BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FliX
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la FliX » 07 sep 2015, 11:57

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:pa ne, ono realno, gotovo je :(....zar neko od vas stvarno jos vjeruje u baraz? nema sanse da mi pobjedimo "**** Lobby"!! potplatice oni belgiju, tako sto ce odigrati X !!! steta, velika steta :( umjesto ovom grupom da se prosetamo :(
Pa ako mi dobijemo Velsa nek nas savez premira Belgijance da dobiju Izrael :lol: i gorova prica..
inter1 je napisao/la:Trebalo bi gurnut u vatru onog malog iz zelje - Hadziahmetovica. Moze trcat, brzi od ostalih, zna lopte I sto je najvaznije izuzetno smiren momak.
Ne znam, nije mi se nesto pokazo protiv Mladosti Doboj Kakanj. Vidjet cemo ga protiv Slobode, pa ako i ne bude napravio prevagu na terenu ipak Sloboda je druga. Hajd ako bude u avazovom sportu ocjenjen sa Slobodom sa 5,5 moze na klupu repke, sa 6 vec mozemo pricati i za prvi sastav. Bude li 5 i nize ne spominji ga vise!

Hajmo malo optizma. Cijele kvalfikacije smo peti u grupi od sinoc smo cetvrti :clap: :clap: :clap:

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 07 sep 2015, 12:01

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:gotovo je momci,imam veliki osjecaj da ce vels dobiti u zenici, pobjedice nas 1-0 ili 2-1........ :( gotovo je :( valja opet gledati prvenstvo na ekranu i navijati za njemacku ili austriju :(
Imao si osjecaj i da cemo mlatnuti Belgiju pa vidjeli smo kako prodje, ako cemo strahovati od Velsa kod kuce bez obzira sto su ispred nas na tabeli i ne trebamo u baraz.

Ja opet vjerujem u 6 bodova do kraja i kiks Izraela mozda cak i protiv Kipra, a ako ne Belgija ce ih mlatnuti, jer je svemirski brod za njih.

inter1
Kontakt:

Post Postao/la inter1 » 07 sep 2015, 12:29

Nisam Zeljovac. Sa Tuzlanskog kantona sam. I ovo sam rekao na osnovu evropskih utakmica zelje, jer prvenstvo nisam gledao. Gore BH sport pomenu Cimerota, kolko znam povrijedjen je. Dobro mozda je prerano za njega, i mozda je prebitna utakmica da se on stavi. Uostalom igramo na Bilinom Polju, teren je mali pa vise dolazi do izrazaja tehnika nego trka, tako da Medo ili Vrancic to mogu pokusat pokrit. Mislim da propustamo priliku dat sansu ekstra talentima u pravo vrijeme, i tako im pomoci i kroz reprezentaciju da udju u izlog velikih evropskih klubova. Nakon par dobrih utakmica u evropi trebao je dobiti poziv, isto kao sto je Asmir Suljic trebao dobiti poziv kad je Sarajevo odigralo par dobrih partija a on bio najbolji igrac. Mozda bi se Asmir tada mogao ostvariti transfer u neki bolji klub od nekog iz madjarske lige. Nakon sto prodju evropske utakmice nasu premier ligu niko vise ne gleda, i normalno je da nam igraci idu za sicu, u madjarsku, poljsku, tursku. Razumijem da sad nije vrijeme da se eksperimentise, samo kazem da bi se politika trebala mijenjat, kad vidis da ne neko extra talenat stisni "damu" daj mu sansu.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 sep 2015, 12:40

