Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Trpajte na City kvota 13 ahahhahaha stavljajte kuću i okućnicu
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ko ima nek' stavi i auto i vikendicu.reLo je napisao/la:Trpajte na City kvota 13 ahahhahaha stavljajte kuću i okućnicu
Danas je neko piso igrati tu 1x al' ga men'sčini niko nije skont'o ozbiljno.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
-
- Kontakt:
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ili pak do sutraHass je napisao/la:Za 102 marke st.pauli-fortuna pm3.
Pauza do lige prvaka

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jbg,dosadno mi,pa moram i ja malo podyebavat',ha ya. 

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Čekaj je l' to ovaj što se neki dan u Boga zakleo da neće više nikad odigrat kladionicu? 

ebote jesi ti glup ili se praviszgmiky je napisao/la:pa valjda si sam svoj gazda i gazda svog novčanika, nema šanse da te neko navuče na nešto što ti nećeš, barem bi tako trebalo biti, a pogotovo da se zavališ tako
na kraju 2-2

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ne dirajte @Hass-a, bacit ću vam bombu. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Covjece meni naleti navucem se na kladionicu 20 dana svaki dan listic,dva onda dodje mjesec i po ne odigram tiket al poslije ovih padova lagano treba fatat se odmora
-
- Kontakt:
I uplate sve pare od uzineoskarboy je napisao/la:ebote jesi ti glup ili se praviszgmiky je napisao/la:pa valjda si sam svoj gazda i gazda svog novčanika, nema šanse da te neko navuče na nešto što ti nećeš, barem bi tako trebalo biti, a pogotovo da se zavališ tako
na kraju 2-2naravno da necu poletit na to al ima masa djece ovde koja to cita i onda poleti i stavi na city

Po mogucnosti odmor na Havaje ili Maldive, al kad skontamo sutra da nema nista od toga valja listic uplatit da se ima sta pratit da brze dan prodjebojler je napisao/la:Covjece meni naleti navucem se na kladionicu 20 dana svaki dan listic,dva onda dodje mjesec i po ne odigram tiket al poslije ovih padova lagano treba fatat se odmora

Zadnja izmjena: TomBrajder, dana/u 06 apr 2015, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko flop utakmice ubjedljivo
- Consigliere
- Kontakt:
U kojoj kafani radis?Hass je napisao/la:Jbg,dosadno mi,pa moram i ja malo podyebavat',ha ya.
City

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Miky care,ne troši živce na rasprave,jbmu 
Ne branim niti napadam bilo koga,ali ne treba nasjedat na fore tipa: MAXBET,ALL IN,ULOŽI IMANJE itd.
Pa jbo ga niste valjda maloumni

Ne branim niti napadam bilo koga,ali ne treba nasjedat na fore tipa: MAXBET,ALL IN,ULOŽI IMANJE itd.
Pa jbo ga niste valjda maloumni

- fanatic1991
- Kontakt:
Tacno neko napisa CasperreLo je napisao/la:Džeko flop utakmice ubjedljivo

A sad baci se Yaya ganja penal pa za ono ne moze u kantonalnoj ligi dobit penal XD
EDIT
E sad cist penal za city XD
Zadnja izmjena: fanatic1991, dana/u 06 apr 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
- Kontakt:
Ima izgleda i takvihHass je napisao/la: Pa jbo ga niste valjda maloumni
E ljudi ajde da se malo raspricamo kakva su vasa iskustva sa kladionicom al u kriznim situacijama tipa nesto vam treba za nesto pa ste dobili i tako to , ja sam sa kladionicom blago receno u srednjem minusu ne drasticno al def u minusu al ja msm da sam jedini lik kojem je kladionica dobro dosla
necete mi vjerovat al svaki put al baš svaki kad mi je za nesto trebalo dobio sam pare , prije 3,4 godine pred novu godinu fali mi 50 km da slavim dobijem naleti mi trebamo na party ja slab dobijem 30,40 maraka , kao i knjige za fakultet prosli semestar citav skripte knjige ovo ono sve kladara 

Bra'o društveni parazit,čuvaš mi leđa,to je pravi forumaš 
@Consigliere,što pitaš.
@reLo,ti izgleda baš uživaš provocirati druge

@Consigliere,što pitaš.

- Consigliere
- Kontakt:
Beze, znam dobro grad pa...Hass je napisao/la: @Consigliere,što pitaš.![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Ne zamjeri, sve je to dobronamjernoHass je napisao/la:Bra'o društveni parazit,čuvaš mi leđa,to je pravi forumaš
@Consigliere,što pitaš.

-
- Kontakt:
Ja sam ratu od ekskurzije u srednjoj prokocko(oko 300km), rekao da sam platio, kad sam drugu ratu uzeo da platim i to sve odma all in na tiket bacio i sreca proslo i uspio sam da odma sve platim i bez problema u Spanijubojler je napisao/la:E ljudi ajde da se malo raspricamo kakva su vasa iskustva sa kladionicom al u kriznim situacijama tipa nesto vam treba za nesto pa ste dobili i tako to , ja sam sa kladionicom blago receno u srednjem minusu ne drasticno al def u minusu al ja msm da sam jedini lik kojem je kladionica dobro doslanecete mi vjerovat al svaki put al baš svaki kad mi je za nesto trebalo dobio sam pare , prije 3,4 godine pred novu godinu fali mi 50 km da slavim dobijem naleti mi trebamo na party ja slab dobijem 30,40 maraka , kao i knjige za fakultet prosli semestar citav skripte knjige ovo ono sve kladara

ahahahah a sad kad ti nako treba usput karna nemos dobit hahahahTomBrajder je napisao/la:Ja sam ratu od ekskurzije u srednjoj prokocko(oko 300km), rekao da sam platio, kad sam drugu ratu uzeo da platim i to sve odma all in na tiket bacio i sreca proslo i uspio sam da odma sve platim i bez problema u Spanijubojler je napisao/la:E ljudi ajde da se malo raspricamo kakva su vasa iskustva sa kladionicom al u kriznim situacijama tipa nesto vam treba za nesto pa ste dobili i tako to , ja sam sa kladionicom blago receno u srednjem minusu ne drasticno al def u minusu al ja msm da sam jedini lik kojem je kladionica dobro doslanecete mi vjerovat al svaki put al baš svaki kad mi je za nesto trebalo dobio sam pare , prije 3,4 godine pred novu godinu fali mi 50 km da slavim dobijem naleti mi trebamo na party ja slab dobijem 30,40 maraka , kao i knjige za fakultet prosli semestar citav skripte knjige ovo ono sve kladara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.