FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 01 sep 2013, 01:27

Ma Komazec je pun pogodak. Samo da ga ne ureknemo. Nemojte mi Brzog dirati, djelovao je kao jadničak danas nakon nekoliko loših poteza. Bukvalno je klonuo i nije smio pogledai nikoga oko sebe. Znam da nije neka igračina i da to nikad od njega neće biti, ali neka gura dokle god može. Bišanović nije loše odigrao, raja sa tribine ga zove Gerrard - valjda zbog broja. :mrgreen:

Strašna prečka Osmanagića. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 sep 2013, 01:29

High je napisao/la:Ma Komazec je pun pogodak. Samo da ga ne ureknemo. Nemojte mi Brzog dirati, djelovao je kao jadničak danas nakon nekoliko loših poteza. Bukvalno je klonuo i nije smio pogledai nikoga oko sebe.
Valjda ce mu ovaj gol biti podsticaj, mada bih ja vise volio Plakala gledat nego njega.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2013, 01:33

Da i ja napisem koji post na ovoj temi,Sarajevo je fudbalski tim koji najvise simpatisem u nasoj ligi,mada iskreno da kazem ne pratim toliko nasu ligu niti se zamaram njom.Ali interesuje me cinjenica ,ovaj priliv para je li to od ovog Malezijsko sponzora ?

I da moze li ko napisati igrace koji su pojacali Sarajevo u ovom prelaznom roku i za koliko novca,takodje ako moze i oni koji su napustili Sarajevo? Pozdrav.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 01:36

[quote="meho-medo"]Da i ja napisem koji post na ovoj temi,Sarajevo je fudbalski tim koji najvise simpatisem u nasoj ligi,mada iskreno da kazem ne pratim toliko nasu ligu niti se zamaram njom.Ali interesuje me cinjenica ,ovaj priliv para je li to od ovog Malezijsko sponzora ?

I da moze li ko napisati igrace koji su pojacali Sarajevo u ovom prelaznom roku i za koliko novca,takodje ako moze i oni koji su napustili Sarajevo? Pozdrav.[/quote
Dosli: Nikola Komazec, Nemanja Bilbija, Dusan Jevtic, Puzigaca, Anid Travancic. Dino Bisanovic, Kovacevic ja mislim da je to to..., Za koliko novaca ne znam stvarno. ;)

Otisli: Sedin Torlak, Asmir Suljic, Anes Haurdic, Melunovic, Sunjevaric, Radulovic... ;)

Ako sam sta zaboravio neka neko doda, mozda ove druge kolege znaju za koliko para i to gore pitanje za Tuna. ;)

Hvala ti sto volis nas klub i za tebe :P :P :P
04.10.2009 !!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 sep 2013, 01:38

uh drug poduga je i jedna i druga lista :lol:

http://www.transfermarkt.de/de/fk-saraj ... n_282.html" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ti spisak onih koji su dosli

Hamzagic bez kluba :mrgreen: mada je na kraju ispao papak teski, u vremenu kad je bio kod nas, bio mi je drama drag igrac :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2013, 01:40

sarajlija je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Da i ja napisem koji post na ovoj temi,Sarajevo je fudbalski tim koji najvise simpatisem u nasoj ligi,mada iskreno da kazem ne pratim toliko nasu ligu niti se zamaram njom.Ali interesuje me cinjenica ,ovaj priliv para je li to od ovog Malezijsko sponzora ?

I da moze li ko napisati igrace koji su pojacali Sarajevo u ovom prelaznom roku i za koliko novca,takodje ako moze i oni koji su napustili Sarajevo? Pozdrav.[/quote
Dosli: Nikola Komazec, Nemanja Bilbija, Dusan Jevtic, Puzigaca, Anid Travancic. Dino Bisanovic, Kovacevic ja mislim da je to to..., Za koliko novaca ne znam stvarno. ;)

Otisli: Sedin Torlak, Asmir Suljic, Anes Haurdic, Melunovic, Sunjevaric, Radulovic... ;)

Ako sam sta zaboravio neka neko doda, mozda ove druge kolege znaju za koliko para i to gore pitanje za Tuna. ;)

Ma u mojoj fameliji inace vecina voli Zelju,a ja i ima jos jedan rodjak smo se okrenuli vise Sarajevu.Sarajevo sam poceo simpatisati onda kada su osvojili titulu,kada je to bilo prije 6-7 godina.Ali da sam nesto posebno pratio,nisam.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 01 sep 2013, 01:50, ukupno mijenjano 2 puta.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 sep 2013, 01:42