inter1 je napisao/la:Nisam Zeljovac. Sa Tuzlanskog kantona sam. I ovo sam rekao na osnovu evropskih utakmica zelje, jer prvenstvo nisam gledao. Gore BH sport pomenu Cimerota, kolko znam povrijedjen je. Dobro mozda je prerano za njega, i mozda je prebitna utakmica da se on stavi. Uostalom igramo na Bilinom Polju, teren je mali pa vise dolazi do izrazaja tehnika nego trka, tako da Medo ili Vrancic to mogu pokusat pokrit. Mislim da propustamo priliku dat sansu ekstra talentima u pravo vrijeme, i tako im pomoci i kroz reprezentaciju da udju u izlog velikih evropskih klubova. Nakon par dobrih utakmica u evropi trebao je dobiti poziv, isto kao sto je Asmir Suljic trebao dobiti poziv kad je Sarajevo odigralo par dobrih partija a on bio najbolji igrac. Mozda bi se Asmir tada mogao ostvariti transfer u neki bolji klub od nekog iz madjarske lige. Nakon sto prodju evropske utakmice nasu premier ligu niko vise ne gleda, i normalno je da nam igraci idu za sicu, u madjarsku, poljsku, tursku. Razumijem da sad nije vrijeme da se eksperimentise, samo kazem da bi se politika trebala mijenjat, kad vidis da ne neko extra talenat stisni "damu" daj mu sansu.
Teren je "normalan"... jednakih dimenzija kao npr Camp Nou, Old Trafford, idr..

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 07 sep 2015, 12:45

:bih: Ja sam takodje optimista po pitanju sljedecih utakmica al najiskrenije se bojim te tekme izmedju Belgije i Izraela... Gledao sam i tekmu njihovu protiv Velsa i vjeruj te meni tu nesto smrdi... Mada sam siguran ako bi oni otisli u baraz a ne mi da nemaju sanse proci jer su slaba reprenzetacija.... Mi smo sinoc odigrali pametno izuzev Mumetove gluposti al desi se to i boljim igracima od njega.... Dzeko je jos jednom dokazao da je najvece Bosansko blago i uvijek Kazem. Cast svim drugim igracima i prije a i sada al Edin Dzeko je definitivno najbolji igrac u istoriji Bosanskog fudbala... Jedino sto bi zamolio sve vas gledaj te malo pozitivnije na svu ovu situaciju jer mi nemamo razlog za strah ako se bude posteno igralo na svim tekmama.... sto posto sam siguran da cemo dobiti Vels a i Kipar... Pozdrav za sve one koji vole BiH...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 sep 2015, 12:48

U grupi smo sa belgijom, welsom koji ima 2 i po igraca, izraelom kojem najbolji girac u njihovj ligi, kiprom koji je medju najslabijiem repkama evrope i andorom...idu tri od sest i mi se patimo i strepimo. Nismo ni zasluzil ida idemo
=\_1921_/=

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 07 sep 2015, 12:53

invincible1921 je napisao/la:U grupi smo sa belgijom, welsom koji ima 2 i po igraca, izraelom kojem najbolji girac u njihovj ligi, kiprom koji je medju najslabijiem repkama evrope i andorom...idu tri od sest i mi se patimo i strepimo. Nismo ni zasluzil ida idemo
Salis se :lol: :lol: :lol: Pa Vels ok.. Ljudi imaju 'jednog' igraca, ali taj igrac vrijedi ko dvije nase kompletne reprezentacije.
A sto se tice Belgije, ti nisi normalan ako mislis da njih nose 2 igraca na grbaci :lol: Ljudi su mozda najkompletnija reprezentacija na svijetu. Nisu igracki najjaci ali su najkompletniji to je sigurno. I reci da se mi trebamo prosetati kroz tu grupu je suludo, jer smo mi jos miljama daleko od Belgije.

