Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kod njega je mozda "umalo" ali ti imas siguran dobitak.
Devil
Devil
Ja cu ovako na ovaj pikadobevanda4 je napisao/la:pikado:
Thornton - Wade 2 @2,00 (SINGL)
Ovo postaje glupasto od kladionica, ako mene pitate.. Mozete proc kroz prijašnjih 5-6 četvrtaka, svaki put sam predložio wadea, svaki put je i prošao.. Pratim momka već tjednima, hladno razbija konkurenciju. Ako i učini kiks u nekom legu (leg = gem u tenisu), već sljedeći zaboravi da se išta dogodilo i krene ispočetka.. Strasan igrač sve u svemu.. A oni ga opet stavljaju na ovoliku kvotu. Ne kontam, majke mi. Ugl, ja cu i veceras pokušat, pa šta bude.
Od ostalih uzimam (na drugi listić vjerojatno):
Hamilton - Taylor 2 @1,50
Mislim da su nas i ovdje počastili kvotom.. Šampion šampiona Phil Taylor.. Zadnja dva meča izgubio, red je da nešto dobije, mislim da hamilton nema šanse večeras, koliko god je zayeban protivnik, Phil bi ovo trebao uzet.. krajnje je vrijeme.
Van Barneveld - Van Gerwen 2 @1,85
Drag mi je van barneveld pun ku*ac.. Al van gerwen je zvijer.. Igra maestralno, mora se priznat. Kvota od 1,85 se treba pokušat jbg.
Van Gerwen - Lewis 1 @1,50
Prošli tjedan lewisa je ubio wade 7:2.. Momak ima talenta, al psiha mu je slaba.. Kad ga je wade brejknija, ovaj jedva da je pogađao pikado, a kamoli triple i double brojkeSa takvim stavom, teško će se nosit sa Van Gerwenom.
* U SLUČAJU DA TAYLOR DOBIJE HAMILTONA:
Van Barneveld - Taylor 2 @1,80
Stvarno "Barney" večeras nema lak posao.. Igra prvo protiv Van Gerwena pa pola sata kasnije Phila "The power" Taylora (trenutno prve dvojice na svijetu).. Ako Phil prvi meč protiv Hamiltona bude na visini zadatka, čisto sumnjam da će kasnije dozvolit sebi kiks protiv starog suparnika - Van Barnevelda. (igrali 13 puta, svih 13 uzeo Taylor )
Vjerojatno ću još dodat svog osobnog favorita whitlocka (2,00) al nekako mi je mala kvota s obzirom da igra protiv indijanca hamiltona..

Robert Thornton ₋ James Wade X2 @ 1.44
Raymond van Barneveld ₋ Michael van Gerwen X2 @140
Raymond van Barneveld ₋ Phil Taylor/ Raymond van Barneveld @ 1.53 Player With Most 180s
Panathinaikos ₋ Regal FC Barcelona +1.5 H2 @ 1.91
@5.91 Sretno

- fanatic1991
- Kontakt:
@bevande ispratio sam te 9 eura na Wadea
pa sretno nam xD

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
@fordinjo koja je to kladiona? ja nemam dvoznak za pikado u ponudi.. to bi mi dosad spasilo 10-ak tiketa.. jer se često zna desit X u važnim mečevima..
@fanatic sretno nam drug, pouzdam se u wade-a, još me nije iznevjerio u PL-u, nadam se da će i večeras nastavit s dobrom igrom! Inače, sa thorntonom se dosad našao 4 puta, sva 4 išla u njegovu korist. Eto da još malo bildamo samopouzdanje pred meč
@fanatic sretno nam drug, pouzdam se u wade-a, još me nije iznevjerio u PL-u, nadam se da će i večeras nastavit s dobrom igrom! Inače, sa thorntonom se dosad našao 4 puta, sva 4 išla u njegovu korist. Eto da još malo bildamo samopouzdanje pred meč

