VelaHavle je napisao/la:Nek ih izvadi yebo ga krajnik.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
VelaHavle je napisao/la:Nek ih izvadi yebo ga krajnik.
Odlican je Witsel, idu mu najbolje godine za veznog igraca. Plus, trenirao ga je italijan, tako da sto se tice taktike, dolazi spreman.IlFantasista je napisao/la:http://gianlucadimarzio.com/serie-a/juv ... -dettagli/
Izgleda da je Witsel veznjak koji će biti prioritet ovog ljeta...
Valdja si sve ovo trebao napisati na bayernovoj grupi !Marvin je napisao/la:Kakav ratnicki "never give up" ubilacki mentalitet ima ovaj Bajern to je strasno. Pa vode 5-0 i Porto na centru ne moze aut da izvede jer ih agresivno napadaju![]()
Kako bi volio da Juve ima takav duh. U nezavidnoj poziciji je Bajern bio,nema pola ekipe,protivnik ti itekako pokazao zube u prvom mecu,dao ti 3 gola i ti uzvratu ga napadnes ko Manny Pacquiao i demontiras
Koga zanima ovdje bayern? kakav ima mentalitet?, s kim je igrao? koliko je igrao? Koliko ima povredjenih igraca? Kakav su presing igrali? Oh da, spomenuo si i Juventus, pardon ! :SMarvin je napisao/la:Zasto?
Drago mi je da si shvatio ! Pametna si djecakMarvin je napisao/la:Opusti se covjece.
Da,pametna sam djecak.Mig_Mig je napisao/la:Drago mi je da si shvatio ! Pametna si djecakMarvin je napisao/la:Opusti se covjece.
Slicno ali jako razlicito. Glavni igraci ljudima nisu igrali,njih 5-6, u LP... Imaju nevjerovatan mentalitet i psihicke odlike u tom timu. Znamo i ja i ti da bi nakon 2-0 Juve presao na 352 i uslijedila bi patnja i strahovanje do kraja. Kod ovih je bilo samo pitanje hoce li zabiti jos 3,4,5 komadaIlFantasista je napisao/la:Pa nešto slično je Juve uradio prije nekoliko sedmica protiv Fiorentine...
Halo, treba proci sutra. Pa sta je vama? 90 minuta ima da se igra, mozda i vise. Nemojte biti neozbiljni.akisarajevo92 je napisao/la:Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen i Juventus. To je nase drustvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.