U tekmi protiv Velsa moze biti svasta. Kod njih se nikad ne zna. Mi im uzmemo bod u gostima, onda oni puknu onakvu Belgiju. Iskreno nisam uopste optimista, ali bi volio da odemo u baraz samo zbog Mese. Da dokaze onoj telecoj glavurini ko je pravi selektor.
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 07 sep 2015, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 sep 2015, 12:54

invincible1921 je napisao/la:U grupi smo sa belgijom, welsom koji ima 2 i po igraca, izraelom kojem najbolji girac u njihovj ligi, kiprom koji je medju najslabijiem repkama evrope i andorom...idu tri od sest i mi se patimo i strepimo. Nismo ni zasluzil ida idemo
Belgija je drugi svijet za nas, realno je da smo se trebali boriti sa Walesom za drugo mjesto jer oni nisu nimalo igrački slabija reprezentacija od nas. Imaju dvije svjetske klase Ramseya, Balea, kapiten Williams je ujedno i kapiten Swansea, Taylor igra za Swansea, Davies je lijevi bek Tottenhama, Allen igra u Liverpulu (istina više je na klupi) a ostali manje više nastupaju u Championshipu al' svejedno nismo mi neka sila za njih iako bih morali uzimati ako ništa na to iskustvo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 sep 2015, 12:56

theboss_RD07 je napisao/la:
Salis se :lol: :lol: :lol: Pa Vels ok.. Ljudi imaju 'jednog' igraca, ali taj igrac vrijedi ko dvije nase kompletne reprezentacije.
A sto se tice Belgije, ti nisi normalan ako mislis da njih nose 2 igraca na grbaci :lol: Ljudi su mozda najkompletnija reprezentacija na svijetu. Nisu igracki najjaci ali su najkompletniji to je sigurno. I reci da se mi trebamo prosetati kroz tu grupu je suludo, jer smo mi jos miljama daleko od Belgije.

U tekmi protiv Velsa moze biti svasta. Kod njih se nikad ne zna. Mi im uzmemo bod u gostima, onda oni puknu onakvu Belgiju. Iskreno nisam uopste optimista, ali bi volio da odemo u baraz samo zbog Mese. Da dokaze onoj telecoj glavurini ko je pravi selektor.
Ma blegiaj je drugi svijet za 80% evrope niste me dobro shvatili :D ovo za 2ipo igraca je upucneno velsu :D
=\_1921_/=

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 sep 2015, 13:00

FaraonTM je napisao/la:Belgija je drugi svijet za nas, realno je da smo se trebali boriti sa Walesom za drugo mjesto jer oni nisu nimalo igrački slabija reprezentacija od nas. Imaju dvije svjetske klase Ramseya, Balea, kapiten Williams je ujedno i kapiten Swansea, Taylor igra za Swansea, Davies je lijevi bek Tottenhama, Allen igra u Liverpulu (istina više je na klupi) a ostali manje više nastupaju u Championshipu al' svejedno nismo mi neka sila za njih iako bih morali uzimati ako ništa na to iskustvo.
Objasnio.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 07 sep 2015, 13:03

invincible1921 je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:

Ma blegiaj je drugi svijet za 80% evrope niste me dobro shvatili :D ovo za 2ipo igraca je upucneno velsu :D
Ah taj zarez.. :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 sep 2015, 13:03

u dilemi sam koga umjesto Bešića, Vrančića ili Hadžića, al' s obzirom da će Wales igrat' iza lopte, bolje Vrančić, također, vjerovatno bih ubacio Zukanovića umjesto Sea, te Šunjića umjesto Ogija četalja, sve ostalo je dobro poznato

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2015, 13:04

Aaajmo biti pozitivni, makar nismo vise na 5. mjestu :rol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 sep 2015, 13:10

Ma realno besic nam je je.bo nanu i to zestoko...farer nas je spasio od porazau Welsu i Belgije u zenici...bejla je ugasio na otoku, a protiv blegje zaustaio par opasnih kontri

Volio bi da dobijemo logicno, ali prije mislim da ce bit nasi napadi i kontra velsa BUM ...cao euro
=\_1921_/=

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 sep 2015, 13:12

Begović

Mujdža Šunjić Spahić Kolašinac

Pjanić Zukanović

Višća Vrančić(Medunjanin) Lulić

Džeko

ili...

