Iskreno da kogu odluciti meni bi Skupatina "bila manja, a skuplja'svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 13:23Kad bi skupštinari davali 1 000 maraka mjesečno
Mi onda ne bismo ni imali skupštine
Niko ne bih htio da bude naš skupštine
Smiješno a ujedno i žalosno je da je nama skupština glavno tijelo kluba i koja odlučuje o svim procesima u klubu a u njoj sjede pazi sad ljudi koji su kokuzi koji nisu navijaci našeg kluba
Imate primjer iz prošlosti da su nam pojedini komentatori bili predsjednici kluba a bili su okorjeli navijaci f.k.sarajevo
Najbolje je imat skupštinu od 5 ljudi u kojoj bi bili - jasmin badžak,seyo Brajlović,ovaj lik iz Olova i još dva Željovca koja imaju lovu
A u upravni odbor naše Željovce iz realnog sektora njih 7-8 koji imaju svoje firme + Greda da bude predsjednik upravnog odbora ili Vukotić i tako i guraj
Izmedju ostalog, zbog sadasnje Skupstine gdje nam sjede ublehe koje ne znaju sastaviti prostoprosirenu recenicu niko ozbiljan nece da dodje u klub. A da imamo Skupstinu gdje predstavis investitoru da u njoj sjedi bubam 30 ljudi koji svaki mjeaec nepovratno daju 500/1000 skroz je druga prica.
Na kraji bolje je i 10 osoba u Skupstini koji daju 500 mjesecno, nego ovih 55 gdje je 90% ubleha i nista ne doprinose klubu. Ako je "bezvezni organ kluba", onda stavi samo veterane kluba koji imaju preko 200 odigranih tekmi.
Mi puno toga moramo pocistiti u svojoj avliji da bi mogli potencijalni biti ozbiljan klub za neke domete. Sve ostalo je suplja prica i prica na osnovu historije i stare slave.