U desetom selu živi Antuntun!
Da li treba crtati da se na ovoj temi ne kuka o promašajima? Imate temu(pojedinci) koja je za kukanje i razgovore, naredni Indijanac ide na traku u Banoviće sedam dana, pa tako redom svi koji budu izvan teme.
PS
Toulouse - Chambery 1x 2,05 odigrano na osjećaj
PS
Toulouse - Chambery 1x 2,05 odigrano na osjećaj
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
http://www.betinf.com/belgium_standings.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj Zulte-Waregem je lud u gostima, do sad ima tek jedan poraz i ima skoro toliko poena kolko ih ima vodeči Anderlecht kod kuče.
Upravo igra protiv Club Brugea, završilo je prvo poluvrijeme, i vodi 1:2.
Prije utakmice kvota na pobjedu Waregema bila je između 4,3 i 5, a na X2 između 2 i 2,2.
Live je za sad kvota na gostujoču pobjedu oko 2. Mislim da če uspjet barem remizirat ako ne čak pobjedit ali ne znam ako se još isplati riskirat i stavit pare samo na gostujoču pobjedu.
Stavio bi na forum ranije ali nisam uspeo doč do interneta.
EDIT
3:4
ovaj Zulte-Waregem je lud u gostima, do sad ima tek jedan poraz i ima skoro toliko poena kolko ih ima vodeči Anderlecht kod kuče.

Upravo igra protiv Club Brugea, završilo je prvo poluvrijeme, i vodi 1:2.
Prije utakmice kvota na pobjedu Waregema bila je između 4,3 i 5, a na X2 između 2 i 2,2.
Live je za sad kvota na gostujoču pobjedu oko 2. Mislim da če uspjet barem remizirat ako ne čak pobjedit ali ne znam ako se još isplati riskirat i stavit pare samo na gostujoču pobjedu.
Stavio bi na forum ranije ali nisam uspeo doč do interneta.
EDIT
3:4

Zadnja izmjena: juhubruhu, dana/u 18 apr 2013, 22:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo ga prošo je i ovaj, sad zasad 100%semih23 je napisao/la:I danas ganjamo prolaznost 100% ( bold prognoze ):
I. Bozoljac - S. Devvarman 2 1.65
Za sada 5/5 , Gud Lak Čarli ^^

Idemo ne rezime do sada:
RUDAR - SIROKI 1 2.65 (2:1)
ZADAR - KVARNER H1 1.85 (100:65)
RAD - SPARTAK Z1 1.55 (1:O)
OFK - VOJVODINA Z1 1.50 (1:1)
MEMPHIS - UTAH ZK1 1.85 (156)
BOZOLJAC - DEVVARMAN 2 1.65
6/6

Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
- Semcabih
- Kontakt:
Evo nešto za večeras:
NHL Winnipeg Jets - Carolina 1 1,95
GL
NHL Winnipeg Jets - Carolina 1 1,95
GL

