Ne treba nam onda niko, ako će nam ovakvi biti pojačanja, odbiti Kroosa da bi ovoga drvosječu doveoOnlyUnited je napisao/la:Odlican u defanzivinim zadatcima, a takvim skoro pa nemamo u vezi..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ne treba nam onda niko, ako će nam ovakvi biti pojačanja, odbiti Kroosa da bi ovoga drvosječu doveoOnlyUnited je napisao/la:Odlican u defanzivinim zadatcima, a takvim skoro pa nemamo u vezi..
Nek' su oni odbili Kroosa, na poziciji koja najviše škripi, ovaj će očito biti i CM i DM i sve u jednom, čim odbijaju Kroosa a njega žele, još kakav je Everton, nabit će cijenu od 30 mil minimalnoOnlyUnited je napisao/la:Radilica na terenu... Onda dovesi Kroosa i ostaviti Fellainija, a pozadi promaha siba..
Mediji su da bacaju bombe... sve je otvoreno, pa cak i Kross... nego opet me nervirat Unitedova sporost... jer cijene nakon svjestkog ce skociti mnogim igracima i samo je veći problem...rio_Ferdy88 je napisao/la:Sa Kroosa na njega, kao sa konja na magarcaOnlyUnited je napisao/la: Btw, Everton midfielder James McCarthy is one of Manchester Uniteds top targets this summer, according to (Sky Sports).. Odlican.
"Robin bi bio sjajan kapiten, siguran sam u to. To je trenerova odluka i ja ću je poštovati kakva god da bude.“
braća po boluEPL je napisao/la:Mediji su da bacaju bombe... sve je otvoreno, pa cak i Kross... nego opet me nervirat Unitedova sporost... jer cijene nakon svjestkog ce skociti mnogim igracima i samo je veći problem...rio_Ferdy88 je napisao/la:Sa Kroosa na njega, kao sa konja na magarcaOnlyUnited je napisao/la: Btw, Everton midfielder James McCarthy is one of Manchester Uniteds top targets this summer, according to (Sky Sports).. Odlican.
Bijeli Pele.0 - Wayne Rooney has not scored or assisted a goal in any of his 8 apps at WC Finals, despite having 13 shots & creating 13 chances. Unlucky
Znaci sve ide po planu.sarajlija je napisao/la:Naše mete odnosno igrači sa kojima smo ili bili povezivani:
E.Garay-za koji dan novi igrač Zenita!
Kroos- Ne želi napustiti Bayern!
W.Carvalho-Potpisao novi ugovor sa Sportingom!
M.Reus-Ne želi napustiti Borusiju D!
M.Hummels- također ne zeli napustiti klub!
Gundogan- potpisao novi ugovor!
itd itd. Dok mi vagamo solucije "hoćemo","nećemo" polahko nam "nestaje" solucija!
Okrenut se drugim igracima podhitno npr Strotman itd.Cartman je napisao/la:Znaci sve ide po planu.sarajlija je napisao/la:Naše mete odnosno igrači sa kojima smo ili bili povezivani:
E.Garay-za koji dan novi igrač Zenita!
Kroos- Ne želi napustiti Bayern!
W.Carvalho-Potpisao novi ugovor sa Sportingom!
M.Reus-Ne želi napustiti Borusiju D!
M.Hummels- također ne zeli napustiti klub!
Gundogan- potpisao novi ugovor!
itd itd. Dok mi vagamo solucije "hoćemo","nećemo" polahko nam "nestaje" solucija!![]()
A hvala Bogu dragom ako taj Garay konacno ode negdje, sto dalje od Uniteda.
Koja ljudina yebote dan. Nekad mrski rival, i nakon dvije godine kapiten da mu bude.RiNo je napisao/la:Rooney spreman na sve samo da ne narusi atmosferu u ekipi, kapitenski nema sta"Robin bi bio sjajan kapiten, siguran sam u to. To je trenerova odluka i ja ću je poštovati kakva god da bude.“
Zasluzujemo mnogo bolje.Belmin6 je napisao/la:Koja ljudina yebote dan. Nekad mrski rival, i nakon dvije godine kapiten da mu bude.RiNo je napisao/la:Rooney spreman na sve samo da ne narusi atmosferu u ekipi, kapitenski nema sta"Robin bi bio sjajan kapiten, siguran sam u to. To je trenerova odluka i ja ću je poštovati kakva god da bude.“
Ali opet mu to ne predstavlja problem.
ROONEY NE ZASLUŽUJEMO TE.
Najiskrenije, protiv toga nebih imao nista protiv. Naravno da ima fudbalera koji su tu duze od njega i koji su dali klubu vise, koliko-toliko, ali david napreduje rapidno, najkonstantniji je fudbaler Uniteda i nimalo se nebih bunio, ma koliko (ne)realno zavucalo, da on bude novi kapiten.OnlyUnited je napisao/la:Na kraju ce David da pokupi traku...
A daaj, nije valjda sto je covjek Spanjolac? Pa nisu svi Arteta.nedim93 je napisao/la:@rooney88 razočarenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.