Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Citizen-X
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Citizen-X » 08 okt 2012, 21:15

Sarajlijc@ je napisao/la:To psuje , pusi , pije , drogira se , ali ne bi onu svinjetinu kaže nije po Islamu ! :mrgreen: :mrgreen:
vidio bi jarane bi l ga ti pojeo da si ga gled'o u ratu kako jede mrtvog chetalja ;)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 okt 2012, 21:30

Moj komsija vidis ti ove naivne omladine.To se z'dalo u kladionice ,dilanje , krimi rad , muda Al Pacino ...A ova vlast je meni predobra kakve ljude imamo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2012, 21:33

A jesi li prokonto malo da je bolja vlast ljudi ne bi išli po kladionicama, ne bi furali kriminal i ostale gluposti nego bi radili.A ovako ne rade, vide da sudovi ne rade kako treba i lagano u kriminal.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 okt 2012, 21:48

Ma hrnja je ovdje najveci brat, momka boli **** za sve ne zabada nos gdje ne treba ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 okt 2012, 21:49

E i na ovom forumu svi postali filozofi.Da te Bog sacuva.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 08 okt 2012, 21:54

Svako ko 'oće pričati o politiKi treba prvo pogledati ovaj video, pogotovo od 3. minuta pa dalje:
[youtube][/youtube]
NAPRIJED NARODE!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 08 okt 2012, 22:00

A ko je doveo do toga,ko je pozatvaro fabrike,uradio kriminalne privatizacije,ostavio ovu zemlju sa 500 000 nezaposlenih,napravio zemlju radnika i postenih ljudi u zemlju kriminala i krkanluka,i jos sinoc izlaze i iznose torte i slave nesto,FUJ !
Upropastili su ovu zemlju i oni su ta "Snaga BiH" kojoj se narod opet okrece :roll: ovdje je vecinom mladja raja i zato ljudi izlazite i trazite alternative,nije vazno koju ali ne dopustite da ljudi koji su vasim roditeljima upropastili zivote upropaste i vas zivot,najgore je svi su isti i onda kukat i truhnemo na birou i po kladionicama i cvaja nam vrhunac zivota :oops:
Ne moze se sve preko noci promjenit,ali nije ti svejedno kad vidis kroz par godina kako ti prijatelji,prijateljice propadaju,odlaze odavde,kad si mladji boli te tuki,al brzo vrijeme leti...
Nemojte ljudi zamjerit al et malo da istresem frustraciju da se ljudi opet odlucuju za one koji su ih 20 godina yebavali...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 08 okt 2012, 22:08

HZ_ilidzaa je napisao/la:Moj komsija vidis ti ove naivne omladine.To se z'dalo u kladionice ,dilanje , krimi rad , muda Al Pacino ...A ova vlast je meni predobra kakve ljude imamo.
Mah sve lezihljebovići. Ja sam Bošnjak i Musliman, zna se koja je moja stranka.

Ne znam za ostale gradove, ali u Sarajevu se uvijek može naći posao, uvijek. Pa ja imam par jarana koji su dali otkaze jer im je mrsko raditi, a pričaju kakva je vlast.

Većina njih ne zna kako je i šta znači preživjeti rat, to je glavni problem, a kompetentni su o svemu pričati.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 okt 2012, 00:00

GaziHusrevbeg je napisao/la:
Tačno ti zavidim :mrgreen:
slika
slika
NAPRIJED NARODE!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 okt 2012, 00:58

GaziHusrevbeg je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Moj komsija vidis ti ove naivne omladine.To se z'dalo u kladionice ,dilanje , krimi rad , muda Al Pacino ...A ova vlast je meni predobra kakve ljude imamo.

Ne znam za ostale gradove, ali u Sarajevu se uvijek može naći posao, uvijek. Pa ja imam par jarana koji su dali otkaze jer im je mrsko raditi, a pričaju kakva je vlast.