barneveld - taylor Xbevanda4 je napisao/la:pikado:
Thornton - Wade 2 @2,00 (SINGL)
Ovo postaje glupasto od kladionica, ako mene pitate.. Mozete proc kroz prijašnjih 5-6 četvrtaka, svaki put sam predložio wadea, svaki put je i prošao.. Pratim momka već tjednima, hladno razbija konkurenciju. Ako i učini kiks u nekom legu (leg = gem u tenisu), već sljedeći zaboravi da se išta dogodilo i krene ispočetka.. Strasan igrač sve u svemu.. A oni ga opet stavljaju na ovoliku kvotu. Ne kontam, majke mi. Ugl, ja cu i veceras pokušat, pa šta bude.
Od ostalih uzimam (na drugi listić vjerojatno):
Hamilton - Taylor 2 @1,50
Mislim da su nas i ovdje počastili kvotom.. Šampion šampiona Phil Taylor.. Zadnja dva meča izgubio, red je da nešto dobije, mislim da hamilton nema šanse večeras, koliko god je zayeban protivnik, Phil bi ovo trebao uzet.. krajnje je vrijeme.
Van Barneveld - Van Gerwen 2 @1,85
Drag mi je van barneveld pun ku*ac.. Al van gerwen je zvijer.. Igra maestralno, mora se priznat. Kvota od 1,85 se treba pokušat jbg.
Van Gerwen - Lewis 1 @1,50
Prošli tjedan lewisa je ubio wade 7:2.. Momak ima talenta, al psiha mu je slaba.. Kad ga je wade brejknija, ovaj jedva da je pogađao pikado, a kamoli triple i double brojkeSa takvim stavom, teško će se nosit sa Van Gerwenom.
* U SLUČAJU DA TAYLOR DOBIJE HAMILTONA:
Van Barneveld - Taylor 2 @1,80
Stvarno "Barney" večeras nema lak posao.. Igra prvo protiv Van Gerwena pa pola sata kasnije Phila "The power" Taylora (trenutno prve dvojice na svijetu).. Ako Phil prvi meč protiv Hamiltona bude na visini zadatka, čisto sumnjam da će kasnije dozvolit sebi kiks protiv starog suparnika - Van Barnevelda. (igrali 13 puta, svih 13 uzeo Taylor )
Vjerojatno ću još dodat svog osobnog favorita whitlocka (2,00) al nekako mi je mala kvota s obzirom da igra protiv indijanca hamiltona..

(ISPRAVAK: ovo im je bio čak 17. meč u premier ligi. 15 dobio taylor, 1 remi.. i normalno ja stavim na taylora, eto ti drugi remi

U desetom selu živi Antuntun!
- fanatic1991
- Kontakt:
riske pobjeda kvota 2 

Can i have yours?
Can i have yours?
ny rengers kp1
montreal kp1
st.luis kp1
los angeles kp1
winnipeg kp1
koficient 7.30 ako nista bar su favoriti,pa da vidimo,,
montreal kp1
st.luis kp1
los angeles kp1
winnipeg kp1
koficient 7.30 ako nista bar su favoriti,pa da vidimo,,
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Ja cu ovako na ovaj pikado
jos cu samo Barsu sa njima upariti ....
Raymond van Barneveld ₋ Michael van Gerwen X2 @1.40
Raymond van Barneveld ₋ Phil Taylor/ Raymond van Barneveld @ 1.53 Player With Most 180s
@5.91 Sretno
[/quote]
Lijepo lagano ,bravo bevanda i za tebe .....

Raymond van Barneveld ₋ Michael van Gerwen X2 @1.40

@5.91 Sretno

Lijepo lagano ,bravo bevanda i za tebe .....
- fanatic1991
- Kontakt:
winnnfanatic1991 je napisao/la:riske pobjeda kvota 2
Can i have yours?
Can i have yours?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Izvuče se sa zadnjih 0,50 km na BhPlayu

