i stvarno je sve proteklo bez problema, mogu ga samo preporuciti.LvG je napisao/la:Frajer na https://www.facebook.com/Fm2015Bosna/?fref=ts od 2013 prodaje. Čitao sam mu zid prije nego što sam uzeo igru i svi ga fale. Sada dal' je neko imao problema ne znam, ali ja sam od uplate čekao pola sata na instalaciju. Sve ok prošlo.Toxicity je napisao/la:TakođerMrHc je napisao/la:Ja bi zelio kupiti Manager ..... ne planiram ga igrati on - line pa hajde da ne citam sve postove uputite me malo !!!
LP
Nakon dvije sezone prešao iz Intera u City ..
Ako mi vjerujete dobio budzet 397 miliona
Ako mi vjerujete dobio budzet 397 miliona
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja se izvinjavam zbog off topic, da li postoji stranica na kojoj mogu provjeriti da li bih mogao instalirati fm16 na laptop, ne razumijem se nešto u konfiguracije :/
takođerToxicity je napisao/la:TakođerMrHc je napisao/la:Ja bi zelio kupiti Manager ..... ne planiram ga igrati on - line pa hajde da ne citam sve postove uputite me malo !!!
LP
http://www.systemrequirementslab.com/cyrijunioR je napisao/la:Ja se izvinjavam zbog off topic, da li postoji stranica na kojoj mogu provjeriti da li bih mogao instalirati fm16 na laptop, ne razumijem se nešto u konfiguracije :/
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Poz MrHc i Zeka, evo ja sam kontaktirao ovog @Jopu i stvarno je sve ekstra odradjeno, instalirao mi je beta verziju i sad samo čekam full pa će mi i to update, preporučujem suradnju 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
uvedem tim iz 3 njemacke lige u drugu ligu i dobijem ponude od Barce i Juventusa da ih preuzmem 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Nadam se da si odbiophily je napisao/la:uvedem tim iz 3 njemacke lige u drugu ligu i dobijem ponude od Barce i Juventusa da ih preuzmem
jopaa7 je napisao/la:Nadam se da si odbiophily je napisao/la:uvedem tim iz 3 njemacke lige u drugu ligu i dobijem ponude od Barce i Juventusa da ih preuzmem
pa normalno da sam ih odbio, uprava presretna
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Rahma je napisao/la:Koji si tim uveo, ako smijemo znati?
SV Wehen
dobio ih na "Pick a Team for Me", tako sam poceo vecinu menadzera odigram sezonu ili dvije dok se ne naviknem, pa tek onda uzmem neki tim po svojoj volji
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ima li neko prijedlog za tim na FM , totalno sam u banani hahaha
"We need to suffer. And we need to fight."
http://fmbosnia.net/index.php?board=26.0 , prelistaj, pa koji ti odgovara uzimaj 
Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.