FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da si rek'o da nece igrati cijelu polusezonu mozda bih ti i povjerovao , ovako za cijelu sezonu je apsolutno nemoguce...
Zaobidjite ga , trol.[/quote]
I ja sam ga to pitao ali kaze valjda do ugovora je koji je tako potpisao, Borac Vojvodina, i ja se nadam da ce se to prije rijesiti
Zaobidjite ga , trol.[/quote]
I ja sam ga to pitao ali kaze valjda do ugovora je koji je tako potpisao, Borac Vojvodina, i ja se nadam da ce se to prije rijesiti
A jeste dosadni sa Bilbijom.
Oni sto su govorili da nece igrati sad govore da nema pravo nastupa,smradovi.
Inace ono na nanan poslije 2 gola se culo do banja Luke.
Oni sto su govorili da nece igrati sad govore da nema pravo nastupa,smradovi.
Inace ono na nanan poslije 2 gola se culo do banja Luke.

1946
Nije legendo istegao je malo lozu , e sad jel na zagrijavanju ili na treningu, to ne znam jer sam usao na stadion kad su krenuli, ali sam mu tacno vidio na lozi one zavoje elasticne, i kod jednog trka se uhvatio bas tu, ali i Vidovic mesar mu je par puta uletio krvnickiHigh je napisao/la:Ako se ne varam, Vidović je zaslužan za Komazecovu povredu.
Onda ja nisam fino vidio. Znam da su se nešto prepirali njih dvojica pa pretpostavih da je on kriv za njegovu povredu.
P. S.
Pogled na grafit sa nešto boljeg mjesta:

P. S.
Pogled na grafit sa nešto boljeg mjesta:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prejako je bilo sad sam uso, zao mi Nikole nadam se da nije nista opasno i samo da ovako nastave puna Otoka ko sibica.

04.10.2009 !!
Perverzija
" onclick="window.open(this.href);return false;

Lupate za Nemanju al samo tako. Čovjek došao sa papirima u rukama, slobodan ko ptica i može poptisati i igrati za koga želi. Završena stvar.
Tekma solidna, Komazec odličan. Olimpikovci nahuškani, kao i obično, a sudija svira za njih faulove ko u košarci, nesmiješ ga dotaći. Torlaku nije trebao onaj lakat u Deju kod poništenog gola, zgadio mi se. Suljić klasika, dobar, agilan + njegov potez viška
. Huseinbašić mora poraditi na samopouzdanju i agilnosti, boji se lopte, protivničkog igrača, duela, potreban psiholog
. Dejo dobar, malo kiksa na istrčavanjima na kornere, precjeni let lopte, al dobro je. Izvadio je dvije 100% šanse za Olimpik. Ostali solidni, malo sredina kaska, ima rupa. Jedva čekam da se registruju ovi što su došli pa da počne borba za prvih 11.
Tekma solidna, Komazec odličan. Olimpikovci nahuškani, kao i obično, a sudija svira za njih faulove ko u košarci, nesmiješ ga dotaći. Torlaku nije trebao onaj lakat u Deju kod poništenog gola, zgadio mi se. Suljić klasika, dobar, agilan + njegov potez viška

U novi boj ...
Nazalost radna subota, tekmu slusao na radionu,kako sam se sjeban bio, ko devedeset druga svijumi
slusam sastav ono Karic kontam sta seres Husrefe,kad ono javljanje 0-1 asist Karic Mahir ja zucnut nemogu
kasnije ulazi Brzi kontam sta je sad Husrefe opet seres kad ono Brzi za 0-2 ja u soku
necu da komentarisem utakmicu neznam na sta je to licilo kroz ovaj radio prenos rekao bi rutinski, golove sam sad pogledao brzinski ali drago mi je strasno zbog pobjeda posebno u ovome sastavu,plus veci dio utakmice bez prvog spica,zaista svaka cast momcima,kad skontate samo koliko igraca nije bilo na raspolaganju a biti ce tu vjerovatno protiv Mladosti,svaka cast mnogo znaci ova pobjeda pred pauzu,velika pobjeda u pravu vrijeme da se pauza doceka rahat i u miru i da se ostavi Husref na slatkim mukama da bira sastav u narednih 15-tak dana
Bravo momci,tako se to radi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma sve je sad pravo samo da ovako nastave ofanzivno i bice dobro abd, a Koma je masina nevidjena nadam se njegovom pogotku protiv Veleza mozda i protiv Mladosti....
Tako je decki derite guzove svima samo hrabro!