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Nadal -Dimitrov manje od 18.5
Gasquet - Fognini 1
Montpellier-Lyon oba daju go
Ajax-Heerenveen 1
6.12
Ulog 5 km
Gasquet - Fognini 1
Montpellier-Lyon oba daju go
Ajax-Heerenveen 1
6.12
Ulog 5 km
Zadnja izmjena: Matador, dana/u 19 apr 2013, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
Wawrinka - Tsonga(9,5) 19.4. 10:35 Više 1,55
Nadal - G.Dimitrov(18,5) 19.4. 11:50 Manje 1,85
Gasquet - Fognini(21,5) 19.4. 13:20 Više 1,80
N.Đoković - J.Nieminen(19,5) 19.4. 14:40 Više 2,00
Ajax - Heerenveen 19.4. 20:00 1 1,25
Sp.Braga - A.Coimbra(s.t.) 19.4. 21:00 1 1,60
kvota: 20.65
Sp.Braga - A.Coimbra(s.t.) 19.4. 21:00 1 1,60
kvota: 20.65
dokovic zadnja dva meca na rurniru gubi prvi set,nije spreman pa vrijedi pokusati...
dokovic-nieminen r2-1 4.50 ili
dokovic-nieminen s2 4.20
dokovic-nieminen r2-1 4.50 ili
dokovic-nieminen s2 4.20
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Dimitrov +7,5 1.40
Evo jedan jutarnji, dimitrova ceka dvoboj protiv daleko najboljeg zemljasa. Nadal jos nije na 100 % ali pruza i dalje odlicne partije. Mislim da Dimitrov koji je u odlicnoj formi sto smo mogli vidjeti jucer, moze uzeti rafi barem 5 gemova.
Ovaj par je najavljen nakon meca Tsonge i Wawrinke, u svim kladama je stavljen da pocinje u 12 samo u premieri u 12:30 pa ako pocne oko 12 da znate..
Evo jedan jutarnji, dimitrova ceka dvoboj protiv daleko najboljeg zemljasa. Nadal jos nije na 100 % ali pruza i dalje odlicne partije. Mislim da Dimitrov koji je u odlicnoj formi sto smo mogli vidjeti jucer, moze uzeti rafi barem 5 gemova.
Ovaj par je najavljen nakon meca Tsonge i Wawrinke, u svim kladama je stavljen da pocinje u 12 samo u premieri u 12:30 pa ako pocne oko 12 da znate..
Eh gdje smo stali, tu i nastavljamo ( bold prognoza ) :
Vysocina Jihlava - Teplice (-3+) 1 1.75
Evo posto su neki ovdje izrazili zelju i za analizom, mada mi je izrazito mrsko to raditi, al' idemo par recenica
Jihlava je prava domaca ekipa sto govori i njihov omjer kuci 5 5 1 uz gol razliku 12:7, znaci u 11 utakmica primili su samo 7 golova sto ih svrstava u najbolju odbranu kuci uz Viktoriju iz Plzena. S druge strane njihov problem jeste napad jer, koliko im je dobra odbrana toliko imaju i los napad, i jedva daju 1 gol po tekmi. DO sada od ovih 11, 9 ih je doslo ispod pa ocekujem i danas to bude slucaj. Gosti se bore za opstanak tako da ce ozbiljno i bez srljanja pristupiti ovoj utakmici i cekati svoju sansu. Sve u svemu ovo je moj danasnji tip, pa ko isprati nek je sa srecom
Do sada : 6/6
~ Ako vam padne tiket, vi se lijepo sagnite pa ga pokupite.
Vysocina Jihlava - Teplice (-3+) 1 1.75
Evo posto su neki ovdje izrazili zelju i za analizom, mada mi je izrazito mrsko to raditi, al' idemo par recenica

Jihlava je prava domaca ekipa sto govori i njihov omjer kuci 5 5 1 uz gol razliku 12:7, znaci u 11 utakmica primili su samo 7 golova sto ih svrstava u najbolju odbranu kuci uz Viktoriju iz Plzena. S druge strane njihov problem jeste napad jer, koliko im je dobra odbrana toliko imaju i los napad, i jedva daju 1 gol po tekmi. DO sada od ovih 11, 9 ih je doslo ispod pa ocekujem i danas to bude slucaj. Gosti se bore za opstanak tako da ce ozbiljno i bez srljanja pristupiti ovoj utakmici i cekati svoju sansu. Sve u svemu ovo je moj danasnji tip, pa ko isprati nek je sa srecom

Do sada : 6/6
~ Ako vam padne tiket, vi se lijepo sagnite pa ga pokupite.
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
M.gladbach - Augsburg(s.t.) 19.4. 20:30 1 2,45
Sp.Braga - A.Coimbra 19.4. 21:00 1 1,45
kvota: 29.57
M.gladbach - Augsburg(s.t.) 19.4. 20:30 1 2,45
Sp.Braga - A.Coimbra 19.4. 21:00 1 1,45
kvota: 29.57
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.