FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast na pobjedi. =)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
jos jedna pobjeda, msm razvaljivanje Olimpica
jos kad dobiju dozvolu seljin krvin i ostali bit ce sexa u ovoj ligi i previse...
ASMIRE HVALA ZA SVE SRETNO !!!

ASMIRE HVALA ZA SVE SRETNO !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Da, da
Sada želim sreću Suljiću u novom klubu i hvala na onome što je učinio.

Sada želim sreću Suljiću u novom klubu i hvala na onome što je učinio.
-
- Kontakt:
ima para ovaj malezijac sto jes jes nakupovacetse pravo
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
-
- Kontakt:
a I ufea zna pa nije bilo ponude na bet365 kladionici ja mislio da igram al nije bilo drzi vas uefa pod lupom tesko vama kostace vas ovaj malezijac pravo
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
-
- Kontakt:
shta se desilo sa komazecom?
VVVBK
VVVBK
Maloprije si rekao da nije bilo na Bwin pa ti covjek poslao da je odigraoIVICA OSIM je napisao/la:a I ufea zna pa nije bilo ponude na bet365 kladionici ja mislio da igram al nije bilo drzi vas uefa pod lupom tesko vama kostace vas ovaj malezijac pravo

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ne sramoti ime velikog Ivice sa tim nebulozama.IVICA OSIM je napisao/la:a I ufea zna pa nije bilo ponude na bet365 kladionici ja mislio da igram al nije bilo drzi vas uefa pod lupom tesko vama kostace vas ovaj malezijac pravo
Prvo si spomenuo jednu kladionicu kako nema para,pa ti covjek dokaze da ima.Sad opet kao ti zelio igrati na nekoj drugoj al nema.Na kraju krajeva zasto bi neka **** svjetska kladionica bila mjerilo regularnosti neke utakmice.
U svakom slucaju Sarajevu cestitke na pobjedi.Volio bi da niste dobili Olimpika ali u konacnici ste na terenu dokazali da ste kvalitetniji i zasluzeni bodovi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Igramo sigurno,pametno,rutinski 0-2.Protiv Mladosti na Kosevu 10 milja,i 5-6 komada u mrezi gostiju.Ja odu u Titovu da slavim.Cao i doviđenja. 

IVICA OSIM je napisao/la:a I ufea zna pa nije bilo ponude na bet365 kladionici ja mislio da igram al nije bilo drzi vas uefa pod lupom tesko vama kostace vas ovaj malezijac pravo
Ne brukaj ime sa svoh nicka glupim komentarima. Napravi novi akaunt pa onda piši gluposti.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Jel organizovano slavljeamypitar je napisao/la:Igramo sigurno,pametno,rutinski 0-2.Protiv Mladosti na Kosevu 10 milja,i 5-6 komada u mrezi gostiju.Ja odu u Titovu da slavim.Cao i doviđenja.

Ja te volim, volim Željo..
Naravno.gio10 je napisao/la:Jel organizovano slavljeamypitar je napisao/la:Igramo sigurno,pametno,rutinski 0-2.Protiv Mladosti na Kosevu 10 milja,i 5-6 komada u mrezi gostiju.Ja odu u Titovu da slavim.Cao i doviđenja.![]()

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nista strasno , vjerovatno ga malo zivac kod koljena zeza tako mi se cinilo ... Jos se ljutio sto ga je Husref vadio.nukleusmember je napisao/la:shta se desilo sa komazecom?
VVVBK
Prvo poluvrijem solidno drugo se nismo sastavili sa loptom , tacnije Olimpic nas je pregazio.Doduše da smo imali bilo koga osim Huseinbasica u napada zabili bi im iz kontri barem 2 gola.
Ja mozgova majko mila.ipetm je napisao/la:IVICA OSIM je napisao/la:a I ufea zna pa nije bilo ponude na bet365 kladionici ja mislio da igram al nije bilo drzi vas uefa pod lupom tesko vama kostace vas ovaj malezijac pravo
Ne brukaj ime sa svoh nicka glupim komentarima. Napravi novi akaunt pa onda piši gluposti.

Ako se ne varam, Vidović je zaslužan za Komazecovu povredu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo sad s tekme, sretan pravo Nikola je masina i Mario Tadejevic strasan najborbeni igrac svaka cast Mario, a malo mi se pokvarilo raspolozenje jer mi je jedan momak iz uprave rekao da Bilbija nece imat pravo igrac citavu godinu tek tamo za europe, ja ga pitam pa sto su ga dovodili kaze on meni zato sto ga je Zeljo htio, jer je bio jeftin pravo, upravo radi ovog gore, Borac i Vojvodina su zategli situaciju nesto je u vezi placanja, znaci on ce sve trenirati sa nama i igrati prijateljske, i dolaze nam jos 2 igraca po njegovim rijecima, ja sam mu opet reako da se nadam da ce to sve na Haj izaci , on meni kaze tesko , pa vidjet cemo sta ce biti 

Najkasnije ce zaigrati u proljetnom dijelu, a vjerovatno i prijerimaa je napisao/la:Evo sad s tekme, sretan pravo Nikola je masina i Mario Tadejevic strasan najborbeni igrac svaka cast Mario, a malo mi se pokvarilo raspolozenje jer mi je jedan momak iz uprave rekao da Bilbija nece imat pravo igrac citavu godinu tek tamo za europe, ja ga pitam pa sto su ga dovodili kaze on meni zato sto ga je Zeljo htio, jer je bio jeftin pravo, upravo radi ovog gore, Borac i Vojvodina su zategli situaciju nesto je u vezi placanja, znaci on ce sve trenirati sa nama i igrati prijateljske, i dolaze nam jos 2 igraca po njegovim rijecima, ja sam mu opet reako da se nadam da ce to sve na Haj izaci , on meni kaze tesko , pa vidjet cemo sta ce biti
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da si rek'o da nece igrati cijelu polusezonu mozda bih ti i povjerovao , ovako za cijelu sezonu je apsolutno nemoguce...rimaa je napisao/la:Evo sad s tekme, sretan pravo Nikola je masina i Mario Tadejevic strasan najborbeni igrac svaka cast Mario, a malo mi se pokvarilo raspolozenje jer mi je jedan momak iz uprave rekao da Bilbija nece imat pravo igrac citavu godinu tek tamo za europe, ja ga pitam pa sto su ga dovodili kaze on meni zato sto ga je Zeljo htio, jer je bio jeftin pravo, upravo radi ovog gore, Borac i Vojvodina su zategli situaciju nesto je u vezi placanja, znaci on ce sve trenirati sa nama i igrati prijateljske, i dolaze nam jos 2 igraca po njegovim rijecima, ja sam mu opet reako da se nadam da ce to sve na Haj izaci , on meni kaze tesko , pa vidjet cemo sta ce biti
Zaobidjite ga , trol.
Najkasnije ce zaigrati u proljetnom dijelu, a vjerovatno i prije[/quote]
Daj Boze, jer sa Nikolom i BIlbijom u napadu to je strava, i jos jedna info od istog kaze da ce Dusan biti strasno pojacanje!!
Daj Boze, jer sa Nikolom i BIlbijom u napadu to je strava, i jos jedna info od istog kaze da ce Dusan biti strasno pojacanje!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.