Pogodih ja kad rekoh da će nama Nikola biti od velike koristi i da će biti jedan od boljih naših igrača ove sezone. Momak ima tu drskost i zaista se pametno kreće! Sjećam se da su mnogi govorili kako je on prosjek i da nam neće biti od neke pomoći. Po onim videozapisima na Youtubeu se moglo reći da će biti dobar napadač, što se i pokazalo. Hvala Bogu pa me nije demantirao i dobro je što imamo ovako raspucanog napadača kao što je on. Huseinbašića danas nije nešto išlo i stvarno mi ga je u pojedinim trenucima bilo žao jer je reagirao smotano i pravo nezrelo za jednog profesionalca, momak se loše snalazio u vrhu napada. Iskreno, drago mi je zbog njega i volio bih da nam svima začepi usta svojim partijama ubuduće. Dejo ponovo pravio greške, greške koje nas nisu koštale glave, ali nas isto tako i ''vadio'' svojim odbranama. Tadejeviću stvarno svaka čast, momak je letio po terenu, bukvalno. Malo me Cimirot razočarao i vjerujem da on može mnogo bolje. Sve u svemu, odličan rezultat i zadovoljni se svi vratismo s Otoke. Suljić se, zaista, momački oprostio od našeg kluba i natopio dres znojem. Svaka čast.
Raduje me ova konkurencija i slatke muke koje naš šef trenutno ima. Osmanagić bolje igra, evo i Huseinbašić, kojeg će, vjerujem, ovaj gol više motivirati i dati mu vjetar u leđa.
Sad odmoriti do utakmice protiv Mladosti i popraviti nedostatke koje smo danas svi mogli primijetiti. Loši smo u prekidima pred našim golom, a ni u napadu nismo bogzna koliko bolji.
Ko malo dijete čekam videozapis finiša utakmice.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.