Strašna prečka Osmanagića.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Valjda ce mu ovaj gol biti podsticaj, mada bih ja vise volio Plakala gledat nego njega.High je napisao/la:Ma Komazec je pun pogodak. Samo da ga ne ureknemo. Nemojte mi Brzog dirati, djelovao je kao jadničak danas nakon nekoliko loših poteza. Bukvalno je klonuo i nije smio pogledai nikoga oko sebe.
Ma u mojoj fameliji inace vecina voli Zelju,a ja i ima jos jedan rodjak smo se okrenuli vise Sarajevu.Sarajevo sam poceo simpatisati onda kada su osvojili titulu,kada je to bilo prije 6-7 godina.Ali da sam nesto posebno pratio,nisam.sarajlija je napisao/la:meho-medo je napisao/la:Da i ja napisem koji post na ovoj temi,Sarajevo je fudbalski tim koji najvise simpatisem u nasoj ligi,mada iskreno da kazem ne pratim toliko nasu ligu niti se zamaram njom.Ali interesuje me cinjenica ,ovaj priliv para je li to od ovog Malezijsko sponzora ?
I da moze li ko napisati igrace koji su pojacali Sarajevo u ovom prelaznom roku i za koliko novca,takodje ako moze i oni koji su napustili Sarajevo? Pozdrav.[/quote
Dosli: Nikola Komazec, Nemanja Bilbija, Dusan Jevtic, Puzigaca, Anid Travancic. Dino Bisanovic, Kovacevic ja mislim da je to to..., Za koliko novaca ne znam stvarno.![]()
Otisli: Sedin Torlak, Asmir Suljic, Anes Haurdic, Melunovic, Sunjevaric, Radulovic...
Ako sam sta zaboravio neka neko doda, mozda ove druge kolege znaju za koliko para i to gore pitanje za Tuna.![]()
Hvala ti sto volis nas klub i za tebe![]()
![]()
A sto mozes li nam reci?Sarajlijc@ je napisao/la:Jest meni dobro
meho-medo je napisao/la:Ma u mojoj fameliji inace vecina voli Zelju,a ja i ima jos jedan rodjak smo se okrenuli vise Sarajevu.Sarajevo sam poceo simpatisati onda kada su osvojili titulu,kada je to bilo prije 6-7 godina.Ali da sam nesto posebno pratio,nisam.sarajlija je napisao/la:meho-medo je napisao/la:Da i ja napisem koji post na ovoj temi,Sarajevo je fudbalski tim koji najvise simpatisem u nasoj ligi,mada iskreno da kazem ne pratim toliko nasu ligu niti se zamaram njom.Ali interesuje me cinjenica ,ovaj priliv para je li to od ovog Malezijsko sponzora ?
I da moze li ko napisati igrace koji su pojacali Sarajevo u ovom prelaznom roku i za koliko novca,takodje ako moze i oni koji su napustili Sarajevo? Pozdrav.[/quote
Dosli: Nikola Komazec, Nemanja Bilbija, Dusan Jevtic, Puzigaca, Anid Travancic. Dino Bisanovic, Kovacevic ja mislim da je to to..., Za koliko novaca ne znam stvarno.![]()
Otisli: Sedin Torlak, Asmir Suljic, Anes Haurdic, Melunovic, Sunjevaric, Radulovic...
Ako sam sta zaboravio neka neko doda, mozda ove druge kolege znaju za koliko para i to gore pitanje za Tuna.![]()
Hvala ti sto volis nas klub i za tebe![]()
![]()
A toooo pa tako reci ma i mene puca jos onaj adrenalin sa danasnje tekme i samo da nasi momci ovako nastave, podrske nece nedostajat.Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj sto pa mislio sam da nam je svima dobro
Hajde jedno slovo ,k'o da je bitno.Southboy je napisao/la:meho-medo je napisao/la: Ma u mojoj fameliji inace vecina voli Zelju,a ja i ima jos jedan rodjak smo se okrenuli vise Sarajevu.Sarajevo sam poceo simpatisati onda kada su osvojili titulu,kada je to bilo prije 6-7 godina.Ali da sam nesto posebno pratio,nisam.....
sto nije sa druge strane slikao, ovako goodbye vrelo bosnehilmo je napisao/la:Asmir Suljić na facebook-u
#goodbye#sarajevo#from#the#sky
PACO je napisao/la:Po ocjenama iz Oslobodenja Tadejevic najgore ocijenjen.