Begović

Mujdža Šunjić Spahić Kolašinac

Višća Pjanić Vrančić Lulić

Džeko Ibišević
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 07 sep 2015, 13:13

Ma nista nije gotovo.Dobicemo i Vels i Kipar.Bolji smo mi od njih i to ce biti rjeseno siguran sam...
Iskreno mene brine tekma Belgija -Izrael.Nece se Belgija kockati s imenom igrace na pobjedu.Ali sigurno je jedno i tog me strah.
Samo molim Boga da ne odmaraju najbolje igrače.Najviše ce me interesovati jedno.Sastav Belgije zadnje kolo...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 sep 2015, 13:19

Ma mi smo puno bolji sa jednim napadacem....to je najbolje moglo da se vidi u pripremama za SP
=\_1921_/=

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 07 sep 2015, 13:20

slobodnjak je napisao/la:Ma nista nije gotovo.Dobicemo i Vels i Kipar.Bolji smo mi od njih i to ce biti rjeseno siguran sam...
Iskreno mene brine tekma Belgija -Izrael.Nece se Belgija kockati s imenom igrace na pobjedu.Ali sigurno je jedno i tog me strah.
Samo molim Boga da ne odmaraju najbolje igrače.Najviše ce me interesovati jedno.Sastav Belgije zadnje kolo...
Odmarali ne odmarali mogu sastavit tri ekipe od kojih je svaka bolja od Izraela. Konkurencije u timu im je strašna i svaka zamjena će htjeti da iskoristi svoju šansu, nema brige.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 07 sep 2015, 13:22

slobodnjak je napisao/la:Ma nista nije gotovo.Dobicemo i Vels i Kipar.Bolji smo mi od njih i to ce biti rjeseno siguran sam...
Mislim i ja, jer mi uvijek kada smo ranjeni odigramo najbolje!!
Nasa prednost nad Walesom su dimenzije stadiona koje su bitno manje od onih na kojima igraju Welsani, oni su trkacka repka i njema ne pase mali stadion...
Kada oni nisu uspjeli dati gol Izraelu ja se ne sikiram, njih ne treba napadati, njih treba pustiti da malo igraju jer to oni ne znaju bas dobro, kruti su !!!
Izraelci su to dobro prostudirali, pustili ih da oni vode igru a vidjeli smo kako zavrsi kada oni trebaju voditi kolo...
Belgija ih je napala i popusila...
Mesa pamet u glavu, poceo si kenjati pravo !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 07 sep 2015, 13:38

Mesa ako krene sa 2 vezna tj.u formaciji 4 4 2 izvrsit ce samoubistvo i u startu izgubit utakmicu.Pa sinoc protiv Andore nasa igra je bila ocajna i svodila se samo na krila i ubacivanja sa strane a to nam je moglo proci zato sto je u pitanju bila Andora.U "danasnjem" fudbalu niti jedna ekipa ne igra sa 2 klasicna napadaca a mislim da je Mesa dovoljno inteligentan da ne stavi to opet(Andora je druga stvar pa mu je to moglo proci)

Besic nam je stvarno zakomplikovao situaciju znajuci da ce Wales doci u Zenicu igrajuci na kontre ili u prevodu na Bale-a.Jedini igrac u nasoj repki koji ga moze zaustavit(i koja ga je zaustavljao)sad nece moci igrat jer je napravio retardiranu glupost.Stvarno ne znam koga ce Mesa odabrat da nam bude zadnji vezni,ali ko god to bude od njega ce nam dosta zavisiti.Samo bi sa Pjanicem volio vidjeti Vrancica jer momak je sigurno kreativniij od Medunjanina a to nam je strasno potrebno u sljedecoj utakmici,ostalo ce biti vjerovatno sve isto kao do sada.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, KrajinaKing, MrPink i 10 gostiju.