vidio bi jarane bi l ga ti pojeo da si ga gled'o u ratu kako jede mrtvog chetaljaSarajlijc@ je napisao/la:To psuje , pusi , pije , drogira se , ali ne bi onu svinjetinu kaže nije po Islamu !![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
vidio bi jarane bi l ga ti pojeo da si ga gled'o u ratu kako jede mrtvog chetaljaSarajlijc@ je napisao/la:To psuje , pusi , pije , drogira se , ali ne bi onu svinjetinu kaže nije po Islamu !![]()
Mah sve lezihljebovići. Ja sam Bošnjak i Musliman, zna se koja je moja stranka.HZ_ilidzaa je napisao/la:Moj komsija vidis ti ove naivne omladine.To se z'dalo u kladionice ,dilanje , krimi rad , muda Al Pacino ...A ova vlast je meni predobra kakve ljude imamo.
Tačno ti zavidimGaziHusrevbeg je napisao/la:
Mah sve lezihljebovići. Ja sam Bošnjak i Musliman, zna se koja je moja stranka.
Eno gledam u Vanniju ispred jeza , traze se 2 radnice...Vec 2 mjeseca stoji , oko 550km im je plata jos su prijavljeni. A ubere se i baksisa... "Bog nece promjeniti stanje jednog naroda dok taj narod ne promjeni sebe" ... Treba biti skroman u zivotu , svi bi po telekomima i elektroprivredama radili , niko da mrdne prnjarom... Moj cale mi svaki dan govori u kontekstu , radi sine , jebla te plata , bitno je raditi , sve ce doci na svoje !GaziHusrevbeg je napisao/la:Mah sve lezihljebovići. Ja sam Bošnjak i Musliman, zna se koja je moja stranka.HZ_ilidzaa je napisao/la:Moj komsija vidis ti ove naivne omladine.To se z'dalo u kladionice ,dilanje , krimi rad , muda Al Pacino ...A ova vlast je meni predobra kakve ljude imamo.
Ne znam za ostale gradove, ali u Sarajevu se uvijek može naći posao, uvijek. Pa ja imam par jarana koji su dali otkaze jer im je mrsko raditi, a pričaju kakva je vlast.
Većina njih ne zna kako je i šta znači preživjeti rat, to je glavni problem, a kompetentni su o svemu pričati.
ma ovi izbori, valjalo je prebrojati glasove, obavezedubrava je napisao/la:
nego, da se manim politike, ima li gdje legende
U nas pet kandidata i ovaj pobjednik sam imo više glasova, nego svi ostali zajedno kad zbroje glasoveDylan Dog je napisao/la:U Kalesiji se još nisu dogovorili ko je načelnik,haman razlika između kandidata SDA i SDP u svega nekoliko desetina glasova,neki kažu čak i ispod 10 glasova,još nisu zbrojili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.