Tako je decki derite guzove svima samo hrabro!

04.10.2009 !!
Izvještaj utakmice:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma Brzi je bio prosječan, imao je prije toga par situacija gdje se pogubio. Doduše bio je uporan, Suljić mu odvukao igrača na sebe i oslobodio prostor za prolaz prema golu.miky_hz je napisao/la:Nazalost radna subota, tekmu slusao na radionu,kako sam se sjeban bio, ko devedeset druga svijumislusam sastav ono Karic kontam sta seres Husrefe,kad ono javljanje 0-1 asist Karic Mahir ja zucnut nemogu
kasnije ulazi Brzi kontam sta je sad Husrefe opet seres kad ono Brzi za 0-2 ja u soku
necu da komentarisem utakmicu neznam na sta je to licilo kroz ovaj radio prenos rekao bi rutinski, golove sam sad pogledao brzinski ali drago mi je strasno zbog pobjeda posebno u ovome sastavu,plus veci dio utakmice bez prvog spica,zaista svaka cast momcima,kad skontate samo koliko igraca nije bilo na raspolaganju a biti ce tu vjerovatno protiv Mladosti,svaka cast mnogo znaci ova pobjeda pred pauzu,velika pobjeda u pravu vrijeme da se pauza doceka rahat i u miru i da se ostavi Husref na slatkim mukama da bira sastav u narednih 15-tak dana
U novi boj ...
"Loše smo otvorili susret. Moji igrači su bili impresionirani ambijentom koji su stvorili sjajni navijači Sarajeva. Nemamo širine, Muharemović nam je mnogo nedostajao, ali i pored toga imali smo par prilika koje nismo realizovali. Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se narednoj", rekao je trener Olimpica Nedim Jusufbegović. 

04.10.2009 !!
Neko iz prvih redova.Head je napisao/la:Al ko ono ubaci probijenu loptu pred kraj utakmice.![]()

04.10.2009 !!
sarajlija je napisao/la:"Loše smo otvorili susret. Moji igrači su bili impresionirani ambijentom koji su stvorili sjajni navijači Sarajeva. Nemamo širine, Muharemović nam je mnogo nedostajao, ali i pored toga imali smo par prilika koje nismo realizovali. Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se narednoj", rekao je trener Olimpica Nedim Jusufbegović.
A dusa.

MasAllah. Samo ovako nastaviti

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
http://www.sourc.e.ba/clanak/3976430158 ... lji%C4%87a" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Sta ce debil ali sam danas sudiji **** mamu kakav debil nevidjeno allahami, sad nek se odmore i abd nastavit niz jos kad Bilbija udje, Jevtic auuuu....uschtipak je napisao/la:sarajlija je napisao/la:"Loše smo otvorili susret. Moji igrači su bili impresionirani ambijentom koji su stvorili sjajni navijači Sarajeva. Nemamo širine, Muharemović nam je mnogo nedostajao, ali i pored toga imali smo par prilika koje nismo realizovali. Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se narednoj", rekao je trener Olimpica Nedim Jusufbegović.
A dusa.![]()
![]()
MasAllah. Samo ovako nastaviti![]()

04.10.2009 !!
nego jel ono zemljotres bio u 90 minuti ? 

- Evolution87
- Kontakt:
samo ovako nastaviti.
horde neke stvari objasnile
horde neke stvari objasnile

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.