Većina njih ne zna kako je i šta znači preživjeti rat, to je glavni problem, a kompetentni su o svemu pričati.
Eno gledam u Vanniju ispred jeza , traze se 2 radnice...Vec 2 mjeseca stoji , oko 550km im je plata jos su prijavljeni. A ubere se i baksisa... "Bog nece promjeniti stanje jednog naroda dok taj narod ne promjeni sebe" ... Treba biti skroman u zivotu , svi bi po telekomima i elektroprivredama radili , niko da mrdne prnjarom... Moj cale mi svaki dan govori u kontekstu , radi sine , jebla te plata , bitno je raditi , sve ce doci na svoje !
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 okt 2012, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 okt 2012, 01:00

Posuo sam soli hajde ovce uđite da zatvorim tor :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2012, 01:16

kad je bajram?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2012, 01:27

Jadni mi kada nam opet vlast (barem lokalnu) uzese SDA,SDS i HDZ.Godine prolaze,a narod nikada doci pameti.Imamo previse izbora i to ne valja,da je bogdom srece da se ako nista napravi jaki građanski blok vise stranaka,te da se ova bagra skine sa vlasti,No,i tu imamo problem,lazne socijaldemokrate,Zlatka Lagumdziju i sl.
Neki su u predizbornoj kampanji se zalagali za jacanje ekonomije i privrede,a bojim se da ce ta "privreda" za vecinu bh.građana biti prezivaljvanje iz kontejnera.
Svi se pozivaju na neke nacionalne interese,a svi do bola napaceni i cak vise gladni nego siti.BiH treba demokratska građanska stranka,a to moze samo ujedinjenjem slicnih stranka tipa SDU,SDP,NSRZB,SBB,PDP itd postici se,barem njihovom koalicijom.
Drzavu i lokalnu zajednicu bi trebali graditi na normalnim temeljima,gdje nece biti vazno da li se zoves Ibrahim,Mato ili Panto,vec da si covjek.Dok takvo sto se ne desi u BiH,tesko nama.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 okt 2012, 11:13

Ako su ti SDP i Stranka radom za boljitak (čuj naziva :lol: ) demokratske građanske stranke onda sam ja reinkarnacija Tite. Ova prva je nacionalna (samo što je vješto zakumflirana u crvenu boju), a ova druga lopovska u rangu HDZetovog Čovića. A obje karakterizira visok postotak lažnog predstavljanja i morala, skupljaju poene na prosipanju demagogije.
Postoje u BiH demokratske, građanske opcije, ali su minorne u sustavu jer u svojim redovima imaju visokoobrazovane građane. A pola države nepismeno i ko po nekoj uhodanoj špranci zakružuju uvijek iste, pa se pitaju kako, zašto, što ovako.
A sve dok nacionalna pitanja ne budu riješena, građanske opcije neće dobiti više od 5%.. na žalost.

nego, da se manim politike, ima li gdje legende i Emira :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2012, 11:40

Mnogi nasjedaju na HDZ lazi kada je u pitanju NSRZB.Strah je veliki problem,a pokazalo se je u slucaju HDZ da je i opravdan,jer je Boljitak uzeo Kresevo.SDP je kao stranka ok,samo mu vrh (citaj Zlatko) ne valja :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 okt 2012, 11:52

Nisu to bolan lazi, nemas veceg zla od NSRZB.
Pa Covic bi mogao uciti o izbornom inzinjeringu, svercu i kriminalu od njih, o cemu ti pricas, kakve gradjanske opcije.
...Život za Široki...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 okt 2012, 11:56

dubrava je napisao/la:
nego, da se manim politike, ima li gdje legende :D
ma ovi izbori, valjalo je prebrojati glasove, obaveze :mrgreen: :mrgreen:

Ma nije meni što oni pobjeđuju, nego što narod i dalje bira neškolovane ljude u vlast, jbt bude na tim listama i profesora i doktora, i mladih ljudi koji su završili fakultete, ali uvijek uđu ljudi bez neke škole u ta vijeća :roll:
Ili ove ovce što lobiraju, oni imaju fakultete i na birou, a lobiraju za ljude sa osam razreda i trču salijeću im glasove po gradu :x :x

NSRZB kupuje glasove onim paketima ili parama, a i kadar im je da bog sačuva, tako da :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 okt 2012, 12:04

U Kalesiji se još nisu dogovorili ko je načelnik,haman razlika između kandidata SDA i SDP u svega nekoliko desetina glasova,neki kažu čak i ispod 10 glasova,još nisu zbrojili :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 okt 2012, 12:09

Dylan Dog je napisao/la:U Kalesiji se još nisu dogovorili ko je načelnik,haman razlika između kandidata SDA i SDP u svega nekoliko desetina glasova,neki kažu čak i ispod 10 glasova,još nisu zbrojili :lol:
U nas pet kandidata i ovaj pobjednik sam imo više glasova, nego svi ostali zajedno kad zbroje glasove :lol: :lol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 okt 2012, 12:56

ja bi to lahko riješio
u ring i opleti,tako bi barem znali da je pobjednik u nečemu dobar
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.