Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa mu eto Varane poserem ga, Koscienly Bog i batina.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fino igra Debushy...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
onaj iz liverpoola i Koss su morali igrat štopere danas...kako samo Hummels otrese Varane-a
A.F.C. Bournemouth!
Arsenal Complete Signing Of Highly-Rated Goalkeeper
Arsenal have upset Liverpool after beating them to the signing of highly-rated goalkeeper Hugo Keto from HJK Helsinki.
The 16-year-old – who’s believed to be a boyhood Liverpool fan – spent time with the Merseysiders on loan last season and played a number of youth team matches for the club.
Liverpool chiefs expected Keto to return to Anfield this summer to continue to train with them ahead of a permanent move.
However, Arsenal have hijacked the deal and the Finland Under-19 international has now signed a three-year deal at the Emirates after passing his medical this week.
The photo below shows Keto at the Arsenal training ground shortly after signing his scholarship forms. The youngster stands at 6ft 3inches and is known for his excellent reflexes and shot stopping, and he’s certainly an exciting prospect for the future.
He becomes the second addition to our youth academy following on from the signing of Ben Sheaf earlier this week.

Arsenal have upset Liverpool after beating them to the signing of highly-rated goalkeeper Hugo Keto from HJK Helsinki.
The 16-year-old – who’s believed to be a boyhood Liverpool fan – spent time with the Merseysiders on loan last season and played a number of youth team matches for the club.
Liverpool chiefs expected Keto to return to Anfield this summer to continue to train with them ahead of a permanent move.
However, Arsenal have hijacked the deal and the Finland Under-19 international has now signed a three-year deal at the Emirates after passing his medical this week.
The photo below shows Keto at the Arsenal training ground shortly after signing his scholarship forms. The youngster stands at 6ft 3inches and is known for his excellent reflexes and shot stopping, and he’s certainly an exciting prospect for the future.
He becomes the second addition to our youth academy following on from the signing of Ben Sheaf earlier this week.

Pocelo je.
Vraćaju nam se Giroud i Kos. Nadam se da neće I debuši sa njima 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pojedinci ovdje Auriera previse hvale, a kude Debushya iako momak uopce nije los igrac. Zapravo daleko od toga. Makar na SP nije podbacio, Sagna mu je zamjena, a Wenger je istog molio za ostanak.
@BABADZO, šta sam ja napisao da ispada kao nebuloza...
Arsenal je firma, elem, ta firma mora imati neku strategiju u poslu kad nabavlja novu "robu"(igrače)... znači, menadžer daje nalog timu istraživača kakvu robu da traži, taj tim istraživača (skauti) istražuje tržište (prikupljaju podatke o igračima) i kad to selektiraju dolaze pred menadžera sa konkretnim podacima... i onda se odlučuje o tome za koga će se poslati ponuda, kolika maximalna cijena će se dati za određenog igrača... ne znam šta tu nije jasno...
možda je arsenal to već ima spremno, te možda ja griješim, ali ne razumijem šta se čeka sa tim pojačanjima, kao Pumin ugovor stupa na snagu 10.7.? pa nek igrač potpiše ugovor, a sliku u Puminom dresu objavi kad izađe oficijelni dres...
uvijek se zadnji pojačavamo
Arsenal je firma, elem, ta firma mora imati neku strategiju u poslu kad nabavlja novu "robu"(igrače)... znači, menadžer daje nalog timu istraživača kakvu robu da traži, taj tim istraživača (skauti) istražuje tržište (prikupljaju podatke o igračima) i kad to selektiraju dolaze pred menadžera sa konkretnim podacima... i onda se odlučuje o tome za koga će se poslati ponuda, kolika maximalna cijena će se dati za određenog igrača... ne znam šta tu nije jasno...
možda je arsenal to već ima spremno, te možda ja griješim, ali ne razumijem šta se čeka sa tim pojačanjima, kao Pumin ugovor stupa na snagu 10.7.? pa nek igrač potpiše ugovor, a sliku u Puminom dresu objavi kad izađe oficijelni dres...
uvijek se zadnji pojačavamo

- frankqqqqq
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Debuchy je za klasu bolji igrac od Sagne...bice on pojacanje ako dodje.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
citam sada da real zeli da proda di mariu,,khediru,i moratu,,cijena di marie koju real zahtjeva je 50mil eura,,ali je zanimljivo da za khediru traze 20mil eura,,zato mi se cini neogicno da je wenger poslao kao 30mil tesku ponudu,,jer poznavajuci wengera realnije je da je poslao ponudu od 12 mil ili slicno za igraca koji vrijedi 20mil i za kojeg klub trazi toliko,,nista mi nije jasno izgleda mediji samo valjaju gluposti i da se o necemu pise,,a 20 milki za khediru realno nebih bio los posao sta vi mislite? 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Lik hladno napravi penal doduše sudija mu je progledao kroz prste.Gunner4 je napisao/la:Fino igra Debushy...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
penal ? misliš penal samo zato što je sa milerom bio kontakt ili ?Saurman je napisao/la:Lik hladno napravi penal doduše sudija mu je progledao kroz prste.Gunner4 je napisao/la:Fino igra Debushy...
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Khedira bi nama odlicno dosao. Ako ce to biti neka normalna cifra, ja sam za.
Samo so ga je danas Grizman par puta izlevatio,bolje francuza dovesti.Desole je napisao/la:Khedira bi nama odlicno dosao. Ako ce to biti neka normalna cifra, ja sam za.
1946
Kojeg francuza na zadnjeg veznog?
Klose.nedim93 je napisao/la:
penal ? misliš penal samo zato što je sa milerom bio kontakt ili ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.