Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E moj Celikovac, samo ti za Husu, vidi sta je uradio od naseg CelikaEmir ZENICA je napisao/la:Sto te gledam ? Pa ti si mi se prvi javio sto to radim a sto ne nadjem posao ? Ja sam ti sve to objasnio a ti si mi bio samo primjer svega toga.Znaci nisam nista pogrijesio.HZ_ilidzaa je napisao/la: Pa, hvala Bogu prije svega , otac mi je to obezbjedio.... A sto ti gledas mene , sto ne gledas druge kako su snasli. Nisu se kao ti uzdali u kladionicu.
Usput svi za HUSU !
E brate moj,jedan je Huso.Viper je napisao/la:
E moj Celikovac, samo ti za Husu, vidi sta je uradio od naseg CelikaISMET SARAJLIC!
Evo kazu da se brojno stanje za nacelnika mijenja iz sekunde u sekundu, napeto jeEmir ZENICA je napisao/la:E brate moj,jedan je Huso.Viper je napisao/la:
E moj Celikovac, samo ti za Husu, vidi sta je uradio od naseg CelikaISMET SARAJLIC!
Kad sam ja sa njim jeo lubenicu,smokve i popio mu svu vodu i sok sto je imao
![]()
A mislim da bi umro da ga nisam tad sreo (vracanje sa utakmice iz Trebinja)
Ma kakav Ismet
u Cazinu je bio ASDA a sad je stanje ovakvo,nece valjda SDAmajestic24 je napisao/la:Na USK opet vecinu uzima SDA. Jel narod stvarno glup il sta vec,neznam.
Svakim danom nam je sve gore a konstantno ista stranka na vlasti
iz kojeg grada si ti?majestic24 je napisao/la:Na USK opet vecinu uzima SDA. Jel narod stvarno glup il sta vec,neznam.
bazeni je napisao/la:iz kojeg grada si ti?majestic24 je napisao/la:Na USK opet vecinu uzima SDA. Jel narod stvarno glup il sta vec,neznam.
Nezna se nista.bazeni je napisao/la:je li i kod vas SDA osvaja?![]()
ljudi ne vjerujte ovim anketama,to je rađeno prije 2-3,a puno se promijenilo
Neka neka,ja volim napete situacijeViper je napisao/la:
Evo kazu da se brojno stanje za nacelnika mijenja iz sekunde u sekundu, napeto je
hhehehe.Emir ZENICA je napisao/la: Mirad je tito jarane,lik hoce tadjmahal napraviti,podzemnu zeljeznicu kaze u Zenici ce se posebno igrati liga,Blatusa protiv Crkvica,Odmut protiv Mokusnica itd. ahahahahah jao lava majko mojaaaaaa