Jest meni dobro :mrgreen:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 01:42

Sarajlijc@ je napisao/la:Jest meni dobro :mrgreen:
A sto mozes li nam reci? :D :D

meho jbg bitno je da ti volis, a tvoji neka i dalje vole one sa Miljacke... :lol: ;) :P
04.10.2009 !!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 sep 2013, 01:45

Cuj sto pa mislio sam da nam je svima dobro :-D

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 01 sep 2013, 01:47

meho-medo je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Da i ja napisem koji post na ovoj temi,Sarajevo je fudbalski tim koji najvise simpatisem u nasoj ligi,mada iskreno da kazem ne pratim toliko nasu ligu niti se zamaram njom.Ali interesuje me cinjenica ,ovaj priliv para je li to od ovog Malezijsko sponzora ?

Ma u mojoj fameliji inace vecina voli Zelju,a ja i ima jos jedan rodjak smo se okrenuli vise Sarajevu.Sarajevo sam poceo simpatisati onda kada su osvojili titulu,kada je to bilo prije 6-7 godina.Ali da sam nesto posebno pratio,nisam.
:lol: ....
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 sep 2013, 01:48

Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj sto pa mislio sam da nam je svima dobro :-D
A toooo pa tako reci ma i mene puca jos onaj adrenalin sa danasnje tekme i samo da nasi momci ovako nastave, podrske nece nedostajat. :D ;)

Evo kona dosle da nas malo obidju neka masallah nisu odavno. :)
04.10.2009 !!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 sep 2013, 01:51

Southboy je napisao/la:
meho-medo je napisao/la: Ma u mojoj fameliji inace vecina voli Zelju,a ja i ima jos jedan rodjak smo se okrenuli vise Sarajevu.Sarajevo sam poceo simpatisati onda kada su osvojili titulu,kada je to bilo prije 6-7 godina.Ali da sam nesto posebno pratio,nisam.
:lol: ....
Hajde jedno slovo ,k'o da je bitno.
(İbn Qajjim)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 sep 2013, 09:48

Prvi na tabeli,najskuplja ekipa,ekipa koja je primila najmanje golova,ekipa koja ima najboljeg strijelca...
1946

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 01 sep 2013, 09:52

Mene samo zanima gdje su oni sto su Komazeca proglasili klocem poslije Lukavice ? Hajde javite se da vidim vas strucni komentar 8-)

P.S. Bisanovic nista posebno, u defanzivi nesto uradio al zato gore sta god je pokusao izgubio je loptu ima par puta situaciju da opuca kad on nesto podvaljuje laznjake i gubi loptu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 sep 2013, 10:02

Asmir Suljić na facebook-u
#goodbye#sarajevo#from#the#sky
slika

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 01 sep 2013, 10:06

hilmo je napisao/la:Asmir Suljić na facebook-u
#goodbye#sarajevo#from#the#sky
slika
sto nije sa druge strane slikao, ovako goodbye vrelo bosne :lol:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 01 sep 2013, 10:11

Rano je još govoriti i nekoj tituli al' iz utakmice u utakmicu moramo biti sve bolji bolji. Volio bi da se ne zanosimo k'o što neki imaju ovdje to u glavi. Bišanović je Martinez za našu ligu :mrgreen:

Ovo je već dobar sastav i očekujem borbu za titulu. Sudija k'o sudija, j*ebat mu mater. Važno je da smo pobijedili na Otoci. Olimpic ima dobar tim ali mi imamo bolji.

Dejo mi je nesiguran uvijek bio al' eto, šta ćeš kad nemamo boljeg golmana. Sve u svemu ima prostora za napredak pogotovo kod pojedinih igrača tipa Huseinbašić, Travančić, Cimirot..
Allegri je gospodin!

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 01 sep 2013, 11:54

Po ocjenama iz Oslobodenja Tadejevic najgore ocijenjen.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 sep 2013, 11:55

PACO je napisao/la:Po ocjenama iz Oslobodenja Tadejevic najgore ocijenjen.
:lol:

E svasta,sta li je on gled'o da je meni znati.
1946

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 01 sep 2013, 12:17

dejo tebi nesiguran ? ... pa pratiš li ti utakmice,lik nas vadi svaku tekmu,svaku ! . juce dva zicera kokotu kod 0-1..sta pricas bgt

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88 i 33 gosta.